Kapitalundersøgelsesrapport - et indvendigt kig på, hvad der faktisk er inkluderet!

En aktieforskningsrapport er et dokument udarbejdet af en Analyst Equity Research Analyst En aktieforskningsanalytiker giver forskningsdækning af offentlige virksomheder og distribuerer den forskning til klienter. Vi dækker analytikerløn, jobbeskrivelse, indgangspunkter i branchen og mulige karriereveje. der giver en anbefaling om, hvorvidt investorer skal købe, eje eller sælge aktier i et offentligt selskab Privat vs Offentlig virksomhed Den største forskel mellem et privat vs offentligt selskab er, at aktierne i et offentligt selskab handles på en børs, mens en selskabets aktier er ikke. . Derudover giver det et overblik over virksomheden, branchen, den opererer i, ledelsesteamet, dets økonomiske præstation Analyse af årsregnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber.Denne vejledning lærer dig at udføre analyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet. , risici og målprisen.

Kapitalundersøgelsesrapport - forside

Hvis du vil vide mere, skal du tjekke Finance's Valuation Modelling Classes.

Indhold i en aktieanalyserapport

Lad os se nærmere på, hvad der er inkluderet i en aktieundersøgelsesrapport. Nedenfor er en liste over de vigtigste sektioner, du finder i en af ​​disse rapporter.

Indhold:

 • Anbefaling - Typisk til enten at købe, sælge eller eje aktier i virksomheden. Dette afsnit inkluderer normalt også en målpris (dvs. $ 47,00 i de næste 12 måneder).
 • Virksomhedsopdatering - Eventuelle nylige oplysninger, nye udgivelser, kvartals- eller årsresultater 10-K Form 10-K er en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Den er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærer, større kontrakter, ledelsesændringer eller andre vigtige oplysninger om virksomheden.
 • Investeringsafhandling - Et resumé af, hvorfor analytikeren tror, ​​at aktien vil over- eller underpræstere, og hvad der får det til at nå det aktiekursmål, der er inkluderet i anbefalingen. Dette er sandsynligvis den mest interessante del af rapporten.
 • Finansiel information og værdiansættelse- En prognose for virksomhedens resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. , balance, pengestrøm Den ultimative pengestrømsvejledning (EBITDA, CF, FCF, FCFE, FCFF) Dette er den ultimative pengestrømsvejledning til forståelse af forskellene mellem EBITDA, cash flow from Operations (CF), Free Cash Flow (FCF) , Unlevered Free Cash Flow eller Free Cash Flow to Firm (FCFF). Lær formlen til at beregne hver og udlede dem fra en resultatopgørelse, balance eller pengestrømsopgørelse,og værdiansættelse. Dette afsnit er ofte et output fra en finansiel model Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer indbygget i Excel.
 • Risiko & ansvarsfraskrivelser - En oversigt over risiciene Risiko og afkast Ved investering er risiko og afkast stærkt korreleret. Øget potentielt investeringsafkast går normalt hånd i hånd med øget risiko. Forskellige typer risici inkluderer projektspecifik risiko, branchespecifik risiko, konkurrencemæssig risiko, international risiko og markedsrisiko. forbundet med investering i aktien. Dette er normalt en vasketøjsliste, der indeholder alle tænkelige risici, hvilket får det til at føles som en juridisk ansvarsfraskrivelse. Rapporterne har også omfattende ansvarsfraskrivelser ud over risikosektionen.

eksempel på egenkapitalforskningsrapport

Køb Side vs Sell Side Research

Det er vigtigt at skelne mellem købs- og salgsforskningsrapporter.

Køb side Buy-Side Institutionelle kapitalforvaltere, kendt som Buy Side, tilbyder en bred vifte af job, herunder private equity, porteføljestyring, forskning. Lær om jobfirmaerne (kapitalforvaltningsselskaber) har deres egne interne forskerteams, der producerer rapporter og anbefalinger om, hvilke aktier virksomheden og dens porteføljeforvaltere Porteføljeforvalter Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en seks-trins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det mål at nå deres kunders investeringsmål. skal købe og sælge. Rapporterne bruges kun til intern investeringsbeslutning og distribueres ikke offentligt.

Sælgeside Sælg sideanalytiker En salgsanalytiker er en aktieanalyseanalytiker, der arbejder for en investeringsbank eller mæglerfirma og producerer investeringsundersøgelse, der distribueres til virksomhedens kunder. Investeringsundersøgelsen bliver senere brugt af klienten til at træffe en beslutning om, hvorvidt de skal købe eller sælge firmaer som investeringsbanker, der producerer egenkapitalforskningsrapporter, der skal formidles til deres salgs- og handelskunder og formueforvaltningskunder. Disse rapporter distribueres gratis af forskellige årsager (forklaret nedenfor) og har en specifik anbefaling om at købe, sælge eller tilbageholde samt en forventet målpris.

Lær mere om buy side vs sell side Buy Side vs Sell Side Buy Side vs Sell Side. Købssiden refererer til virksomheder, der køber værdipapirer og inkluderer investeringsforvaltere, pensionsfonde og hedgefonde. The Sell Side job.

Hvorfor offentliggør banker kapitalanalyserapporter?

Sælgesiden offentliggør rapporter for at generere gebyrer, både direkte og indirekte.

