Finance Test - 20 spørgsmål til test af din grundlæggende viden om økonomi

Denne økonomitest er designet til at hjælpe dig med at vurdere din viden om vigtige økonomikoncepter, terminologidefinitioner og ofte anvendte beregninger. Vi opfordrer kraftigt alle studerende, der planlægger eller er i gang med deres FMVA-certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til at tage denne test for at afgøre, om du bliver nødt til at tage de forudsatte finansieringskurser herunder læsning af regnskaber, introduktion til virksomhedsfinansiering og matematik til virksomhedsfinansiering. Dette er også en nyttig ressource for arbejdsgivere til at undersøge kandidaternes tekniske viden under et finansinterview.

Hvis du består denne test med 80% eller derover (16 spørgsmål eller mere), er det sandsynligt, at du har en stærk baggrund inden for økonomi og er god til at gå videre med vores kernekurser!

Økonomitest

Spørgsmål om økonomitest

Mere om økonomi

Tak, fordi du besøgte vores Testcenter Testcenter Dette testcenter giver gratis vurderinger inden for Excel, økonomi og regnskab. Du kan bruge disse ressourcer til at teste din viden og vurdere din og til at tage denne økonomitest.

Finance er den officielle globale leverandør af Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ certificeringsprogram FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker . Tilmeld dig nu for at få de færdigheder, du har brug for, for at tage din karriere til det næste niveau.