Vederlag - Definition, oversigt, forskellige typer kompensation

Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller et selskab. Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at opererer med fortjeneste. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. . Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre betalingsformer, der påløber i løbet af deres arbejde, som inkluderer udgiftskontofonde, bonusser og aktieoptioner Medarbejderaktiebesiddelsesplan (ESOP) En medarbejderaktiebesiddelsesplan (ESOP) henviser til en medarbejderfordelplan, der giver medarbejderne en ejerandel i virksomheden.Arbejdsgiveren tildeler en procentdel af virksomhedens aktier til hver berettiget medarbejder uden forhåndsomkostninger. Fordelingen af ​​aktier kan være baseret på medarbejderens lønskala, vilkår for.

Vederlagstema

Beløb og typer af vederlag

Mængden af ​​vederlag en person modtager - og hvilken form det tager - afhænger af flere faktorer. For det første er det vigtigt at bemærke, at aflønningsværdier og -typer vil variere afhængigt af en medarbejders værdi for virksomheden. Under hensyntagen til ting som den enkeltes beskæftigelsesstatus (fuld tid vs. deltid), og om de er i en ledende stilling eller er et entry-level medlem af en virksomhed, gør en væsentlig forskel i beregningen af ​​det endelige beløb.

Aflønningen kan også variere afhængigt af, hvordan en person typisk betales, hvilket betyder, om de er en lønmodtager Lønberegner Denne lønaregner kan bruges til at estimere din årlige lønækvivalent baseret på den løn eller sats, du får betalt pr. Time. Følg instruktionerne nedenfor for at konvertere time til årlig indkomst og bestemme din løn på årsbasis. Indtast blot dine oplysninger, og denne formular drejer hver time om løn, hvis de bliver betalt baseret på provision, og hvis de regelmæssigt får tip som en del af det arbejde, de udfører.

Det er også vigtigt at bemærke, at mange virksomheder kan forsøge at tiltrække eller ansætte ønskelige medarbejdere fra et andet firma ved at tilbyde dem bedre vederlag, hvilket betyder højere løn, flere fordele og bedre frynsegoder. Denne forretningstaktik er kendt som en "gylden hej."

Mindsteløn

Minimumsløn er en type vederlag. Det er det laveste beløb, der lovligt kan tilbydes til en bestemt stilling eller til at udføre et bestemt job. Det vedligeholdes af den føderale regering, og selvom minimumsløn kan variere fra stat til stat eller region til region, kan det laveste tilbudte beløb ikke falde under den mindsteløn, der er fastsat af den føderale regering. Historisk set har mindstelønnen en tendens til at stige med inflationen, selvom dette ikke altid er tilfældet.

Udskudt kompensation

En anden type vederlag er kendt som udskudt kompensation. Det betyder, at en medarbejder har en del af deres indtjening tilbageholdt for at modtage dem på en fremtidig dato. Det bedste eksempel på dette er en pensionskasse. Når en medarbejder tilmelder sig en pensionskasse, tages en del af deres løn og opbevares for at give dem mulighed for at have midler at stole på, når de går på pension.

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste Finance grundlæggende guide til aflønning. For yderligere læsning om regnskabs- og økonomiemner tilbyder vi følgende nyttige ressourcer:

  • Periodiseret indkomst Årlig indkomst Årlig indkomst er den samlede værdi af den indtægt, der er optjent i et regnskabsår. Årlig bruttoindkomst henviser til al indtjening, før der foretages fradrag, og nettoårsindkomst henviser til det beløb, der er tilbage, efter at alle fradrag er foretaget. Konceptet gælder både enkeltpersoner og virksomheder
  • Big Four Accounting løn Big Four Accounting løn Studerende drømmer om at arbejde hos et af de bedste revisionsfirmaer og modtage en Big Four regnskabsløn. Generelt er kompensationstal inden for de store fire næsten identiske med kun få mindre forskelle. Nogle gennemsnitstal vises nedenfor for lønninger i USA (i USD).
  • Virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling Virksomhedsudvikling er gruppen i et selskab, der er ansvarlig for strategiske beslutninger for at vokse og omstrukturere sin virksomhed, etablere strategiske partnerskaber, engagere sig i fusioner og opkøb (M&A) og / eller opnå organisatorisk ekspertise. Corp Dev forfølger også muligheder, der udnytter værdien af ​​virksomhedens forretningsplatform.
  • Lønvejledninger til finansiering og erhvervskompensation Kompensations- og lønguider til job inden for virksomhedsfinansiering, investeringsbank, aktieforskning, FP&A, regnskab, kommerciel bankvirksomhed, kandidater fra FMVA,