Skabelon til personlig regnskab - Download gratis Excel-skabelon

Denne skabelon til personlig regnskab er et godt værktøj til at holde styr på dine personlige aktiver, passiver, indtægter og udgifter.

Sådan ser skabelonen til personlig regnskab ud:

Skærmbillede af skabelon til personlig regnskab

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

En personlig årsregnskab er et dokument eller et sæt dokumenter, der skitserer en persons økonomiske stilling på et givet tidspunkt. Det består normalt af to sektioner - en balanceafdeling og en indkomstflowsektion. Selvom en person kan bruge mere komplekse personlige regnskaber, vil denne artikel fokusere på en simpel version. Det format, der er skitseret i denne artikel, er et godt udgangspunkt for enkeltpersoner, der ikke har brugt personlige årsregnskaber til at registrere deres personlige økonomi.

Hvorfor bruge en personlig årsregnskab?

En personlig årsregnskab kan være et meget værdifuldt redskab til planlægning af ens økonomi. Det er normalt målrettet og kan hjælpe en person med at nå sine økonomiske mål, især for unge fagfolk, der kommer ind i arbejdsstyrken for første gang. De fleste af disse mennesker er nye inden for finansiel planlægning, og en enkel personlig årsregnskab er et let sted at starte.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.