Topbanker på Caymanøerne - Oversigt over Top 10 Cayman-banker

Der er 158 banker på Caymanøerne, hvoraf størstedelen er filialer og datterselskaber af internationale banker. Caymanøerne er et af de førende internationale finansielle centre i verden. Over 80% af mere end US $ 1 billioner af indskud bogføres gennem banker på Caymanøerne, hvilket repræsenterer interbank-bookinger mellem onshore banker og deres indenlandske filialer eller datterselskaber.

Ifølge Moody's er landets banksystem stabilt, da det er godt placeret med hensyn til udvikling.

I henhold til landets lovgivning om banker og tillidselskaber kan Cayman Islands Monetary Authority udstede følgende kategorier af licenser:

 • Kategori A Banklicens - Tillader en bank at operere både på det indenlandske og internationale marked og levere tjenester til beboere og ikke-residenter på Caymanøerne.
 • Kategori B Banklicens - Tillader en bank at drive international bankvirksomhed med kun ikke-hjemmehørende og indenlandsk bankvirksomhed med andre licenserede enheder på Caymanøerne.
 • Tillidslicens - hvor en bank fungerer som kurator, eksekutor eller administrator
 • Begrænset kategori B-banklicens
 • Begrænset tillidslicens
 • Nomineret licens (tillid)

Fra marts 2017 er der 11 banker på Caymanøerne med kategori A-licenser. Kategori A-banker betjener lokale beboere og leverer traditionelle detail-, private og virksomhedsløsninger. Der er 147 banker med kategori B-licenser, der kun leverer offshore banktjenester til enkeltpersoner og virksomheder.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed på Caymanøerne, er denne liste over de bedste banker på Caymanøerne en nyttig guide til, hvor man skal starte. For at lære mere, se vores lister over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Banker på Caymanøerne

De øverste banker på Caymanøerne er:

Cayman National Bank

Cayman National Bank blev stiftet i 1974. Banken leverer et komplet udvalg af indenlandske og internationale finansielle tjenester, herunder onlinebank, investeringstjenester, tillidstjenester, selskabsdannelse, administration og ledelse, fondsforvaltning og premierbank.

Det har en kategori A-banklicens. Fra og med 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 1,3 mia. Dollars, og den samlede indkomst nåede 62,46 mio.

Alexandria Bancorp Ltd.

Alexandria Bancorp blev grundlagt i 1990 og er en af ​​kategori B-bankerne på Caymanøerne. Det er tilladt at levere bank- og trusteetjenester til internationale kunder. Det tilbyder privat bank, formueforvaltning og tillid og virksomhedsservice.

Det er et helejet datterselskab af Guardian Capital Group, der er baseret i Toronto, Canada.

Alhambra Bank & Trust Ltd.

Alhambra Bank blev grundlagt i 2014. Banken bestræber sig på at levere og betjene behovene hos en høj nettoværdi, ikke-amerikanske kunder med indskud på mindst US $ 1.000.000.

Det tilbyder bank- og investeringstjenester til kunder på tværs af flere jurisdiktioner. Det har en kategori B-banklicens på Caymanøerne.

Trident Trust Company (Cayman) Ltd.

Trident Trust Company er en førende uafhængig virksomheds-, forvaltnings- og fondsadministrator, der beskæftiger næsten 800 medarbejdere på tværs af et globalt fodaftryk, der spænder over Afrika, Amerika, Asien, Caribien, Europa og Mellemøsten. Virksomheden leverer virksomheds-, tillids- og fondstjenester i sektoren for finansielle tjenester over hele verden. Det tilbyder specifikt tjenester relateret til virksomheders dannelse og administration, etablering og administration af private trustfirmaer for familier og fondadministration.

Trident Trust Company har en kategori B-licens til banker på Caymanøerne og betjener andre banker og mæglerfirmaer, advokatfirmaer og enkeltpersoner med høj nettoværdi og deres familier.

Cainvest Bank og Trust Ltd.

Cainvest-banken blev til i 1994, efter at den købte bankvirksomheden hos leverandøren af ​​virksomhedstjenester, Intertrust Bank (Cayman) Limited på Caymanøerne. Cainvest Bank and Trust tilbyder private bankplatformtjenester og investeringsprodukter og -tjenester til enkeltpersoner med høj nettoværdi og institutionelle kunder. Banken er baseret i George Town, Caymanøerne med distributionssteder i Argentina, Brasilien og Uruguay.

Cainvest Bank og Trust Limited har en kategori A-banklicens. Virksomheden var tidligere kendt som Cainvest International Bank Ltd og ændrede senere navn til Cainvest Bank and Trust Ltd i 2015.

Fidelity Bank (Cayman) Ltd.

Fidelity Bank (Cayman) Limited er en koncern for finansielle tjenester, der tilbyder et omfattende udvalg af både indenlandske og internationale bank-, forsikrings- og andre finansielle produkter og tjenester.

Fidelity blev grundlagt i 1980 og har en kategori A-banklicens.

Merrill Lynch Bank and Trust Company (Cayman) Ltd.

Merrill Lynch Bank and Trust Company udfører bank- og tillidsoperationer for kunder i dets tilknyttede virksomheder (klientfirmaer, enkeltpersoner med høj nettoværdi og andre finansielle institutioner). Bankens produktsortiment inkluderer sikrede lån, interbank placeringer, indskud fra private kunder og valutatransaktioner.

Merrill Lynch Bank and Trust Company (Cayman) Limited har en kategori A-banker på Cayman Islands-licensen.

Queensgate Bank og Trust Company Ltd.

Queensgate Bank and Trust Company blev stiftet på Caymanøerne i 1990 og er medlem af Ugland Group (Norge). Koncernens kerneforretninger er skibsejerskab og ledelse. Queensgate Bank and Trust Company leverer investeringsfonde, regnskab, tillid og virksomhedsadministration og banktjenester.

Queensgate Bank and Trust Company Ltd. har en kategori B-banklicens.

Sackville Bank and Trust Company Ltd.

Sackville Bank er en uafhængig, privat boutique-bank. Banken leverer forvaltningsservice til tillids- og virksomhedsstrukturer samt opbevaringstjenester og strategiske investeringsstyringsløsninger.

Sackville Bank og Trust Company Limited har en kategori B-banker på Cayman Islands-licensen.

VBT Bank & Trust Ltd.

VBT Bank er et helejet datterselskab af VBT Holdings Ltd, som også er stiftet på Caymanøerne. I 1998 erhvervede det Venecredit International Banking Ltd, og den resulterende fusionerede institution fik navnet Venecredit Bank & Trust Ltd. I 2012 skiftede banken navn til VBT Bank & Trust Ltd.

Banken har en kategori B-bank- og tillidslicens. Det er et mæglermedlem på Cayman Islands Stock Exchange og et medlem af Visa International og SWIFT. Det leverer offshore bank- og tillidstjenester.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker på Caymanøerne. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

 • Top 10 banker i Qatar Top banker i Qatar Qatar Centralbank licenserer og regulerer 18 banker i Qatar fra januar 2015. Selvom den stigende udenlandske eksponering af Qatars banker er en voksende udfordring for myndighederne, har Qatars banksektor opretholdt sin stabilitet og effektivitet gennem årene.
 • Top 10 banker i Hong Kong Top banker i Hong Kong Dette er en guide til de 10 bedste banker i Hong Kong. Hongkongs banksystem er et tredelt system, der består af licenserede banker, banker med en begrænset licens og indlånsoptagende banker. Mød de 10 bedste banker i Hong Kong, herunder HSBC, Bank of China, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, ICBC,
 • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
 • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
 • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere