Superday - det sidste trin i investeringsbankinterviews

Når et firma mener, at du har færdighederne og passer til deres virksomhed, bliver du inviteret til deres Superday. Dette er når en investeringsbank Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 bedste investeringsbanker i verden sorteres alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch tager sin endelige beslutning om, hvilke analytikere og associerede virksomheder Investment Banking Career Path Investment bank karrierevejledning - planlæg din IB karrierevej. Lær om investeringsbanklønninger, hvordan man ansættes, og hvad man skal gøre efter en karriere i IB. Investeringsbankafdelingen (IBD) hjælper regeringer, virksomheder,og institutioner skaffer kapital og gennemfører fusioner og opkøb (M&A). At ansætte. På dette tidspunkt har du bestået telefonskærmen, det første interview, gruppeinterviewet og alle de andre interviews. Superday er det sidste trin i ansættelsesprocessen for investeringsbankanalytikere og associerede virksomheder, så vær forberedt og vær bedst!

Superdags investeringsbank

Top 10 tip til en vellykket Superday

Her er vores liste over de bedste tip til at få en vellykket Superday:

 1. Påklæd delen ved at bære tøj, der matcher kulturen i banken og byen, du interviewer i
 2. Øv dine svar på de mest almindelige spørgsmål om investeringsbankinterview Spørgsmål og svar til investeringsbankinterview Spørgsmål og svar om investeringsbankinterview. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)
 3. Undersøg banken og forstå, hvad der gør dem unikke, de tilbud, de har arbejdet med, og deres kultur
 4. Netværk med fagfolk i banken før og under arrangementet så meget som muligt
 5. Vær så afslappet og naturlig som du kan, så du kommer på tværs af ægte og nogen, de vil arbejde med
 6. Forvent det uventede, og gå ind i at vide, at der vil være nogle kurvekugler - bare håndter dem roligt
 7. Personlighedstilpasning får dig til at skille sig ud mere end tekniske færdigheder (f.eks. Forståelse af finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske præstationer. Oversigt over hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor man bygger en model. )
 8. Overskrid ikke din velkomst i nogen netværkssamtaler. Når du har haft en interessant chat, skal du gå videre til den næste
 9. Kend din historie indefra og ud (hvorfor de skal ansætte dig, hvorfor investeringsbank Hvorfor Investment Banking? Næsten alle investeringsbankinterviewere vil stille spørgsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg vil arbejde i investeringsbank, fordi det er den hurtigste måde at lære økonomisk modellering på, værdiansættelse, Excel og forstå karakteren af ​​store virksomhedstransaktioner. Jeg er opmærksom på, at jobbet har et stramt hierarki, meget lange timer, og hvorfor i denne særlige bank)
 10. Følg op med dine interviews og tak dem for deres tid

Netværksbegivenhed

I løbet af Superday kan virksomheden være vært for en netværksaften på tærsklen til hoveddagen, hvor kandidater og ledere mødes over forfriskninger. Mens denne særlige del af Superday er mindre struktureret end de interviews, der skal afholdes den næste dag, er det stadig en stor del af interviewprocessen og kan påvirke en kandidats mulighed for at blive ansat.

Superdagsinterviews

På hoveddagen for Superdagen vil kandidater interviewe med flere forskellige bankfolk fra virksomheden, ofte i en-til-en eller to-til-en interviews. Banker vil have flere ting i tankerne at passe på i potentielle kandidater, der kommer denne hoveddag.

Hvad leder bankerne efter?

Virksomheder vil være på udkig efter mere end noget andet, da de allerede har vurderet en kandidats tekniske færdigheder (såsom deres forståelse af finansiel modellering Finansiel modellering Gratis økonomiske modelleringsressourcer og vejledninger til at lære de vigtigste begreber i dit eget tempo. Disse artikler vil lære dig finansiel modellering bedste praksis med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og mere. Lær hvad finansiel modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks og værdiansættelse Værdiansættelsesmetoder, når man vurderer en virksomhed som en igangværende virksomhed der er tre primære værdiansættelsesmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedens-transaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbank, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb,gearede buyouts og finansiering) i den første runde af interviews. VP'er, direktører og administrerende direktører vil lede efter kandidater, som de kan lide, hvilket ikke er overraskende, da de vil arbejde op mod 100 timer om ugen sammen.

Når det er sagt, tekniske spørgsmål Investment Banking Interview Spørgsmål & svar Investeringsbankinterview spørgsmål og svar. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorik (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit) vil stadig blive stillet, så de er sikre at forvente. Samtidig er det hurtige tempo i back-to-back interviews beregnet til at simulere tempoet og stress, der er almindeligt i positionen. Tænk på dette som en prøve ved ild for kandidaten.

Sidste trin i Superday

Efter dagen for interviews mødes interviewerne for at diskutere kandidater, som de kunne lide. Beslutninger behøver ikke at være helt enstemmige, selvom kun en eller to interviewere kan lide en bestemt kandidat, kan gruppen beslutte at sætte kandidaten "på hold".

Nogle virksomheder anvender et matchende system, hvor kandidater bliver bedt om at rangordne interviewere eller hold, de har interviewet med. Interviewene og holdene rangerer også kandidater, og hvis der er en kamp, ​​er der en ansættelse.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance guide til Superday. For at lære mere og fremme din karriere, se følgende gratis ressourcer:

 • Marineblå dragt brune sko Marineblå dragt Brune sko eller sorte sko? Vi besvarer spørgsmålet: blå dragt: brune sko eller sorte sko? med en økonomisk analogi. Brune sko, høj risiko / belønning; blå dragt, sorte sko, lav risiko / belønning. Skal jeg bære sorte eller brune sko med en marineblå dragt? Hvis du går til et interview eller starter din første dag på et nyt job inden for corporate finance, så vil du se bedst muligt ud!
 • Hvorfor investeringsbank? Hvorfor Investment Banking? Næsten hver investeringsbankinterviewer vil stille spørgsmålet: hvorfor investeringsbank? Jeg ønsker at arbejde i investeringsbank, fordi det er den hurtigste måde at lære økonomisk modellering, værdiansættelse, Excel og forstå arten af ​​store virksomhedstransaktioner. Jeg er opmærksom på, at jobbet har et stramt hierarki, meget lange timer
 • Gå mig gennem en DCF-model Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
 • Guide til investeringsbankinterview Interviewspørgsmål og svar til investeringsbankinterview Spørgsmål og svar til investeringsbankinterview. Denne rigtige form blev brugt af en bank til at ansætte en ny analytiker eller tilknyttet. IB-indsigt og strategier. Spørgsmål er sorteret i: bank- og brancheoversigt, beskæftigelseshistorie (CV), tekniske spørgsmål (økonomi, regnskab, værdiansættelse) og adfærdsmæssig (fit)