Direkte: Handelskommissioner

Når en investeringsbank Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteres alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch offentliggør værdifuld aktieundersøgelse for en institutionel klient, og den bruger sandsynligvis derefter banken til at udføre deres handler for denne aktie. Selvom der ikke er nogen egentlig aftale om at gøre det, er det en uudtalt regel. Banken kan også bruge rapporten til at overtale klienten til at købe flere aktier i en bedrift, de allerede har, for yderligere at øge provisionen.

Indirekte: Investeringsbankforhold

Alle banker har en kinesisk mur Kinesisk mur I finans er en kinesisk mur (eller en mur af Kina) en virtuel informationsbarriere rejst mellem dem, der har materiel, ikke-offentlig information, og dem, der ikke gør det, for at forhindre interessekonflikter. En bank bruger en kinesisk murpolitik for at overholde værdipapirbestemmelser. mellem deres investeringsbankhold og forskningsafdelinger, men der er stadig et indirekte incitament for forskning til at støtte aktier, som banken kan levere investeringsbanktjenester til. De gebyrer, som investeringsbankfolk gør Hvad gør investeringsbankfolk? Hvad gør investeringsbankfolk? Investeringsbankfolk kan arbejde 100 timer om ugen ved at udføre forskning, finansiel modellering og opbygning af præsentationer. Selvom den har nogle af de mest eftertragtede og økonomisk givende positioner i banksektoren,investment banking er også en af ​​de mest udfordrende og svære karriereveje, Guide til IB tjener på tegning og fusioner og opkøb (M&A) er enorme, og en bank vil aldrig gå glip af en mulighed for at arbejde med en CEO CEO A CEO, forkortelse for Chief Executive Officer, er den højest rangerede person i en virksomhed eller organisation. Administrerende direktør er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at træffe ledelsesmæssige beslutninger på øverste niveau. Læs en jobbeskrivelse for et offentligt selskab, fordi banken havde en "Sell" -vurdering på deres aktier.er den bedst rangerede person i en virksomhed eller organisation. Administrerende direktør er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at træffe ledelsesmæssige beslutninger på øverste niveau. Læs en jobbeskrivelse for et offentligt selskab, fordi banken havde en "Sell" -vurdering på deres aktier.er den højest rangerede person i en virksomhed eller organisation. Administrerende direktør er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at træffe ledelsesmæssige beslutninger på øverste niveau. Læs en jobbeskrivelse for et offentligt selskab, fordi banken havde en "Sell" -vurdering på deres aktier.

Af denne grund inkluderer salgssideforskning typisk en ansvarsfraskrivelse i retning af, ”Bank X søger og driver forretning med virksomheder, der er dækket af sine forskningsrapporter. På grund af dette bør investorer være opmærksomme på, at virksomheden kan have en interessekonflikt (på grund af disse investeringsbankforhold), der kan påvirke objektiviteten af ​​denne rapport. Investorer bør betragte denne rapport som kun en enkelt faktor i deres investeringsbeslutning. ”

Anbefalinger fra aktiernes forskningsrapport

Hver bank har sit eget sæt anbefalinger (vilkår), som de bruger til at bedømme en aktie. Nedenfor er en liste over de mest almindelige spørgsmål eller ratinganalytikere.

Bedømmelserne inkluderer:

 1. Køb, overgå, overvægtig
 2. Hold, Neutral, Markedsvægt
 3. Sælg, underperformance, undervægt

Hvis du vil vide mere, skal du tjekke Finance's Valuation Modelling Courses.

Forskellige typer rapporter

Denne vejledning har fokuseret på en "typisk" aktieundersøgelsesrapport, men der er forskellige andre typer, der kan tage lidt forskellige former. Nedenfor er en liste over andre typer.

Typer af rapporter:

 • Indledning af dækning - En lang rapport (ofte 50-100 + sider lang), der frigives, når et firma begynder at dække et lager for første gang.
 • Industrirapporter - Generelle industriopdateringer om et par virksomheder i en sektor.
 • Topvalg - En liste og et resumé af et firmas bedste aktievalg og deres målrettede afkast.
 • Kvartalsresultater - En rapport, der fokuserer på selskabets kvartalsvise indtjeningsfrigivelse og enhver opdateret vejledning.
 • Flash-rapporter - hurtig 1-2-siders rapport, der kommenterer en ny udgivelse fra virksomheden eller anden hurtig information.

Eksempel på rapport om aktieforskning

Nedenfor er et eksempel på en aktieundersøgelsesrapport om Kraft Foods. Som du kan se på nedenstående billeder, lægger analytikeren klart anbefaling, målpris, nylige opdateringer, investeringsafhandling, værdiansættelse og risici.

Eksempel på rapport om aktieforskning

Hvis du vil vide mere, skal du tjekke Finance's Valuation Modelling Classes.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne guide til egenkapitalforskning. Finance er den officielle udbyder af Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ™ certificering FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet, der er designet til at hjælpe fagfolk, der arbejder inden for investment banking, aktieforskning, og andre områder inden for virksomhedsfinansiering.

For at lære mere vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

 • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
 • Typer af værdiansættelsesmultipler Typer af værdiansættelsesmultipler Der er mange typer værdiansættelsesmultipler, der anvendes i finansiel analyse. Disse typer multipler kan kategoriseres som kapitalandele og virksomhedsværdi-multipla. De bruges i to forskellige metoder: sammenlignelig virksomhedsanalyse (comps) eller præcedens transaktioner (precedents). Se eksempler på, hvordan man beregner
 • DCF-modelleringsguide DCF-modeluddannelse Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm
 • Finanslønningsvejledninger Kompensation Kompensation og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, FMVA-kandidater,