efinancialcareers - En guide til at finde finans- og bankjob online

efinancialcareers er en værdifuld online ressource til job inden for finans, bank, regnskab og forsikring. Hjemmesiden indeholder en bred vifte af nyheder, vejledninger, jobannoncer og information, som kandidater søger i deres økonomiske karriere.

Her er et link til deres hjemmeside -> //www.efinancialcareers.com/

efinancialcareers guide

Sådan bruges efinancialkarrierer

Den bedste måde at bruge webstedet med e-finansielle karrierer er at oprette en profil og udfylde den med så mange oplysninger som muligt. Derefter skal du uploade dit CV og følgebrevet, så du hurtigt kan ansøge om job.

Der er en jobsøgningsfilterfunktion, der giver dig mulighed for at lede efter jobmuligheder baseret på placering og en bred vifte af andre kriterier, herunder virksomhed, sektor, jobtitel og færdigheder.

Det er vigtigt regelmæssigt at tjekke hjemmesiden og tilmelde sig deres distributionsliste, hvis du vil holde øje med ledige stillinger.

Hvorfor bruge efinancialkarrierer

De vigtigste grunde til at bruge webstedet efinancialcareers eller lignende sider er:

 • Jobsøgning
 • Nyheder og industri opdateringer
 • Karriererådgivning
 • CV og understøttelse af følgebrev

Hvordan du kan fremme din finanskarriere

Ud over at bruge alle de vidunderlige ressourcer på økonomikarrierer, anbefaler vi også, at du øger dit CV med tekniske færdigheder og viden, der er lært her hos Finance.

Hos Finance er vi på mission for at hjælpe dig med at fremme din karriere i den finansielle sektor. Det betyder, at vi giver dig alle de virkelige værktøjer og uddannelse, du har brug for, for at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Baseret på årtier med førstehånds erfaring med uddannelse af nye ansættelser i globale investeringsbanker, har vi designet kurser, der simulerer den uddannelse, du vil modtage som ny analytiker eller tilknyttet.

Analytikeren Trifecta®

Hvis du planlægger at ansøge om mange job på webstedet efinancialcareers, er det vigtigt at forstå, hvad arbejdsgivere leder efter. Hos Finance underviser vi i en unik metode, kaldet The Analyst Trifecta, der lægger lige stor vægt på tre vigtige dele af at være en finansanalytiker:

 • Analytics
 • Præsentation
 • Bløde værdier

For at lære mere, bedes du udforske vores gratis guide til, hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Analyst Trifecta®-guiden Den ultimative guide til, hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder.

hvordan man kan være en god finansanalytikerAnalisten Trifecta®-guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills

Flere artikler om finansielle karriere

Vi håber, at dette har været en nyttig guide til, hvordan webstedet efinancialcareers kan hjælpe dig med at få det job, du leder efter. Derudover kan disse gratis ressourcer fra finans også være en stor hjælp til at udvide din viden og fremme din karriere:

 • Finansielle modelleringsfirmaer Finansielle modelleringsuddannelsesfirmaer Hvem er de bedste finansielle modelleringsfirmaer i verden? Vi sammenligner Finance, WSP, BIWS, TTS og de bedste finansielle modelleringsfirmaer til træning. Der er kun få udvalgte virksomheder, der er "rene" finansielle modelleringsvirksomheder.
 • Karriereressourcer Karriere Søg på Finance's bibliotek med karriereressourcer. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer
 • CV og følgebrev CV Følg branchens retningslinjer og bedste praksis, når du sender dit følgebrev og CV til et virksomhedsfinansieringsjob. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse CV'er er designet til at give dig det bedste skud ved at blive valgt til et interview
 • Interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
 • Interaktivt karrierekort