S & P-sektorerne - Oversigt og beskrivelse af de 11 sektorer

S&P S&P - Standard and Poor's Standard and Poor's (S&P) er markedsledende inden for levering af finansielle markedsanalyser, især inden for levering af benchmark og investerbare sektorer udgør en metode til at sortere børsnoterede virksomheder i 11 sektorer og 24 branchegrupper. Oprettet af Standard & Poor's (S&P) og Morgan Stanely Capital International (MSCI), er de også kendt som Global Industry Classification Standard (GICS). S&P sorterer virksomheder i sektorer baseret på deres primære forretningsaktivitet.

S&P sektorer

Anvendelse af opdeling i sektorer

Sektorfordelinger hjælper porteføljeforvaltere Porteføljeforvaltere Porteføljeforvaltere administrerer investeringsporteføljer ved hjælp af en seks-trins porteføljestyringsproces. Lær nøjagtigt, hvad en porteføljeforvalter gør i denne vejledning. Porteføljeforvaltere er fagfolk, der forvalter investeringsporteføljer med det mål at nå deres kunders investeringsmål. og investorer bestemmer fordelingen af ​​midler i en portefølje. Hvis en investor ønsker at oprette en diversificeret portefølje, skal porteføljen omfatte aktier fra en række sektorer. For mindre investorer, der søger at skabe en diversificeret portefølje,de kan nemt gøre ved at investere i en indeksbyttet fond (ETF) Exchange Traded Fund (ETF) En Exchange Traded Fund (ETF) er et populært investeringsmiddel, hvor porteføljer kan være mere fleksible og diversificerede på tværs af en bred vifte af alle de tilgængelige aktivklasser. Lær om forskellige typer ETF'er ved at læse denne vejledning. . Men hvis en investor kun er interesseret i at investere i for eksempel teknologi eller energibaserede virksomheder, kan de selvfølgelig begrænse deres investering til kun de sektorer, de er interesserede i.

Hurtige resumépoint

  • S & P-sektorerne eller Global Industry Classification Standard (GICS) organiserer virksomheder baseret på deres primære forretningsaktiviteter.
  • Investorer kan bruge sektorerne til at isolere aktier af specifik interesse eller til at opbygge en diversificeret portefølje.
  • Rækkefølgen for de 11 sektorer baseret på størrelse er som følger: Informationsteknologi, sundhedspleje, økonomi, forbrugerdiskretionær, kommunikationstjenester, industri, forbrugerklammer, energi, forsyningsselskaber, fast ejendom og materialer.

Oversigt over S&P sektorer

1. Informationsteknologi

Informationsteknologi - IT - sektoren består af virksomheder, der udvikler eller distribuerer teknologiske varer eller tjenester, og inkluderer internetfirmaer. Teknologiprodukter inkluderer computere, mikroprocessorer og operativsystemer. Eksempel på virksomheder i denne sektor inkluderer store navne som Microsoft Corporation, Oracle Corp. og Mastercard Inc. Denne sektor har oplevet en stor forandring i de senere år på grund af den hurtige stigning i teknologibaserede virksomheder.

2. Sundhedspleje

Sundhedspleje består af medicinske forsyningsvirksomheder, farmaceutiske virksomheder og videnskabeligt baserede operationer eller tjenester, der sigter mod at forbedre den menneskelige krop eller sind. Kendte navne inkluderer Johnson & Johnson, et medicinsk udstyr og farmaceutisk firma, der ejer Tylenol, og Abiomed, der fremstiller medicinsk implantatudstyr.

Cannabisvirksomheder er en ny, men hurtigt voksende del af sundhedssektoren. I øjeblikket inkluderer de mere kendte Canopy Growth Corp. og Aurora Cannabis, med markedsdæk på henholdsvis 23 mia. $ Og 12 mia. $.

3. Finans

Den finansielle sektor omfatter alle virksomheder, der er involveret i finansiering, investering og bevægelse eller opbevaring af penge. Det inkluderer banker, kreditkortudstedere, kreditforeninger, forsikringsselskaber og realkreditinstitutter (REITs) Real Estate Investment Trust (REIT) En ejendomsinvesteringstrust (REIT) er en investeringsfond eller sikkerhed, der investerer i indkomstgenererende fast ejendom. Fonden drives og ejes af et selskab med aktionærer, der bidrager med penge til investering i kommercielle ejendomme, såsom kontor- og lejlighedsbygninger, pakhuse, hospitaler, indkøbscentre, studenterboliger, hoteller. Virksomheder inden for denne sektor er normalt relativt stabile, da mange er modne, veletablerede virksomheder. Banker i denne sektor inkluderer Bank of America Corp, JPMorgan Chase & Co. og Goldman Sachs.Andre bemærkelsesværdige sektornavne inkluderer Berkshire Hathaway, American Express og Aon plc.

