ENFJ-karriere - Kend de bedste job til en ENFJ-personlighedstype

For de fleste mennesker er det ofte en afskrækkende opgave at vælge den rigtige karriere, især hvis de ikke kender deres personlighed. Dem med gode interpersonelle færdigheder er stærke verbale og ikke-verbale kommunikatorer og betragtes ofte som "gode med mennesker". . Valg af tilgængelige ENFJ-karrierer kan blive lettere ved at tage Myers-Briggs-testen. Myers – Briggs Type Indicator kan hjælpe folk med at opdage deres personlighed og kombinationen af ​​egenskaber, der kan hjælpe dem med at finde deres drømmekarriere.

Ved at kende hans / hendes specifikke personlighedstype kan en person indsnævre deres jobsøgning ned til en karrierevej, der er både behagelig og givende. Mennesker med en ENFJ-personlighedstype foretrækker at lede efter ENFJ-karrierer, der giver dem mulighed for at hjælpe andre mennesker. De viser typisk en ægte interesse i at hjælpe mennesker i nød og er karakteristisk kendt for at være venlige, hensynsfulde, organiserede, empatiske og støttende.

ENFJ Karriere

Kendetegn ved ENFJ'er

Et af de karakteristiske træk ved ENFJ'er er, at de er mindre tilbøjelige til jobhop end andre personlighedstyper - såsom INFJ'er. Hvis de finder en position, som de elsker, har ENFJ'er tendens til at holde fast i den i lang tid, da de nyder interaktionen med deres kolleger på arbejdspladsen.

På grund af deres kærlighed til mennesker og social intelligens er de normalt gode til at netværke netværk og opbygge forhold (del 1). Denne artikel er en del af en række nyttige tip, der hjælper dig med at finde succes i netværk inden for din virksomhed. Netværk spiller en vigtig rolle i vores professionelle liv, startende fra vores jobsøgning, fortsætter med at blive medlem og arbejde i en virksomhed og endelig fremme vores karriere. , og de udvikler hurtigt netværk af venner og bekendte, både på arbejdspladsen og på sociale sammenkomster.

ENFJ'er er også gode til at læse mennesker og vurdere deres følelser, udtryk og kropssprog. De er ideelle kandidater til job inden for uddannelse, salg, rådgivning og PR.

Bedste ENFJ-karriere

Følgende er eksempler på karrierer, der anses for velegnede til ENFJ mænd og kvinder:

Uddannelse

ENFJs elsker at hjælpe mennesker, og uddannelsessektoren giver dem mulighed for at gøre det, de elsker. Som lærere og undervisere kan ENFJ'er tilbyde vejledning til studerende og ved at udstyre dem med de nødvendige færdigheder hjælpe dem med at blive succesrige fagfolk og ansvarlige voksne. De har en ægte interesse for mennesker og kan hjælpe svagere studerende med at forbedre deres præstationer.

I tilfælde af specialundervisning arbejder lærere med fysisk og / eller mentalt udfordrede studerende og sigter mod at udstyre dem med færdigheder, der hjælper dem med at opdage deres talenter, finde gode ansættelseskampe og fungere godt alene.

Job inden for samfund og socialt arbejde

ENFJs vil gerne være involveret i deres samfund og hjælpe de mennesker, der er i nød. De ideelle karrierer i denne sektor inkluderer stillinger som sundhedspædagoger, rådgivere, socialarbejdere, karriererådgivere og ægteskabsterapeuter. Deres evne til at læse andres følelser godt giver ENFJs en fordel på dette område, fordi de normalt bedre kan forstå andres følelser og rådgive dem i overensstemmelse hermed. ENFJ'er er omgængelige, og de kan let indlede en samtale med en fremmed og hurtigt skabe en personlig forbindelse og venskab.

Forretnings-, ledelses- og salgskarrierer

For at en virksomhed skal trives, skal de mennesker, der har til opgave at håndtere kunder, medarbejdere og andre interessenter, være i stand til effektivt at interagere med andre. Den ideelle kandidat til at udfylde sådanne roller er ofte en person med ENFJ-personlighed. Dette gør ENFJs til gode kandidater til stillinger i salgsafdelinger, som medlemmer eller ledere af et personaleteam eller handler i generelle ledelsesfunktioner. ENFJ'er har også tendens til at være fremragende kundeservicemedarbejdere.

Som salgspersonale eller manager skal en person have fremragende folks færdigheder og være i stand til at læse potentielle kunder. ENFJs har tendens til at have evnen til at etablere den slags stærke kundeforhold, der sikrer kundeloyalitet. Som personalechef eller medlem af personaleteamet skal man have fremragende forhandlingsevner for at håndtere arbejdsforhold og administrere arbejdskontrakter. ENFJs har evnen til at holde en virksomhed organiseret og køre effektivt ved at bruge deres betydelige medarbejderkompetencer.

