Stop-Loss Order - Forståelse af hvordan Stop-Loss-ordrer fungerer

En stop-loss-ordre er et værktøj, der bruges af erhvervsdrivende og investorer til at begrænse tab og reducere risikoeksponering Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det ekstra afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsportefølje i stedet for risikofrie aktiver. . Med en stop-loss-ordre indtaster en investor en ordre om at forlade en handelsposition, som han besidder, hvis prisen på hans investering bevæger sig til et bestemt niveau, der repræsenterer et bestemt tab i handelen. Ved at bruge en stop-loss-ordre begrænser en erhvervsdrivende sin risiko i handlen til et bestemt beløb i tilfælde af, at markedet bevæger sig mod ham. For eksempel kan en erhvervsdrivende, der køber aktier på $ 25 pr. Aktie, muligvis indtaste en stop-loss-ordre for at sælge sine aktier og lukke handlen til $ 20 pr. Aktie. Dette begrænser effektivt hans risiko på investeringen til et maksimalt tab på $ 5 pr. Aktie.Hvis aktiekursen falder til $ 20 pr. Aktie, vil ordren automatisk blive udført og lukke handlen. Stop-loss ordrer kan være særligt nyttige i tilfælde af en pludselig og betydelig prisbevægelse mod en erhvervsdrivendes position.

Stop-tab Bestil tema

Stop-loss ordrer kan også bruges til at låse en vis fortjeneste i en handel. For eksempel, hvis en erhvervsdrivende har købt en aktie til $ 2 pr. Aktie, og prisen derefter stiger til $ 5 pr. Aktie, placerer han muligvis en stop-loss-ordre på $ 3 pr. Aktie og låser i $ 1 pr. af aktien falder ned til $ 3 pr. aktie.

Det er vigtigt at forstå, at stop-loss-ordrer adskiller sig fra grænseordrer, der kun udføres, hvis sikkerheden kan købes (eller sælges) til en bestemt pris eller bedre. Når et sikkerhedsprisniveau flytter sig til - eller ud over - den specificerede stop-loss-ordrepris, bliver stop-loss-ordren straks en markedsordre til at købe eller sælge til den bedste tilgængelige pris. Derfor kan en stop-loss-ordre i et hurtigt bevægende marked ikke udfyldes nøjagtigt det specificerede stopprisniveau, men vil normalt blive udfyldt temmelig tæt på den specificerede stoppris. Men handlende bør klart forstå, at stop-loss-ordrer i nogle ekstreme tilfælde muligvis ikke giver meget beskyttelse.

Lad os for eksempel sige, at en erhvervsdrivende har købt en aktie til $ 20 pr. Aktie og afgivet en stop-loss-ordre på $ 18 pr. Aktie, og at bestanden lukker en handelsdag på $ 21 pr. Aktie. Derefter, efter afslutningen af ​​handelen for dagen, kommer katastrofale nyheder om virksomheden ud. Hvis aktiekursgabene er lavere på markedet åbner den næste handelsdag - for eksempel med en handelsåbning på $ 10 pr. Aktie - så udløses den erhvervsdrivendes $ 18 en ordre for stop-loss-ordre med det samme, fordi prisen er faldet til under stop-loss ordrepris, men den vil ikke blive udfyldt nogen steder tæt på $ 18 pr. aktie. I stedet udfyldes den omkring den gældende markedspris på $ 10 pr. Aktie.

Med grænseordrer garanteres din ordre til den angivne ordrepris eller bedre. Den eneste garanti, hvis en stop-loss-ordre udløses, er, at ordren straks udføres og udfyldes til den gældende markedspris på det tidspunkt.

Formål med stop-loss ordrer

Hovedformålene med en stop-loss-ordre er at reducere risikoeksponeringen (ved at begrænse potentielle tab) og at gøre handelen lettere (ved allerede at have en ordre på plads, der automatisk udføres, hvis markedet handler til en bestemt pris). Handlende opfordres kraftigt til altid at bruge stop-loss-ordrer, når de går ind i en handel for at begrænse deres risiko og undgå et potentielt katastrofalt tab. Kort sagt tjener stop-loss-ordrer til at gøre handel mindre risikabel ved at begrænse mængden af ​​kapital, der er risikeret på en enkelt handel.

Andre ressourcer

  • Trade Order Timing Trade Order Timing - Trading Trade order timing refererer til holdbarheden af ​​en bestemt handelsordre. De mest almindelige typer af handelsordrer er timing af markedsordrer, GTC-ordrer og udfyld eller dræb ordrer.
  • Handelsmekanismer Handelsmekanismer Handelsmekanismer henviser til de forskellige metoder, hvormed aktiver handles. De to hovedtyper af handelsmekanismer er prisdrevne og ordredrevne handelsmekanismer
  • Tre bedste aktiesimulatorer Tre bedste aktiesimulatorer De bedste aktiesimulatorer giver brugeren mulighed for at øve og forfine deres investeringsteknikker. Aktiehandelssimulatorer tillader handel med falske kontanter med realtidsdata, hvilket gør det muligt for handlende at teste forskellige handelsstrategier inden de risikerer rigtige penge på dem.
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.