Regnskabstræner vs CFI - Gratis finans- og regnskabskurser

Accounting Coach tilbyder gratis og betalte regnskabskurser og information online.

Hvis du ønsker at lære regnskab, økonomi eller økonomisk analyse gratis online, så er økonomikurser og certifikater det sted, du skal komme i gang.

Finanskurser blev specielt designet af et førende Wall Street-træningsfirma ved navn MDA Training MDA Training MDA Training er en førende udbyder af skræddersyede uddannelsestjenester, der tilbyder deres kunder en frisk og innovativ tilgang til læring og udvikling. og er blevet brugt til at uddanne tusindvis af regnskabsfolk over hele verden.

Finans kurser er oprettet for at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker, Guide til at blive en finansanalytiker Hvordan man bliver en finansanalytiker. Følg Finance-vejledningen om netværk, CV, interviews, økonomiske modelleringsevner og mere. Vi har hjulpet tusinder af mennesker med at blive finansanalytikere gennem årene og ved præcist, hvad det kræver. mens Accounting Coach er mere rettet mod rene regnskabspositioner.

Accounting Coach Fundamentals of Accounting Course

Start Finance's Free Accounting Fundamentals Course.

Hvorfor tage økonomikurser over regnskabstræner?

Finansinstruktører har lang erfaring med at uddanne investeringsbankvirksomhed Hvorfor investeringsbank? Næsten hver investeringsbankinterviewer vil stille spørgsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker at arbejde i investeringsbank, fordi det er den hurtigste måde at lære økonomisk modellering, værdiansættelse, Excel og forstå arten af ​​store virksomhedstransaktioner. Jeg er opmærksom på, at jobbet har et stramt hierarki, meget lange timers fagfolk sammenlignet med nogen af ​​vores konkurrenter. Vores lærere begyndte at lave kurser for mere end 20 år siden for at træne nye ansættelser hos offentlige revisionsfirmaer.

Vi mener, at alle i verden skal have adgang til den bedste uddannelse gratis. Vi har fået at vide af vores studerende, at vores e-læringskurser tilbyder den bedste uddannelseskvalitet sammenlignet med AccountingCoach eller nogen anden.

Vi tilbyder flere introduktionskurser gratis og udsteder altid certifikater Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, branche-relevante færdigheder og træning. Og 100% online! .

Fokus på økonomisk modellering

Finanshovedfokus inden for uddannelse af finansanalytikere er finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og forretningsværdiansættelse. Disse færdigheder er kritiske for alle, der ønsker at bevæge sig op ad stigen og klatre gennem rækkerne af virksomhedsfinansiering.

Eksempler på typer af tilbudte kurser inkluderer:

  • Opbygning af en økonomisk model i Excel
  • Forretningsværdiansættelse
  • Finansiel analyse
  • Følsomhedsanalyse
  • Flere Excel-kurser

Eksempel på finansiel modellering mod regnskabstræner

Andre konkurrenter

Tak, fordi du læste denne guide, der sammenligner Finance and Accounting Coach til gratis lektioner, tutorials og kurser online. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere som analytiker vil disse yderligere finansressourcer være nyttige:

  • Sammenlign alle finansielle uddannelsesfirmaer Finansiel modellering Træningsvirksomheder Hvem er de bedste finansielle modelleringsuddannelsesfirmaer i verden? Vi sammenligner Finance, WSP, BIWS, TTS og de bedste finansielle modelleringsfirmaer til træning. Der er kun få udvalgte virksomheder, der er "rene" finansielle modelleringsvirksomheder.
  • Finance vs Khan Academy kurser Konkurrence Sammenlign online økonomitræningsfirmaer og se på konkurrencen. Sammenlign økonomi med virksomhedsfinansiering, regnskab, finansielle modelleringsvirksomheder
  • Begynd gratis regnskabsmæssige grundlæggende kursus
  • Tag gratis Excel-kurser