Hvorfor Investment Banking? - Hvad investeringsbankfolk ønsker at høre

Du bliver næsten garanteret at blive stillet dette spørgsmål i et investeringsbankinterview Investment Banking Interview Spørgsmål og svar Investment banking interviewspørgsmål og svar. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit). Af alle de job, du kunne have ude af universitetet, hvorfor investeringsbank?

Nøglen er at hurtigt demonstrere, at du er smart, at du forstår, hvad jobbet indebærer, og hvis du har et fuldt overblik over, hvad der kræves, vil du stadig virkelig gøre det!

I slutningen af ​​dagen vil investeringsbanker have analytikere / associerede virksomheder, der er -

 1. Smart nok til at udføre godt arbejde;
 2. Kan håndtere timerne;
 3. Og holder ikke op.

Denne guide viser dig, hvordan du demonstrerer de tre ovennævnte kvaliteter på en kortfattet måde.

Hvorfor interviewspørgsmål om Investment Banking

Et eksempel på svar på " Hvorfor investeringsbank?" spørgsmål

Her er et eksempel på, hvordan man besvarer spørgsmålet kortfattet:

Jeg ønsker at arbejde i investeringsbank, fordi det er den hurtigste måde at lære økonomisk modellering, værdiansættelse, Excel og forstå karakteren af ​​store virksomhedstransaktioner. Jeg er opmærksom på, at jobbet har et stramt hierarki og meget lange timer, men muligheden for at få så værdifulde færdigheder og blive udsat for højt profilerede transaktioner så tidligt i min karriere er den mest spændende mulighed, jeg kan tænke på.

De stærke punkter i dette svar inkluderer:

 • Bevidsthed om de nødvendige færdigheder til jobbet (meget tid brugt i Excel, Word og PowerPoint)
 • Bevidsthed om hierarkiet (seniorbankfolk læner sig hårdt på juniorbankfolk, og alt arbejde ruller ned ad bakke)
 • Bevidsthed om de lange timer (80+ timer om ugen)
 • Spænding om en stejl indlæringskurve og eksponering for højt profilerede tilbud

Positive grunde til, at du vil gå i investeringsbank

Værdiansættelse og økonomisk modellering

Investeringsbank giver mulighed for at blive ekspert i at opbygge store, komplekse økonomiske modeller på det tidligste trin i din karriere. Mens bankfolk ikke nødvendigvis er gode investorer, bruger de meget tid på værdiansættelsesarbejde, og dette kan være en glimrende måde at starte din karriere på.

Eksponering for højt profilerede transaktioner

Det meste af, hvad bankfolk arbejder med, er tophemmelige M & A-projektnavne, indtil en M & A-transaktion med investeringsbanker offentliggøres, bør investeringsbankfolk altid bruge et M & A-projektnavn i stedet for det faktiske firmanavn. Dette hjælper med at opretholde fortroligheden af ​​transaktionen og forhindrer, at væsentlig ikke-offentlig information offentliggøres, indtil den offentliggøres, og når den endelig er annonceret, er den normalt på forsiden af ​​forretningssektionen. Hvis du siger noget herom, vil det sandsynligvis stryge interviewets ego, og det udtrykker en ret tvingende grund til at gå ind i branchen.

En ekstrem udfordring og stejl indlæringskurve

Hvis du kan udråbe det faktum, at IB kræver ekstremt lange timer, og du faktisk er motiveret af udfordringen, vil det gå langt i retning af at gøre dig til en tiltalende jobkandidat. Det er nyttigt at trække paralleller til dit personlige liv, såsom at konkurrere som en eliteatlet, musiker eller i en ekstremt udfordrende begivenhed (som at bestige Mount Everest).

Negative grunde til, at du vil gå ind i IB

Gør det for pengene

Selvom pengene sandsynligvis er en enorm motivation for dig, er det ikke en god ide at sige, at du er motiveret af, hvor mange penge bankfolk tjener Investment Banker løn En investering bankmandsløn er blandt de højeste i verden. De får udbetalt en grundløn og en bonus for deres kompensation. Find ud af, hvor meget de tjener. En analytiker lige ud af universitetet kan forvente at tjene mere end $ 100.000 USD, men pr. Time kan det være så lavt som $ 20-35, når man arbejder 100 timer / uge. Det kan være sandt, men de fleste finder det usmageligt, så undgå at sige det.

At gøre det som en springbræt til noget andet

Dette kan også være sandt, men du bør undgå at sige noget om, at du i sidste ende ønsker at komme ind i private equity Private Equity Karriere Profil Private equity analytikere og associerede virksomheder udfører lignende arbejde som i investment banking. Jobbet inkluderer finansiel modellering, værdiansættelse, lange timer og høj løn. Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at "gradere" til købssiden eller hedgefonde og tænke at IB er en fantastisk måde at komme her. Når et firma ansætter dig, vil de tro, at du bliver hos dem.

Finansiel modellering

En af hovedårsagerne til, at investeringsbankvirksomhed virkelig kan være det job, du ønsker, er oplevelsen og eksponeringen for finansiel modellering. Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Analytikere og associerede virksomheder har mulighed for at arbejde på at opbygge forskellige typer finansielle modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer for vigtige transaktioner, som aldrig ville ske i de fleste andre job lige uden for universitetet. Ja, nye bankfolk er nødt til at gøre en masse virkelig verdslige ting (som at udskrive og binde pitchbøger, foretage ordredigeringer osv.),men de lærer også en af ​​de mest efterspurgte færdigheder inden for økonomi.

finansiel modellering - hvorfor man laver investeringsbank

Skærmbillede fra Finance's M&A Modelling Course.

Flere karriereressourcer

Tak, fordi du læste Finance vejledning til besvarelse af " Hvor investeringsbank?" interview spørgsmål! Hvis du leder efter et job i IB, skal du sørge for at tjekke vores guide til, hvordan du får et job i investeringsbankvirksomhed. Sådan får du et job i investeringsbankvirksomhed? Denne vejledning beskriver, hvordan man får et job inden for investeringsbankvirksomhed ved hjælp af top tre taktikker: netværk og CV, interviewpræparat og tekniske færdigheder. Den indeholder tip om netværk, skrivning af dit følgebrev og CV og information om de nødvendige tekniske færdigheder.

Når du først er på arbejde i IB, kan du virkelig få et interview ved at være superstærk teknisk. Den bedste måde at opnå den nødvendige ekspertise på er vores økonomiske modellering og værdiansættelse. Vi lærer dig, hvordan profferne bygger værdiansættelsesmodeller fra bunden!

Flere ressourcer inkluderer:

 • Investeringsbankinterviewsformular Investeringsbankinterview Spørgsmål og svar Spørgsmål og svar til investeringsbankinterviews. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
 • Gå mig gennem en DCF (interviewspørgsmål) Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
 • Hvordan de 3 årsregnskaber er sammenkædede Hvordan de 3 årsregnskaber er knyttet sammen Hvordan er de 3 årsregnskaber knyttet sammen? Vi forklarer, hvordan man forbinder de 3 årsregnskaber til økonomisk modellering og værdiansættelse i Excel. Forbindelser mellem nettoindtægt og tilbageholdt indtjening, PP&E, afskrivninger, kapitaludgifter, driftskapital, finansieringsaktiviteter og kontantbalance
 • Alle karriere ressourcer Karriere Søg på Finance's bibliotek med karriere ressourcer Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer