Aktieforskning - Brancheoversigt, hvordan aktieforskning fungerer

Aktier inden for aktieforskning er ansvarlige for at producere analyser, anbefalinger og rapporter om investeringsmuligheder, som investeringsbanker Investment Banking Investment banking er divisionen af ​​en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde garanti (kapitalanskaffelse) og fusioner og rådgivning vedrørende opkøb (M&A). Investeringsbanker fungerer som formidlere, institutioner, eller deres kunder kan være interesserede i. Aktieforskningsafdelingen er en gruppe analytikere og associerede virksomheder i en investeringsbank (salgsside Banking (Sell-Side) Karriere Bankerne, også kendt som forhandlere eller kollektivt som Sell-Side, tilbyder en bred vifte af roller som investeringsbank, aktieforskning, salg og handel), en institution (buy side Buy-Side Institutional Asset Managers,kendt som Buy Side tilbyder en bred vifte af job, herunder private equity, porteføljestyring, forskning. Lær om jobbet) eller en uafhængig organisation.

Hovedformålet med aktieforskning er at give investorer detaljeret økonomisk analyse og anbefalinger om, hvorvidt de skal købe, holde eller sælge en bestemt investering. Banker bruger ofte aktieforskning som en måde at "støtte" deres investeringsbank og salg og handel Salg og handel Karriereprofil Salgs- og handelsafdelingen (S&T) i en investeringsbank hjælper gensidige fonde, hedgefonde, pensionsfonde osv. Med at lette aktier transaktioner (køb / salg). En karriere inden for salg og handel kan være ekstremt anstrengende med et meget tempofyldt miljø. Konkurrencen om stillinger er intens, kompensationen kan være meget høj, klienter ved at give rettidig information og analyse af høj kvalitet.

oversigt over egenkapitalforskning

Hvordan er afdelinger for aktieforskning organiseret?

Hvis du leder efter en karriere inden for aktieforskning, giver Equity Research Analyst en aktieforskningsanalytiker forskningsdækning af offentlige virksomheder og distribuerer den forskning til klienter. Vi dækker analytikerløn, jobbeskrivelse, indgangspunkter i branchen og mulige karriereveje. så er det vigtigt at vide, at det er en forholdsvis flad organisationsstruktur (i modsætning til hierarkiet inden for investeringsbankvirksomhed), og de to hovedstillinger er associeret og analytiker. I modsætning til andre områder inden for virksomhedsfinansiering er Associate-stillingen mere junior og analytikerpositionen mere senior. Typisk arbejder en associeret virksomhed (eller flere associerede virksomheder) for en analytiker, der har det overordnede ansvar for at dække en gruppe af virksomheder.

Analytikere er normalt opdelt i brancher for at dække lignende virksomheder inden for en branche. De fleste sektorer har meget specialviden, der kræves, så det giver mening for en analytiker at holde sig til en branche, hvor de kan blive eksperter. Nogle af de største sektorer inden for aktieundersøgelser inkluderer forbrugsstifter, forbrugernes skønsmæssige, internet, sundhedspleje, energi, minedrift, teknologi og telekommunikation. Et team af associerede virksomheder og en analytiker dækker normalt mindst 5 virksomheder og kan dække så mange som 15, afhængigt af deres anciennitet, størrelsen af ​​virksomhederne og branchen. Mere: se vores finansanalytikerguide Analyst Trifecta®-guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse.Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills.

Hvad gør aktieanalytikere / associerede virksomheder?

Hovedarbejdet inden for aktieforskning er at producere rapporter. Alt fra hurtige opdateringer eller “flash-rapporter” til dybdegående ”initierende dækningsrapporter” er jobet for en aktieforskningsassistent eller analytiker konstant at publicere. En anden stor del af jobbet (diskuteret nedenfor) er finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. .

At arbejde med aktieforskning kan sammenlignes med, hvordan det er at være universitetsstuderende. Der er masser af "opgaver" eller "papirer", der forfalder med ret regelmæssige deadlines, f.eks. Når en virksomhed offentliggør kvartalsresultater eller meddeler noget.

Indholdet af en aktieforskningsrapport inkluderer typisk:

 1. Industriel forskning (konkurrenter, tendenser osv.)
 2. Ledelsesoversigt og kommentar
 3. Historiske økonomiske resultater
 4. Prognoser
 5. Vurdering
 6. Anbefalinger

Hver af disse sektioner er opdelt mere detaljeret nedenfor.

