ISERROR Excel - Formel, eksempler, hvordan man bruger ISERROR

ISERROR Excel-funktionen er kategoriseret under Informationsfunktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker. Funktionen returnerer SAND, hvis den givne værdi er en fejl, og FALSK, hvis den ikke er. Det fungerer på fejl - # N / A, #VALUE !, #REF !, # DIV / 0 !, #NUM !, #NAME? eller #NULL. ISERROR bruges i kombination med IF-funktionen til at identificere en potentiel formelfejl og vise andre formler eller tekststrenge i meddelelsesform eller tomme. Det kan også bruges med IF-funktionen til at vise en brugerdefineret meddelelse eller udføre en anden beregning, hvis der findes en fejl.

I finansiel analyse Finansiel analytiker Jobbeskrivelse Finansanalytikerens jobbeskrivelse nedenfor giver et typisk eksempel på alle de færdigheder, uddannelse og erfaring, der kræves for at blive ansat til et analytikerjob i en bank, institution eller et selskab. Udfør økonomisk prognoser, rapportering og operationelle målinger, analyser økonomiske data, opret økonomiske modeller, vi skal håndtere formler og data. Ofte indeholder vores regneark et stort antal formler, og de fungerer undertiden ikke korrekt for at udføre beregninger efter behov, når der opstår en fejl. Ligesom ISERR-funktionen kan ISERROR i kombination med IF-funktionen bruges til at standardisere en celleværdi, når der opstår en fejl. Det giver vores formler mulighed for at arbejde og evaluere data korrekt uden at det kræver brugerens indgriben.

Formel

= FEJL (værdi)

ISERROR-funktionen bruger følgende argument:

  1. Værdi (krævet argument) - Dette er det udtryk eller den værdi, der skal testes. Det leveres generelt som en celleadresse.

Hvordan bruges ISERROR Excel-funktionen?

For at forstå brugen af ​​ISERROR Excel-funktionen, lad os overveje et par eksempler:

Eksempel 1

Lad os se resultaterne fra funktionen, når vi leverer følgende data:

DataFormelResultatBemærkninger
210= ISERR (210)FALSKDa der ikke er nogen fejl, så FALSK
#REF!= ISERR (#REF!)RIGTIGTSAND, da det er en fejl
# Ikke relevant= ISERR (#NA)RIGTIGTI modsætning til ISERR tager det fejlen N / A
25/0= ISERR (25/0)RIGTIGTSAND, da formlen er en fejl
#VÆRDI!= ISERR (#VÆRDI!)RIGTIGTSAND, da det er en fejl
= ISERR ()FALSKIngen fejl, så FALSK

Eksempel 2

Hvis vi ønsker at tælle antallet af celler, der indeholder fejl, kan vi bruge ISERROR-funktionen, pakket ind i SUMPRODUCT-funktionen.

Antag, at vi får følgende data:

ISERROR Excel-funktion

Ved hjælp af formlen = SUMPRODUCT (–ISERROR (B5: C10)) kan vi få antallet af celler med en fejl, som vist nedenfor.

FEJLFunktion - Eksempel 1

I ovenstående formel:

  1. SUMPRODUCT-funktionen accepterede et eller flere arrays og beregnet summen af ​​produkterne med tilsvarende tal.
  2. ISERROR evaluerer nu hver af cellerne i det givne interval. Resultatet bliver SAND, FALSK, FALSK, FALSK, SAND, SAND, FALSK, SAND, SAND, SAND, FALSK, FALSK.
  3. Da vi brugte dobbelt unary, blev resultaterne TRUE / FALSE transformeret til 0 og 1. Det fik resultaterne til at ligne {0,1,1,1,0,0,1,0,0,0,1,1}.
  4. SUMPRODUCT summer nu elementerne i det givne array og returnerer det samlede antal, som i eksemplet er tallet 6.
  5. Som et alternativ kan SUM-funktionen bruges. Formlen, der skal bruges, er = SUM (–ISERROR (interval)). Husk at placere formlen i en matrix. For arrayet skal vi trykke på Ctrl + Shift + Enter i stedet for bare Enter.

Eksempel 3

Hvis vi for eksempel ønsker at give en brugerdefineret besked, i stedet for at få # DIV / 0-fejl, vil vi have, at værdien er 0. Vi kan bruge formlen = IF (FEJL (A4 / B4), 0, A4 / B4) i stedet for A4 / B4.

Antag, at vi får følgende data:

FEJLFunktion - Eksempel 2

I stedet for SAND, hvis vi ønsker at indtaste værdien 0, vil formlen, der skal bruges, være = HVIS (FEJL (B6), 0, B6) og ikke B6, som vist nedenfor:

ISERROR Excel-funktion - Eksempel 2a

Vi får resultatet nedenfor:

FEJLFUNKTION - Eksempel 2b

Klik her for at downloade eksempelfilen til Excel

Yderligere ressourcer

Tak for din læsning af Finance's guide til vigtige Excel-funktioner! Ved at tage dig tid til at lære og mestre disse funktioner, fremskynder du din økonomiske analyse betydeligt. Hvis du vil vide mere, skal du tjekke disse yderligere finansressourcer:

  • Excel-funktioner til økonomi Excel til økonomi Denne Excel til finans-guide vil lære de top 10 formler og funktioner, du skal vide for at være en god finansanalytiker i Excel. Denne vejledning indeholder eksempler, skærmbilleder og trinvise instruktioner. I sidste ende skal du downloade den gratis Excel-skabelon, der indeholder alle de økonomifunktioner, der er dækket af vejledningen
  • Avanceret Excel Formel Course
  • Avancerede Excel-formler, du skal kende Avancerede Excel-formler skal vide Disse avancerede Excel-formler er vigtige at kende og tager dine økonomiske analysefærdigheder til det næste niveau. Avancerede Excel-funktioner, du skal kende. Lær de 10 bedste Excel-formler, som enhver finansanalytiker i verdensklasse bruger regelmæssigt. Disse færdigheder vil forbedre dit regnearkarbejde i enhver karriere
  • Excel-genveje til pc og Mac Excel-genveje til pc-Mac Excel-genveje - Liste over de vigtigste og mest almindelige MS Excel-genveje til pc- og Mac-brugere, økonomi, regnskabsyrker. Tastaturgenveje fremskynder dine modelleringsfærdigheder og sparer tid. Lær redigering, formatering, navigation, bånd, indsæt special, databehandling, formel- og celleredigering og andre genveje