Momsafkalkulator - Formel for at få pris før skat fra den samlede pris

En afkalkulator med omsætningsafgift fortæller dig prisen for en vare eller tjeneste før skat, når den samlede pris og skatteprocent er kendt.

Du kan downloade vores gratis Excel-skabelon for at bestemme prisen før skat.

Sådan fungerer momsafkalkulatoren

Excel-momsafkalkulatoren fungerer ved hjælp af en formel, der tager følgende trin:

Trin 1: Tag den samlede pris og divider den med en plus skattesatsen

Trin 2: multiplicer resultatet fra trin 1 med skattesatsen for at få dollars i skat

Trin 3: Træk skat af dollars fra trin 2 fra den samlede pris

Skærmbillede af momsafkalkulator

Download skabelonen til gratis momsafkalkulator

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Prisformel før skat, der bruges af Excel-afkalkulatoren

Her er formlen til afberegning af afgiften eller bestemmelse af varens / tjenestens pris før skat.

Pris før skat = TP - [(TP / (1 + r) xr]

Hvor:

TP = samlet pris

r = Skattesats

Excel crash kursus

Disse typer af formler og funktioner er dækket detaljeret i vores gratis Excel crash-kursus.

Excel-kursus

Flere Excel- og økonomiressourcer

Tak, fordi du læste Finance's guide til afkalkulatoren i Excel. Hvis du ønsker at blive en Excel-strømbruger, skal du tjekke vores Excel-ressourcer Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. at lære alle de vigtigste funktioner, formler, genveje, tip og tricks.

  • Gældsplan Gældsplan En gældsplan indeholder al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
  • Liste over Excel-formler Excel-formler Cheat Sheet Finance's Excel-formler snyderark giver dig alle de vigtigste formler til at udføre økonomisk analyse og modellering i Excel-regneark. Hvis du vil blive en mester i Excel-økonomisk analyse og en ekspert i at opbygge økonomiske modeller, er du kommet til det rigtige sted.
  • Excel-skabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner til brug i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.
  • Finans karriere ressourcer Karriere Søg Finans karriere ressourcer bibliotek. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer
  • Finansielle modelleringskurser