Banker i Thailand - Oversigt, guide til de bedste banker i Thailand

Banker i Thailand styres af landets centralbank, Bank of Thailand, som blev oprettet i 1942. Denne uafhængige enhed fører tilsyn med lokale finansielle institutioner og leverer bankfaciliteter, udskriver og udsteder pengesedler og sikkerhedsdokumenter, fremmer monetær stabilitet og fastlægger pengepolitikker. .

Banker i Thailand

Moody's Investors Service giver stabile udsigter til banker i Thailand fra og med 2018. Ratingsbureaus udsigter kan tilskrives forbedring af bankernes driftsmiljø samt den stærke kapitalisering og dækning af reservekrav. Banksektoren vil dog blive påvirket af svage investeringer i den private sektor, politisk usikkerhed og det høje niveau for husholdningernes gearing.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Thailand, er denne liste over de bedste banker i Thailand en nyttig guide til, hvor man kan starte. Se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse guider for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere for at lære mere.

De største banker i Thailand inkluderer:

Bangkok Bank

Bangkok Bank er den største af bankerne i Thailand med hensyn til aktiver. Det blev dannet i 1999 og er også landets største bank med hensyn til antallet af udenlandske filialer med 26 internationale kontorer i 13 lande. Det opererer gennem 1.238 filialer. Bangkok Bank er også et børsnoteret selskab og er en af ​​de fem største virksomheder, der handles på Thailands børs.

Kasikorn Bank

Kasikorn Bank blev grundlagt i 1945 som Thai Farmers Bank. Det er en af ​​de største banker i Thailand med hensyn til samlede aktiver, lån og indskud. Det leverer en række produkter og tjenester, herunder forbruger-, kommerciel og virksomhedsbank.

Kasikorn var den første af bankerne i Thailand, der leverede kreditkorttjenester, startende i 1973. Det var også den første bank i verden, der brugte mobiltelefoner som et sikkert betalingssystem. Det opererer gennem 1.054 filialer lokalt og fem kontorer i andre lande.

Siam Commercial Bank (SCB)

Siam Commercial Bank, grundlagt i 1907 under et Royal Charter, var den første indenlandske bank i Thailand. Det blev noteret på Thailands børs i 1976. Det var den første bank, der introducerede pengeautomater i landet, i 1983.

Denne universelle bank har hovedkontor i Bangkok og tilbyder en række bankprodukter og tjenester på tværs af brancher som forsikring, fast ejendom og leasing.

Krung Thai Bank

Den statsejede Krung Thai Bank har leveret kommercielle banktjenester i Thailand siden 1966. Det er også den offentlige kanal for finansielle tjenester, der er nødvendige i sine initiativer. Krung Thai Bank var resultatet af en fusion af to statsejede banker, Kaset Bank og Monton Bank.

Krung Thai Bank var den første statslige virksomhed, der blev noteret på Thailands børs - i 1989 med finansministeriet som hovedaktionær. Det driver et netværk med 1.210 filialer i landet, hvilket gør det til den thailandske bank med det største antal indenlandske filialer.

TMB Bank

Feltmarskal Sarit Tanarat etablerede TMB Bank i 1957 med det formål at levere økonomiske løsninger til militærpersonale. Det blev en forretningsbank i 1973 og tilbød bankprodukter og -tjenester til offentligheden. TMB Bank blev anerkendt i 2015 som den bedste administrerede bank i Asien og Stillehavsområdet, den første thailandske bank, der modtog prisen.

Bank of Ayudhya

Bank of Ayudhya, også kaldet Krungsri, blev grundlagt i 1945 og er en af ​​de største banker i Thailand med hensyn til aktiver og indskud. Det tilbyder en række banktjenester, herunder investering, kapitalforvaltning og forbrugerfinansiering gennem sit netværk af 657 lokale filialer, tre internationale kontorer og 5.311 pengeautomater i Thailand.

Bank of Tokyo-Mitsubishi UFJ blev majoritetsaktionær i Krungsri i 2013 og erstattede GE Capital.

Thanachart Bank

Thanachart Bank, tidligere kaldet Ekachart Finance Public Company Limited, blev etableret som et finansieringsselskab. Det er i øjeblikket kendt som den førende biludlåner i Thailand. Dets moderselskab er Thanachart Capital PCL (TCAP). Thanachart modtog sin begrænsede banklicens og startede sin virksomhed i landet i 2002. Banken fik sin fulde kommercielle banklicens i 2004.

Næsten halvdelen af ​​banken ejes af Scotiabank of Canada. Det har hovedkontor i Bangkok og leverer banktjenester til fire millioner kunder gennem sit netværk af 600 lokale filialer.

Kiatnakin Bank

Fuld service Kiatnakin Bank tilbyder bank- og depotjenester til tre forretningssegmenter - kapitalmarkedsvirksomhed, kommerciel bankvirksomhed og gældsstrukturering. Kiatnakin blev etableret i 1971 som et finansielt selskab. Banken modtog sin kommercielle banklicens i 2005.

Banken fusionerede med Phatra Capital Public Company Limited i 2012 og blev Kiatnakin Phatra Financial Group. Det opererer i øjeblikket gennem 66 filialer over hele landet.

CIMB Bank

CIMB Bank, tidligere Bank Thai, fungerer som et datterselskab af CIMB Group. Det er en af ​​de største banker i Thailand med hensyn til aktiver. Banken blev oprettet i 1998 efter konsolideringen af ​​14 finansielle institutioner i landet som et resultat af den asiatiske finanskrise i 1997.

CIMB Bank betjener enkeltpersoner og virksomheder med en bred vifte af bankprodukter og -tjenester såsom kommerciel og forbrugerbank, investeringer, forsikring og islamisk bankvirksomhed.

Standard chartret Thailand

Standard Chartered Thailand er et datterselskab af den internationale finansielle koncern, Standard Chartered. Banken begyndte at operere i landet i 1894. Den tilbyder forbruger- og engrosbankprodukter og -tjenester. Standard Chartered fusionerede sin thailandske filial med Nakornthon Bank i 2005 og omdøbte den nye enhed, Standard Chartered Bank (Thai) PCL.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Thailand. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Hong Kong Topbanker i Hong Kong Dette er en guide til de 10 bedste banker i Hong Kong. Hongkongs banksystem er et tredelt system, der består af licenserede banker, banker med en begrænset licens og indlånsoptagende banker. Mød de 10 bedste banker i Hong Kong, herunder HSBC, Bank of China, Hang Seng Bank, Bank of East Asia, ICBC,
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere