GPA på CV - Vejledning, eksempel, hvornår GPA skal afrundes

I finans Finans Definition Finans defineres som forvaltning af penge og inkluderer aktiviteter såsom investering, lån, udlån, budgettering, opsparing og prognoser. Der er tre hovedtyper af finansiering: (1) personlig, (2) virksomhed og (3) offentlig / regering. , hvis dit karakterpoint gennemsnit (GPA) er 3,5 eller højere, skal du medtage det i dit CV CV Følg branchens retningslinjer og bedste praksis, når du indsender dit følgebrev og CV til et corporate finance-job. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse CV'er er designet til at give dig det bedste skud ved at blive valgt til et interview - ellers skal du udelade det. Hvis din større GPA er højere end din samlede GPA, skal du også inkludere det (eller i stedet for dit samlede GPA). Derudover kan du undre dig overkan du afrunde GPA på dit CV? Det korte svar er ja, men kun til en decimal (f.eks. 3,49 afrundet op til 3,5). Denne guide dækker alt, hvad du vil vide om GPA ved genoptagelse.

GPA på CV

Eksempel på GPA på CV

Som nævnt ovenfor, hvis din GPA er 3,5 eller højere, skal du helt sikkert medtage den i dit CV og i din jobansøgning Rekruttering og søgning Rekruttering og jobsøgning til karriere inden for virksomhedsfinansiering kræver betydelig forberedelse. Vores guider hjælper dig med at lande det job, du leder efter, og skiller sig ud fra konkurrencen. Til investeringsbank, aktieforskning, virksomhedsudvikling, FP&A, treasury og andre finansielle rekrutteringsprogrammer, jobsøgning. Hvis du har været ude af skolen i mere end 10 år, kan du sandsynligvis droppe det fra dit CV, da din erhvervserfaring sandsynligvis er langt vigtigere end dine karakterer på universitetet.

Nedenfor er et eksempel på, hvordan du inkluderer dit karakterpoint gennemsnit:

Dartmouth College | Hannover, NH

Bachelor of Arts, hovedfag i økonomi

  • Kumulativ GPA: 3,8 / 4,0
  • Varsity Sport - starter på varsity-sportsholdet alle fire år; 20+ timer om ugen
  • Præsident, Investment Club - ansvarlig for finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og analyse

Kan du afrunde din GPA?

Mange studerende spørger, kan du afrunde GPA, eller skal du afrunde GPA på dit CV, og svaret (generelt) er ja. Vær dog forsigtig med kun at afrunde op til en decimal. Nedenfor er en liste med eksempler på, hvornår du sikkert kan afrunde din GPA - eller ej.

Eksempler:

  • Kan jeg afrunde en 3,49 GPA til en 3,5? Ja - dette er et eksempel på acceptabel afrunding, da det er med en decimal
  • Kan jeg afrunde en 3,43 GPA til en 3,5? Nej - dette tal ville faktisk afrundes til 3.4. I stedet overvej at lade den være 3.43.
  • Kan jeg afrunde en 3,99 GPA til en 4,0? Nej - Det er fordi 4.0 GPA er forbeholdt en "perfekt" GPA, hvilket betyder, at den ikke er afrundet og virkelig 4,0.

Eksempler på, hvordan man afrunder GPA på CV

Nedenfor er en tabel, der viser eksempler, hvornår du skal afrunde og hvornår du skal afrunde din GPA. Som du kan se i tabellen, starter du med din beregnede GPA (tage gennemsnittet af alle kurser) og derefter tage nogle “handlinger” (f.eks. Afrunding af GPA op eller ned) for at nå frem til dit CV GPA. Bemærk: dette råd er specifikt til fagfolk .

Tabel: Sådan afrundes GPA på CV

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du tog dig tid til at læse Finance vejledning til beregning af dit CV GPA. For at hjælpe dig med at skille dig ud fra konkurrencen på et overfyldt marked, tag Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) TM certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari og lær jobspecifikke færdigheder, som arbejdsgivere i økonomi ønsker, at deres nye ansættelser skal have.

Disse ressourcer er nyttige for at perfektionere dit CV:

  • Investeringsbank CV CV-skabelon Investeringsbank CV CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive slettet med det samme
  • Gratis finans- og regnskabskurser
  • Typer af finansielle modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
  • Lønvejledninger Kompensation Vejledninger til kompensation og løn til job inden for virksomhedsfinansiering, investment banking, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, FMVA kandidater,