Investment Banking Jobbeskrivelse - Færdigheder, erfaring, uddannelse

Denne jobbeskrivelse for investeringsbankvirksomhed var inspireret af det ansvar, der er skitseret af en liste over investeringsbanker. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere inklusive Goldman Sachs, Morgan Stanley, Credit Suisse, UBS og Barclays. For at sikre, at du har de nødvendige færdigheder til jobbet, skal du tjekke Finance's investment banking-kurser nu!

Tema for jobbeskrivelse for investeringsbank

Nøgleansvar

 • Udvikling af forskellige typer økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer til at værdiansætte gæld og egenkapital ved fusioner, opkøb og kapitalindsamlingstransaktioner.
 • Udfør forskellige værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering - sammenlignelige virksomheder, præcedenser og DCF DCF Model Training Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm.
 • Udvikle anbefalinger til produkttilbud, private equity-transaktioner, fusioner og overtagelser og værdiansættelser.
 • Gennemfør forberedelse og gennemgang af materialer, der bruges til finansiering af kunder, herunder investeringsmemoranda, ledelsespræsentationer og pitchbooks Investment Banking Pitch Book Sådan oprettes en pitchbank med investeringsbanker. Denne guide vil lære dig, hvad der er inkluderet, hvordan man laver en IB-tonehæftebog og giver eksempler på dias.
 • Udvikle relationer med nye og eksisterende kunder for at udvide forretningen.
 • Udfør due diligence due diligence-rapport Eksempel på due diligence-rapport om M & A-transaktioner. Denne DD-rapport er beregnet til M&A due diligence giver en liste over spørgsmål, der skal besvares inden lukning. En due diligence-rapport sendes som et internt notat til medlemmer af direktionen, der evaluerer transaktionen og er et krav for at afslutte aftalen. , forskning, analyse og dokumentation af live-transaktioner.
 • Opret præsentationer til klientporteføljer.
 • Tilknytning til aktuelle begivenheder, kritiske problemer og relevante nyheder.

Relevante færdigheder, viden og erfaring

 • MBA Er en MBA det værd? Hvis du overvejer at gå på handelshøjskole, spørger du måske, er en MBA det værd ?. Svaret (som i alle MBA-klasser) er: "det afhænger". Bortset fra arbejdsbyrden ved at lave en MBA er der næsten ingen grund til ikke at lave en MBA, hvis din chef betaler for det. De kan bruge det som gearing mod dig og låse dig inde, men ROI er utroligt, hvis det er gratis (selvfølgelig). (Tilknyttet stilling) eller tilsvarende uddannelse, uddannelse og arbejdsrelateret erfaring.
 • Bachelorgrad (analytikerposition) fra en målskole Liste over målskoler En liste over de bedste målskoler til rekruttering og ansættelse af investeringsbanker. Denne liste inkluderer topmål, andet mål og MBA-mål. Årsagen til, at de kaldes et mål, er, at bankerne aktivt "målretter" deres studerende ved at holde informationssessioner på campus og rejse til skolen for at gennemføre første runde-interviews. eller tilsvarende
 • Tre eller flere års erfaring (associeret stilling) i en økonomi eller forretningsbaggrund, især på den kvantitative side
 • Evne til at arbejde i et tempofyldt, teambaseret miljø med minimal overvågning.
 • Arbejdsviden om aftalestrukturering og lukning af principper.
 • Stærke kommunikations- og netværksfærdigheder.
 • Upåklagelig forskning, kvantitative og analytiske færdigheder, især til at forklare begivenheder på markedet.
 • Bevist færdighed i Microsoft Office-produkter, især Microsoft Excel Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. og VBA.
 • Evne til at organisere og spore overlappende opgaver og opgaver med hyppige prioritetsændringer.
 • Stærk økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. færdigheder.

For at sikre, at du har de nødvendige færdigheder til jobbet, skal du starte vores investment banking-kurser nu!

Hvad er Investment Banking?

Investeringsbank Investeringsbank Investeringsbank er divisionen af ​​en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusioner og opkøb (M&A). Investeringsbanker fungerer som formidlere er handlingen med at rejse kapital til virksomheder gennem enten udstedelse af gæld eller salg af egenkapital. Investeringsbank omfatter også de perifere opgaver ved styring af M&A, rådgivning og andre corporate finance-tjenester. Faktisk har mindre virksomheder muligvis ikke specifikke investeringsbankfolk, og de samme roller håndteres muligvis af corporate finance-afdelingerne. Her er nogle lister over investeringsbanker Karriere Søg Finans karriere ressourcer bibliotek. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for virksomhedsfinansiering.Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser, vi har fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer.