Mediejob

Mediesektoren kræver, at folk, der er kreative, fantasifulde og organiserede, udvikler nye historier og holder deres publikum informeret. ENFJ'er er gode journalister og redaktører for medievirksomheder på grund af deres kreativitet og sult efter nye udfordringer. De kan hjælpe en virksomhed ved at planlægge eller gennemgå indhold, før det frigives til offentligheden.

ENFJ'er er normalt gode til at delegere opgaver og styre teammedlemmer. Derfor er de gode til at sikre, at tingene kører problemfrit, og at opgaver udføres rettidigt. Dette kan gøre dem til gode kandidater til at lede eller arbejde i et tempofyldt redaktionsmiljø, hvor deadlines er en dagligdags kendsgerning.

Juridiske forhold

Advokaternes arbejde er at hjælpe folk med at få retfærdighed mod et gebyr. ENFJs kan få tilfredshed med at arbejde inden for advokatyrket, fordi det giver dem mulighed for at hjælpe folk med at opnå tilfredshed gennem eller fra det juridiske system. ENFJ'er kan tilbyde en hjælpende hånd til mennesker i konflikt, der gør det muligt for dem at finde en mindelig løsning for begge parter, før en konflikt eskalerer til umulige niveauer.

Bortset fra at arbejde som advokater eller advokater, er ENFJs også velegnede til at arbejde i mæglings- eller forhandlingsstillinger, såsom agenter, der arbejder som repræsentanter for professionelle atleter - eller som forhandlere af internationale M&A eller andre forretningsaftaler.

Sundhedsarbejde

Mennesker, der arbejder i sundhedssektoren, bruger meget tid på hospitaler, der plejer mennesker i nød. ENFJs kan arbejde i denne branche som læger, sygeplejersker, terapeuter eller tandlæger, for blot at nævne nogle få muligheder. Den øgede evne til empati gør ENFJs ideelle til arbejde inden for det hurtigt voksende sundhedsfelt. Sundhedssektoren har brug for tjenester fra mennesker, der brænder for at hjælpe andre mennesker, og som kan håndtere de ofte anstrengende og krævende arbejdsplaner. ENFJ'er passer til denne beskrivelse.

Finans- og regnskabsjob

Selvom økonomi og regnskab normalt betragtes som meget analytiske roller, er der stadig gode muligheder for ENFJ-personlighedstyper, især i lederroller, hvor de hjælper med at styre et team af mennesker.

For at få en fornemmelse af det krævede tekniske færdigheder skal du tjekke Finance gratis regnskabskurser såvel som Finance gratis finansieringskurser for at se, om en folkerelateret position i finanssektoren måske passer godt til dig.

INFJ vs. ENFJ Personlighedstyper

Både INFJ og ENFJ personlighedstyper er nogle af de sjældneste personlighedstyper ud af de 16 anerkendte personlighedstyper på Myers-Briggs-skalaen. INFJ'er tegner sig kun for 1% af befolkningen.

ENFJ'er er varme, karismatiske, overbevisende og snakkesalige, og deres mål er at ændre eller påvirke verden gennem deres indflydelse på mennesker. Deres dominerende funktion er ekstravert følelse. De er hurtige til at vurdere ting og træffe en dom og har i de fleste tilfælde tendens til at ofre nøjagtighed for hastighed.

På den anden side har INFJ'er en tendens til at adskille sig fra ENFJ'er primært på grund af deres tilbøjelighed til introversion, hvilket ofte giver dem en præference for at arbejde alene snarere end som en del af et team. INFJ'er har tendens til at være kunstnerisk kreative, hvilket gør dem til gode analytikere og problemløsere.

Flere karriereressourcer

Vi håber, du har nydt at læse Finance's guide til ENFJ-karrierer. Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-udpegning, et førende certificeringsprogram for finansanalytikere. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

  • Emotionel intelligens Emotionel intelligens Emotionel intelligens, også kendt som den følelsesmæssige kvotient (EQ), er evnen til at styre ens følelser og andres følelser. For virksomhedsledere er høj EQ afgørende for succes. Denne guide dækker de fem elementer af følelsesmæssig intelligens og deres relevans for karakterisering af en succesrig leder. EQ vs IQ
  • Ledelsesegenskaber Lederskabsegenskaber Ledelsesegenskaber refererer til personlige egenskaber, der definerer effektive ledere. Ledelse henviser til en persons eller en organisations evne til at vejlede enkeltpersoner, teams eller organisationer mod opfyldelse af mål og mål. Ledelse spiller en vigtig funktion i ledelsen
  • Lyttefærdigheder Lyttefærdigheder At have effektive lyttefærdigheder betyder at være i stand til at vise interesse for det diskuterede emne og forstå de leverede oplysninger. I dagens samfund bliver evnen til at kommunikere effektivt stadig vigtigere.
  • Sense of Purpose at Work Sense of Purpose at Work Find din følelse af formål på arbejdspladsen. Uanset om du nyder dit job eller ej, kommer det ofte ned til, hvor godt det understøtter din følelse af formål. Hvor du arbejder, den rolle, du har, og din bredere fornemmelse af dit formål kan ændres, så hvis du vil have en balance mellem disse tre, skal du være åben for forandring