Opdeling af en egenkapitalforskningsrapport

Nedenfor er et eksempel på dækningen af ​​en aktieundersøgelsesrapport fra en bank.

rapport om egenkapitalforskning

1. Industriel forskning

I dette afsnit af en aktieundersøgelsesrapport vil der være masser af information om tendenser og konkurrence i branchen. Det er her, rammer som Porters Five Forces eller en PEST-analyse kan komme til nytte for at sikre, at du har dækket al dynamik i branchen, herunder politik, økonomi, sociale tendenser og teknologisk innovation, for at nævne nogle få.

2. Ledelsesoversigt

Det er meget vigtigt for enhver, der overvejer en potentiel investering i en virksomhed, at forstå kvaliteten af ​​dets ledelsesteam. Dette er et sted, hvor analytikere til aktieforskning kan tilføje reel værdi, da de har direkte adgang til ledelsen ved kvartalsvise konferenceopkald, "analytikerdag", besøg på stedet og andre lejligheder. I modsætning til individuelle investorer kan de stille ledelsens direkte spørgsmål om virksomheden og derefter foretage en vurdering af deres kompetence og videregive disse oplysninger tilbage til investorerne.

3. Historiske økonomiske resultater

Et af kernearbejdene ved aktieforskning er at analysere historiske økonomiske resultater og sammenligne dem med den vejledning, der blev givet, eller sammenligne dem med analytikernes forventninger. En akties præstation er stort set baseret på virkelighed vs forventninger, så det er vigtigt for en analytiker at analysere og forstå, om de faktiske historiske resultater var under, ved eller over markedsforventningerne.

For at lære disse færdigheder inden for egenkapitalforskning, se vores kurser i økonomisk analyse

4. Prognoser

Forudsigelse af økonomiske resultater er mere kunst end videnskab. Vi har skrevet udførligt om dette i vores guider om, hvordan man kan være en god finansanalytiker Analyst Trifecta®-guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder samt tilvejebringelse af en opdeling af økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsfærdigheder Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab.

For at opsummere punkterne i disse artikler er der to hovedmetoder til prognoser: ovenfra og nedad.

Top-down-prognoser ser først på branchen (dens størrelse, vækst, prisfastsættelse osv.) Og bestemmer derefter, hvor meget markedsandel en virksomhed sandsynligvis vil have, og til sidst fungerer den ned til indtægter.

En bottom-up-tilgang starter med de grundlæggende drivere for indtægter, såsom antallet af kunder eller antallet af solgte enheder, og fungerer derefter op til en indtægtsprognose. Fagfolk inden for aktieforskning skal forudsige kvartalsdata (eller hvilken frekvens virksomheden rapporterer f.eks. Halvårligt i Europa).

For mere om dette, se vores komplette guide til finansiel modellering Gratis finansiel modelleringsvejledning Denne økonomiske modelleringsvejledning dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere.

5. Værdiansættelse

Det eneste, der er mere kunst end prognoser, er værdiansættelse. Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og overtagelser, gearede opkøb og finansiering tager alle antagelser fra prognosen og bygger på dem med endnu flere antagelser, såsom et værdiansættelsesmultipel og / eller en diskonteringsrente, som begge er meget subjektive. Analytikere inden for aktieundersøgelser skal være gode til finansiel modellering og kan opbygge en 3-opgørelsesmodel 3 Opgørelsesmodel A 3-opgørelsesmodel forbinder resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse til en dynamisk forbundet økonomisk model.Eksempler, vejledning såvel som DCF-modeller DCF-modeluddannelse Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm eller andre efter behov.

Finansiel modellering tager praksis, og vi anbefaler at gennemse vores specialiserede tilbud af professionelle økonomiske modelleringskurser for at blive ekspert.

6. Anbefalinger

I sektionen med anbefalinger vil aktieforskningsanalytikeren have en målpris (eller kursmål), der fortæller investorer, hvor de forventer, at aktien (typisk) er et års tid. Ud over dette vil de ofte komme med en faktisk anbefaling til investorer om, hvad de skal gøre. Sprog varierer fra bank til bank, men eksempler inkluderer:

 • Køb / Overvægt / Lang
 • Hold / markedsvægt / neutral
 • Sælg / undervægt / kort

Sådan kommer du ind i aktieforskning

Hvis du leder efter en karriere inden for aktieforskning, er du kommet til det rigtige sted. Du bliver nødt til at være god til økonomisk modellering, værdiansættelse og datavisualisering (diagrammer og grafer til rapporter), og vi har alle de kurser, du har brug for, for at udmærke sig inden for alle disse områder.

Vores bedste anbefalinger til uddannelse i egenkapitalforskning inkluderer følgende ressourcer:

 • Finansielle modelleringskurser
 • Værdiansættelseskursus
 • Excel-træning
 • Vejledning til at være en god analytiker Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analytics, presentation & soft skills