Investeringsbankfolk Karrierevej til investeringsbanking Karrierevej til investeringsbank - planlæg din IB-karrierevej. Lær om løn til investeringsbank, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at rejse kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A). forventes at have en fremragende forståelse af investeringsklimaet med kendskab til populære investeringskøretøjer. Hvis et firma ønsker at udføre en børsintroduktion, er investeringsbankfolk ofte vigtige bidragydere til denne proces. Det er investeringsbankmandens opgave at maksimere investeringsafkastet og derfor forsøge at indstille børsintroduktionen til den højest mulige pris.

Også kendt som i-Banking, investeringsbank er en af ​​de mest efterspurgte positioner i retten for finansielle servicepositioner.

Investeringsbankmandens roller

 • En investeringsbankmand kan foretage flere aktiviteter for en klient, men investeringsbankmandens hovedopgave er at rejse kapital gennem udstedelse af værdipapirer, hvad enten det er gæld eller egenkapital.
 • Investeringsbankfolk er aggressive sælgere (på højere niveau). Dette betyder, at en investeringsbankmand ideelt set skal have stærk kommunikationsindsigt og et stort netværk at nå ud til. Naturligvis vil stærke menneskers færdigheder hjælpe i job som en investeringsbankmand.
 • Et hovedansvar for investeringsbankanalytikeren eller associerede er analysen af ​​finansielle data til støtte for deres kapitalgenerering. Vurdering af transaktioner og finansielle aktiviteter, såsom udførelse af obligationer og aktier, vil hjælpe investeringsbankmanden med korrekt prisfastsættelse og værdiansættelse af de værdipapirer, de arbejder med.
 • Investeringsbankfolk vil også præsentere resultater for deres kunder med henblik på beslutningstagning. En god investeringsbankmand vil give fakta, der giver deres investorer bedre evner til at træffe valg. Investeringsbankfolk vil uddanne kunderne så meget, som de vil overtale dem.

Typiske legitimationsoplysninger for en investeringsbankmand

En investeringsbankmand vil have upåklagelig kvantitative færdigheder og være i stand til at udføre kompleks økonomisk modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. . Fordi opgavens karakter er så tempofyldt, vil evnen til at foretage en værdiansættelse på stedet, mens du arbejder på andre varer, give en investeringsbankmand mulighed for at få succes.

i-Bankers har ofte en grad i økonomi eller undertiden regnskab Regnskab Offentlige regnskabsfirmaer består af regnskabsførere, hvis job er at betjene forretning, enkeltpersoner, regeringer og nonprofit ved at udarbejde regnskaber, skatter. Imidlertid garanterer det bare ikke at have en grad et job inden for investeringsbankvirksomhed. Holdbarhed, overbevisning og netværk og kommunikationsevner er bydende nødvendigt for stillingen. Derudover er investeringsbanker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket-investeringsbanker de bedste globale investeringsbanker. Listen inkluderer virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hvad er en Bulge Bracket Investment Bank og vil ofte se efter kandidater, der kommer ud af topskoler, såsom Harvard eller Dartmouth, hvor liberal arts-grader er meget mere almindelige.

Denne jobbeskrivelse for investeringsbanker er inspireret af de ansvarsområder, der er skitseret af virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, Credit Suisse, UBS og Barclays.

For at sikre, at du har de nødvendige færdigheder til jobbet, skal du starte vores investment banking-kurser nu!

Karriereoversigt

For at se, hvordan denne jobbeskrivelse sammenligner andre job inden for virksomhedsfinansiering, skal du udforske vores interaktive karrierekort nu!

For at sikre, at du har de nødvendige færdigheder til jobbet, skal du starte vores investment banking-kurser nu!

Mere læsning

Vi håber, at dette har været en nyttig jobbeskrivelse for investeringsbank. Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ certificering FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

Hvis du er interesseret i at fremme din karriere inden for corporate finance, vil disse jobrelaterede artikler hjælpe dig på din vej:

 • Aktieforskning Associate Jobbeskrivelse Equity Research Associate Jobbeskrivelse Denne aktiebeskrivelse for aktieforskningsperson beskriver de vigtigste færdigheder, erfaring og uddannelse, der kræves til jobbet. Kapitalundersøgelsesassocierede virksomheder analyserer værdipapirdata for at informere fondsforvaltere og hjælpe dem i investeringsprocessen. Dette felt kræver problemløsende ekspertise og en bred viden om aktiemarkedet
 • Guide til finansiel modellering Gratis finansiel modelleringsvejledning Denne vejledning til økonomisk modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
 • Spørgsmål og svar om Investment Banking Interview Investment Banking Interview Spørgsmål og svar Spørgsmål og svar om investeringsbankinterview. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
 • Investment Banking Associate Interviews
 • Investment Banker løn Investment Banker løn En investering bankmand løn er blandt de højeste i verden. De får udbetalt en grundløn og en bonus for deres kompensation. Find ud af, hvor meget de tjener. En analytiker lige fra universitetet kan forvente at tjene over $ 100.000 USD, men pr. Time kan det være så lavt som $ 20-35, når man arbejder 100 timer / uge