CapIQ - Oversigt og vejledning til kapital IQ i økonomi

CapIQ (forkortelse for Capital IQ) er en markedsinformationsplatform designet af Standard & Poor's (S&P). Platformen bruges i vid udstrækning inden for mange områder inden for virksomhedsfinansiering, herunder investeringsbankjob. Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, virksomhedsfinansiering, regnskab og andre områder inden for finans. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, aktieforskning Aktieforskningsoversigt Fagfolk er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres klienter kan være interesserede i. Aktieforskningsafdelingen er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder.Denne oversigtsguide for kapitalandele, aktivforvaltning og mere.

Capital IQ-platformen leverer forskning, data og analyse af private og offentlige virksomheder for at hjælpe med at finansiere fagfolk med at udføre en analyse. Denne analyse understøtter muligvis transaktioner såsom fusioner og opkøb Fusioner Acquisitions M & A Process Denne vejledning fører dig gennem alle trin i M & A-processen. Lær, hvordan fusioner og opkøb og aftaler gennemføres. I denne vejledning skitserer vi erhvervelsesprocessen fra start til slut, de forskellige typer erhververe (strategiske vs. finansielle køb), vigtigheden af ​​synergier og transaktionsomkostninger samt investeringsanbefalinger, såsom dem, der er fremsat af egenkapital forskning.

CapIQ bruges i vid udstrækning i finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. .

CapIQ

Hvilke oplysninger giver CapIQ?

Capital IQ leverer en bred vifte af information og data til sine kunder. De vigtigste kategorier af information leveret af CapIQ inkluderer:

 • Markedsdata i realtid (dvs. aktiekurser)
 • Finansielle oplysninger (regnskaber)
 • Værdiansættelse (finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor man bygger en model.)
 • Forskningsestimater (fra aktiesøgning på salgssiden)
 • Kvalitative data (udskrifter og andre genstande)
 • Globale markedsdata (internationale markeder)
 • Nyheder og begivenheder (pressemeddelelser, analytikeropkald osv.)
 • Oplysninger om fast indkomst (priser, afkast osv.)
 • Kreditvurderinger og forskningsvurderinger
 • Sikkerhedsprissætning og værdiansættelse

Hvad bruges CapIQ til?

Capital IQ bruges bredt af finansfolk til mange aspekter af deres daglige arbejde. Nogle af de mest almindelige anvendelser af CapIQ inkluderer:

 • Forskningsvirksomheder og industrier (Investment Banking Karrierevej til investeringsbanking Karrierevejledning til investeringsbank - planlæg din IB-karrierevej. Lær om investeringsbanklønninger, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. hjælper regeringer, virksomheder og institutioner med at skaffe kapital og gennemføre fusioner og opkøb (M&A)., aktieforskning og andre)
 • Udvikle investeringsmål og ideer (kapitalforvaltning og porteføljestyring)
 • Byg og opdater Excel-modeller (økonomisk modellering)
 • Overvåg virksomheder og markeder (aktieforskning Aktieforskning Oversigt Fagfolk inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker, institutioner eller deres kunder kan være interesseret i. Aktieforskningsafdelingen er en gruppe af analytikere og associerede virksomheder. Denne oversigtsguide for kapitalandele og kapitalforvaltning)
 • Kvantitativ forskning (hedgefonde)
 • Administrer data og generel analyse (bred anvendelse i virksomhedsfinansiering)
 • Byg og opdater præsentationer (investeringsbank)
 • Analyser kreditrisiko (kommerciel bankvirksomhed Kommerciel bankkarriereprofil En karrierevej til kommerciel bankvirksomhed er at give kunderne kreditprodukter såsom løbetidslån, revolverende kreditlinjer, syndikerede faciliteter, kontanthåndteringstjenester og andre fastforrentede produkter. Som kreditanalytiker eller konto manager, du leverer økonomisk rådgivning)
 • Administrer risiko og eksponering (risikostyring)

Fordele ved at bruge CapIQ

Capital IQ kan spare dig for meget tid. Som finansanalytiker er det afgørende at få foretaget en analyse så effektivt som muligt, og tiden er afgørende. I stedet for manuelt at downloade en årsrapport, er 10-K 10-K Form 10-K en detaljeret årsrapport, der skal indsendes til US Securities and Exchange Commission (SEC). Arkiveringen giver et omfattende resumé af en virksomheds præstationer for året. Det er mere detaljeret end årsrapporten, der sendes til aktionærerne, eller 10-Q fra EDGAR US - EDGAR EDGAR er en database, hvor amerikanske offentlige virksomheder arkiverer reguleringsdokumenter såsom årsrapporter, kvartalsrapporter, 10-k, 10-q, prospekt og mere. EDGAR står for Electronic Data Gathering, Analysis & Retrieval og er en søgbar database med arkivering af dokumenter til amerikanske virksomheder.og derefter manuelt indsætte disse oplysninger i Excel, kan det være meget hurtigere at forespørge dataene i CapIQ.

