Arbitrage | Definition og eksempler - en fælles handelsstrategi

Arbitrage er strategien til at udnytte prisforskelle på forskellige markeder for det samme aktiv Typer af aktiver Almindelige typer aktiver inkluderer løbende, langfristede, fysiske, immaterielle, driftsmæssige og ikke-driftsmæssige. Korrekt identificering og. For at det kan finde sted, skal der være en situation med mindst to ækvivalente aktiver med forskellige priser. I det væsentlige er arbitrage en situation, hvor en erhvervsdrivende The Winning Mindset of a Trader At være en master trader handler ikke kun om at formulere bedre strategier og analyse, men handler også om at udvikle en vindende tankegang. kan drage fordel af ubalancen i aktivpriser på forskellige markeder Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og valutamarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol.De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledning. Den enkleste form for arbitrage er at købe et aktiv på markedet, hvor prisen er lavere og samtidig sælge aktivet på det marked, hvor aktivets pris er højere.

Arbitrage

Arbitrage er en meget anvendt handelsstrategi og sandsynligvis en af ​​de ældste handelsstrategier, der findes. Handelsløn Vejledning til salg og handel I denne salgs- og handelsløneguide dækker vi job i salgs- og handelssektoren og deres tilsvarende gennemsnitlige lønninger for 2018. Salg og handel er blandt de primære funktioner i en investeringsbank. der deltager i strategien kaldes arbitrageurs.

Konceptet er tæt knyttet til markedseffektivitetsteorien Effektive markeder hypotese Effektive markeder hypotesen er en investeringsteori, der primært stammer fra begreber, der tilskrives Eugene Famas forskningsarbejde som beskrevet i hans 1970. Teorien siger, at for at markeder skal være perfekt effektive, må der ikke være nogen arbitragemuligheder - alle ækvivalente aktiver skal konvergere til samme pris. Konvergensen af ​​priserne på forskellige markeder måler markedseffektiviteten.

Både model for kapitalfastsættelsesprissætning (CAPM) Model for kapitalfastsætningspriser (CAPM) Model for kapitalfastsætningspriser (CAPM) er en model, der beskriver sammenhængen mellem forventet afkast og risiko for et værdipapir. CAPM-formlen viser, at et sikkerhedsafkast er lig med det risikofrie afkast plus en risikopræmie, baseret på betaen af ​​denne sikkerhed og Arbitrage Pricing Theory Arbitrage Pricing Theory Arbitrage Pricing Theory (APT) er en teori om aktivprissætning, der fastholder, at et aktivs afkast kan forudsiges med det lineære forhold mellem en forklare, at arbitragemuligheder opstår på grund af forkert prisfastsættelse af aktiver. Hvis mulighederne udforskes fuldt ud, bør priserne på tilsvarende aktiver konvergere.

Eksempler på arbitrage

Et simpelt eksempel

Warren Buffett på 6 år så, at han kunne drage fordel af arbitrage. Han købte en 6-pakke Coca-Cola til 25 ¢ og solgte hver flaske til 5 ¢ i sit kvarter og tjente 5 ¢ pr. Pakke. Young Warren Buffett så, at han kunne drage fordel af forskellen i prisen på en six-pack versus hvad folk var villige til at betale for en enkelt flaske.

Et mere komplekst eksempel

Et meget almindeligt eksempel på arbitrage-muligheder er med grænseoverskridende børsnoterede virksomheder. Lad os sige, at en person ejer aktier i Company ABC, noteret på Canadas TSX, der handler til $ 10,00 CAD. På samme tid handles ABC-aktien på NYSE til $ 8,00 USD. Den aktuelle CAD / USD-valutakurs er 1,10. En erhvervsdrivende kunne købe aktier på NYSE for $ 8,00 USD og sælge aktier på TSX for $ 10,00 CAD. Dette ville give ham et overskud på $ 1,09 USD pr. Aktie.

