Fejlfelt i Excel - Sådan tilføjes fejlfelt i Excel, eksempler

Fejllinjer i Excel er grafiske repræsentationer af datavariabilitet. De viser nøjagtigheden af ​​en måling. Søjlerne repræsenterer normalt standardafvigelse STDEVA-funktion STDEVA-funktionen er kategoriseret under Excel-statistiske funktioner. Det estimerer standardafvigelsen baseret på en prøve. Som finansanalytiker kan STDEVA være nyttigt til at finde ud af den årlige afkast på en investering og måle investeringens volatilitet. Hvis en aktie er volatil, viser den en høj standard og standardfejl. De angiver, hvor langt fra den bestemte værdi den sande værdi er.

Fejllinjer i diagrammer giver en mere omfattende oversigt over datasættet Kildedokumenter Papirsporet for en virksomheds finansielle transaktioner kaldes regnskabsmæssigt kildedokumenter. Uanset om der skrives checks, der skal udbetales, salg foretages for at generere kvitteringer, faktureringsfakturaer sendes af leverandører, eller arbejdstid registreres på en medarbejders tidsark - alle de respektive dokumenter er kildedokumenter. og giver brugerne mulighed for at se margenerne eller fejlene i dataene.

Hvordan tilføjes fejlbjælker i Excel?

Microsoft Excel giver dig mulighed for at tilføje fejlbjælker til bestemte typer diagrammer, herunder linjediagrammer, søjlediagrammer og scatterdiagrammer.

Følgende trin hjælper dig med at tilføje fejlbjælker til dine Excel-diagrammer:

1. Klik på dit diagram.

2. Klik på kortelementerne (plustegn).

Fejlfelt i Excel

3. Marker afkrydsningsfeltet Fejlfelt, og klik på pilen ud for den. Du vil se en liste over emner, som du kan føje til dit diagram.

Du kan tilføje følgende fejlfelt til dit diagram:

  • Standardfejl: Angiver standardfejl for alle værdier i datasættet.
  • Procentdel: Bestemmer et procentvist fejlinterval og fejlbeløb for hver værdi.
  • Standardafvigelse: Viser en standardafvigelse for alle værdier.

Du kan også ændre standardfejlbjælkerne, så de passer til dine behov:

  1. Klik på Flere indstillinger i fejlbjælkerne.

  1. Den Format Fejllinjer menu vil poppe op på højre side af skærmen. Her kan du ændre typografien for fejlbjælkerne samt fejlbeløbene for bjælkerne.

Flere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance vejledning til tilføjelse af fejlbjælker i Excel. Finance tilbyder et bibliotek med ressourcer og undervisningsmateriale designet til at hjælpe dig med at lære Excel på den mest effektive måde. For at lære mere, tjek disse yderligere ressourcer:

  • Avancerede Excel-formler Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel for Finance Excel for Finance Denne Excel for Finance-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Liste over Excel-genveje til PC / Mac Excel-genveje PC Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje
  • Gratis Excel Crash Course