4. Forbrugerens skøn

Diskretionære forbrugerprodukter er luksusartikler eller tjenester, der ikke er nødvendige for at overleve. Efterspørgslen efter disse poster afhænger af økonomiske forhold og enkeltpersoners rigdom. Produkter inkluderer biler, smykker, sportsudstyr og elektroniske enheder. Luksusoplevelser inkluderer ture, ophold på hoteller eller spisning i en hyggelig restaurant. De fleste virksomheder i denne sektor kan let genkendes. Nogle eksempler inkluderer Starbucks, Best Buy og Amazon.

5. Kommunikationstjenester

Kommunikationssektoren består af virksomheder, der holder folk forbundet. Dette inkluderer internetudbydere og telefonudbydere. Den mere spændende del af sektoren inkluderer medier, underholdning og interaktive medie- og serviceselskaber. Netflix Inc. og Walt Disney Co. betragtes som en del af sektoren for kommunikationstjenester. Andre virksomheder inden for denne sektor inkluderer AT&T, CBS Corp. og Facebook.

6. Industri

Industri omfatter en bred vifte af virksomheder, lige fra flyselskaber og jernbanevirksomheder til producenter af militære våben. Da rækkevidden af ​​virksomheder er så stor, har sektoren 14 forskellige brancher. To af de største industrier er Aerospace & Defense og Construction & Engineering. De mest kendte navne inden for denne sektor er Delta Air Lines og Southwest Airlines, FedEx Corporation og Boeing Company.

7. Forbrugerklammer

Forbrugerklammerfirmaer leverer alle livsbehov. Dette inkluderer mad- og drikkevarefirmaer, udbydere af husholdningsprodukter og udbydere af personlige produkter. Forbrugerstifterfirmaer er velkendte, da folk regelmæssigt ser deres produkter i butikkerne. For eksempel er Procter & Gamble et berømt firma inden for denne sektor, der producerer blegemiddel og vaskemiddel under mærker som Dawn og Tide. Et andet eksempel er Kroger, som er den største supermarkedskæde i USA

8. Energi

Energisektoren består af alle virksomheder, der spiller en rolle inden for olie-, gas- og forbrugsbrændstoffer. Dette inkluderer virksomheder, der finder, borer og ekstraherer varen. Det inkluderer også de virksomheder, der forfiner materialet, og virksomheder, der leverer eller producerer det udstyr, der anvendes i forfining. Virksomheder som Exxon Mobil og Chevron udvinder og raffinerer gas, mens virksomheder som Kinder Morgan transporterer brændstof til tankstationer.

9. Hjælpeprogrammer

Forsyningsselskaber leverer eller genererer elektricitet, vand og gas til bygninger og husstande. For eksempel genererer og distribuerer Duke Energy elektricitet, og Southern Company leverer gas og elektricitet. Mange forsyningsselskaber udvikler flere vedvarende energikilder.

10. Fast ejendom

Som navnet antyder, inkluderer den nyeste tilføjelse til S & P-sektorerne Real Estate Investment Trusts (REITs) samt ejendomsmæglere og andre virksomheder. Ejendomssektoren udgør 2,9% af S&P 500. Virksomheder i sektoren inkluderer American Tower Corp., Boston Properties og Equinix.

11. Materialer

Virksomheder inden for materialesektoren leverer det nødvendige råmateriale til, at andre sektorer kan fungere. Dette inkluderer mineselskaber, der leverer guld, zink og kobber, og skovbrugsvirksomheder, der leverer træ. Virksomheder, der typisk ikke er tilknyttet materialer, men som er inden for sektoren, inkluderer container- og emballeringsvirksomheder som f.eks. Intertape Polymer Group, et firma der producerer tape.

For at lære mere om materialesektoren skal du kigge på Finance's Mining Valuation & Financial Model Course.

Yderligere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Industrianalyse Industrianalyse Industrianalyse er et markedsvurderingsværktøj, der bruges af virksomheder og analytikere til at forstå kompleksiteten i en industri. Der er tre almindeligt anvendte og
  • Mining Industry Primer Mining Industry Primer Minedrift er involveret i udvinding af dyrebare mineraler og andre geologiske materialer. De ekstraherede materialer omdannes til en mineraliseret form, der tjener en økonomisk fordel for prospektoren eller minearbejderen. Typiske aktiviteter i minesektoren inkluderer produktion af metaller
  • NASDAQ Composite NASDAQ Composite NASDAQ Composite er et indeks på mere end 3.000 almindelige aktier noteret på NASDAQ-aktiemarkedet. Indekset er et af de mest fulgte indekser i
  • Indeksering Indeksering Indeksering er en passiv investeringsstrategi, hvor du konstruerer en portefølje til at spore resultaterne for et markedsindeks. Dette gøres almindeligvis med S&P 500-indekset, hvor investorer prøver at efterligne indeksets ydeevne. Indeksering bruges også til at måle udførelsen af ​​økonomisk aktivitet.