Nødvendige handelsbetingelser

Arbitrage kan forekomme, hvis følgende betingelser er opfyldt:

  • Ubalance i aktivprisen: Dette er den primære betingelse for arbitrage. Prisbalancen kan have forskellige former:
  1. På forskellige markeder handles det samme aktiv til forskellige priser.
  2. Aktiver med lignende pengestrømme Cash Flow Cash Flow (CF) er stigningen eller faldet i mængden af ​​penge, som en virksomhed, institution eller person har. I finansiering bruges udtrykket til at beskrive mængden af ​​kontanter (valuta), der genereres eller forbruges i en given tidsperiode. Der er mange typer CF handles til forskellige priser.
  3. Et aktiv med en kendt fremtidig pris, der aktuelt handles til en pris, der afviger fra den forventede værdi Forventet afkast Det forventede afkast på en investering er den forventede værdi af sandsynlighedsfordelingen af ​​mulige afkast, det kan give investorer. Investeringsafkastet er en ukendt variabel, der har forskellige værdier forbundet med forskellige sandsynligheder. af de fremtidige pengestrømme.
  • Samtidig handelsudførelse: Køb og salg af identiske eller tilsvarende aktiver skal udføres samtidigt for at indregne prisforskellene. Hvis transaktionerne ikke udføres samtidigt, vil handelen blive udsat for betydelige risici.

Handel med arbitrage

Selvom dette er en simpel strategi, meget få - om nogen - investeringsfonde Gensidige fonde En gensidig fond er en pulje af penge indsamlet fra mange investorer med det formål at investere i aktier, obligationer eller andre værdipapirer. Gensidige fonde ejes af en gruppe investorer og forvaltes af fagfolk. Lær om de forskellige typer fonde, hvordan de fungerer, og fordelene og fordelene ved at investere i dem er udelukkende afhængige af en sådan strategi. Denne kendsgerning kan forklares med de vanskeligheder, der er forbundet med at udnytte den ofte kortvarige situation. Med stigningen i elektronisk handel, som kan udføre handelsordrer inden for en brøkdel af et sekund, opstår forkert prissatte aktivforskelle i en meget lille periode. Den forbedrede handelshastighed har i denne forstand forbedret effektiviteten på markederne.

Derudover viser lige aktiver med forskellige priser generelt en lille prisforskel, der er mindre end transaktionsomkostningerne ved en arbitragehandel. Dette negerer effektivt arbitrage-muligheden.

Arbitrage udnyttes generelt af store finansielle institutioner, fordi det kræver betydelige ressourcer til at identificere mulighederne og udføre handlerne. De udføres ofte ved brug af komplekse finansielle instrumenter, såsom derivatkontrakter og andre former for syntetiske instrumenter, for at finde tilsvarende aktiver. Derivathandel involverer ofte marginhandel og en stor mængde kontanter, der kræves for at udføre handlerne.

Malerier er alternative aktiver Alternative Investment Market (AIM) Alternative Investment Market (AIM) blev lanceret den 19. juni 1995 som et underbørsmarked på London Stock Exchange (LSE). Markedet var designet til at have en subjektiv værdi og har tendens til at give anledning til arbitrage muligheder. For eksempel kan en malers malerier sælge billigt i et land, men i en anden kultur, hvor deres maleristil er mere værdsat, sælges for betydeligt mere. En kunsthandler kunne arbitrage ved at købe malerierne, hvor de er billigere, og sælge dem i det land, hvor de bringer en højere pris.

Relaterede målinger

Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-udpegning, et førende certificeringsprogram for finansanalytikere. For at fortsætte med at lære og fremme din økonomiske karriere vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

  • Køb på margen Køb ved margenhandel eller køb på margen betyder at tilbyde sikkerhed, normalt hos din mægler, til at låne penge til køb af værdipapirer. På aktier kan dette også betyde køb på margen ved at bruge en del af overskuddet på åbne positioner i din portefølje til at købe yderligere aktier.
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Momentum Investing Momentum Investing Momentum investering er en investeringsstrategi rettet mod køb af værdipapirer, der har vist en opadgående kursudvikling eller kortsalg af værdipapirer, der
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.