Excel-plugin

Capital IQ har et Excel-plugin, der giver dig mulighed for at integrere dataforespørgsler fra deres database direkte i dine regneark og formler. Du kan hente oplysninger såsom indtægter, EBITDA EBITDA EBITDA eller indtjening før renter, skat, afskrivninger, afskrivninger er en virksomheds fortjeneste, før nogen af ​​disse nettofraduktioner foretages. EBITDA fokuserer på en virksomheds driftsbeslutninger, fordi den ser på virksomhedens rentabilitet fra kernedriften inden virkningen af ​​kapitalstrukturen. Formel, eksempler, EPS-indtjening pr. Aktie Formel (EPS) EPS er en finansiel ratio, der deler nettoindtjeningen til rådighed for almindelige aktionærer med de gennemsnitlige udestående aktier over en bestemt periode. EPS-formlen indikerer en virksomheds evne til at producere nettofortjeneste for fælles aktionærer. , individuelle analytikerestimater,IBES estimater IBES Estimates IBES (også kendt som I / B / E / S) står for Institutional Broker's Estimate System, en database, der blev oprettet af mæglervirksomheden Lynch, Jones og Ryan. Dette system samler grundlæggende analysen og den forventede fremtidige indtjening for børsnoterede virksomheder. Ved hjælp af denne database kan brugerne se de forskellige forudsigelser sammen med analytikernes prognoser. , aktiekurser, balanceposter, pengestrømsposter og meget mere.balance poster, pengestrøms poster og meget mere.balance poster, pengestrøms poster og meget mere.

Dynamiske præsentationer

CapIQ har også et PowerPoint-plugin, der giver dig mulighed for at oprette diagrammer, grafer og tabeller, der automatisk opdateres uden at skulle kopiere og indsætte, hver gang du har brug for at opdatere eller ændre oplysninger. Dette kan være en enorm tidsbesparelse for finansielle analytikere, der ofte bruger meget tid på at bevæge sig frem og tilbage mellem Excel Excel-ressourcer. Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. og PowerPoint.

Anvendelse i økonomisk modellering

Capital IQ er et kraftfuldt værktøj til professionelle inden for finansiel modellering. Ved at inkorporere CapIQs Excel Plugin i en traditionel Excel-projektmappe kan analytikere oprette meget mere dynamiske økonomiske modeller Hvad er en finansiel model? En finansiel model er en repræsentation af en virksomheds fortid og fremtidige resultater baseret på dens aktiver og operationer. Find ud af: hvad er en økonomisk model? , og opbyg dem hurtigere. Ved at inkorporere historisk virksomhedsinformation kombineret med aktieanalytikeres prognoser kan den automatisere en stor del af den økonomiske modelopbygningsproces. CapIQ tilbyder også skræddersyede skabeloner til kunderne, hvor de kan oprette branchespecifikke og virksomhedsspecifikke modeller til dem.

Flere økonomiske modelleringsressourcer

Hvis dit karrieremål er at være en finansanalytiker i verdensklasse The Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan du kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder og udfører brancheførende analyser, så bliver CapIQ-platformen sandsynligvis en del af dit daglige liv.

Hvis du ønsker at bryde ind i en karriere inden for investment banking, equity research, FP&A Jobs Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investment banking, equity research, treasury, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, Treasury eller andre områder inden for virksomhedsfinansiering, så er vores økonomiske modelleringskurser et godt sted at starte.

Yderligere gratis finansressourcer inkluderer:

 • Guide til finansiel modellering Gratis finansiel modelleringsvejledning Denne vejledning til økonomisk modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
 • Typer af økonomiske modeller Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
 • Finansielle modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner, og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab
 • Regnskabskurser
 • Excel-ressourceskabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.