Kommissionen - Definition, hvordan det fungerer, fordele og ulemper

Kommissionen henviser til kompensationen Vederlag Vederlag er enhver form for kompensation eller betaling, som en person eller medarbejder modtager som betaling for deres tjenester eller det arbejde, de udfører for en organisation eller virksomhed. Det inkluderer uanset hvilken grundløn en medarbejder modtager sammen med andre former for betaling, der påløber i løbet af deres arbejde, og som betales til en medarbejder efter afslutningen af ​​en opgave, der ofte sælger et bestemt antal produkter eller tjenester.

Provision

At sælge produkter eller tjenester er udfordrende. Professionelle Professionelle Udtrykket professionel henviser til enhver, der tjener penge på at udføre en aktivitet, der kræver et bestemt niveau af uddannelse, dygtighed eller træning. der er i salg og markedsføring beskæftiger sig med hård konkurrence. Arbejdsgivere tilbyder en kommission, der skal motivere deres medarbejdere og gøre dem mere produktive og generere mere salg og tiltrække kunder.

Salgs- og marketingjob i mange brancher, såsom biler og fast ejendom, tilbyder generelt kommissionsbaseret kompensation. Det kan være en del af en medarbejders løn eller en separat form for indkomst, der betales efter en anden tidsplan. Det beregnes ud fra en procentdel af det samlede salg Salgsindtægter Salgsindtægter er den indtægt, som et firma modtager fra dets salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. . Det betyder, at jo flere produkter eller tjenester en medarbejder kan sælge, jo højere beløb modtager de.

Hvordan fungerer provisioner

Virksomheder varierer i den måde, de sætter og betaler provision. En måde er den faste provision, hvor medarbejderen får en sats eller procentdel på ethvert salg, som han eller hun foretager. Den anden måde er ramped provision, hvor procentdelen stiger, når medarbejderen genererer mere salg eller når højere mål.

Når du accepterer et job med kommissionsbaseret løn, skal du sørge for at forstå processen involveret i beregningen af ​​beløbet. Husk, at flere faktorer kan påvirke din indkomst, så tag dig tid til at forstå din ansættelseskontrakt fuldt ud.

Fordele ved kommissionsbaseret løn

1. Tilskynder medarbejderne til at arbejde hårdere

Meget talentfulde fagfolk inden for salg og marketing får mere ud af kommissionsbaseret løn, da deres indkomst er afhængig af hvor hårdt de arbejder. Jo mere salg de foretager, jo mere generøs kompenseres de sammenlignet med deres mindre motiverede kolleger.

2. Hjælper med at styre lønudgifter

Hvad angår arbejdsgivere, giver kompensation til medarbejdere baseret på provision dem mulighed for at styre deres lønudgifter. Da det beløb, de giver deres medarbejdere, afhænger af det salg eller den indkomst, de genererer, kan arbejdsgivere holde omkostningerne faste og variable omkostninger Omkostninger er noget, der kan klassificeres på flere måder afhængigt af dens art. En af de mest populære metoder er klassificering efter faste omkostninger og variable omkostninger. Faste omkostninger ændres ikke med stigninger / fald i produktionsenhedsenheder, mens variable omkostninger udelukkende afhænger af, især for medarbejdere, der ikke klarer sig godt. Det er også en fantastisk måde at udvikle en arbejdsstyrke, der er proaktiv og motiveret.

Ulemper ved kommissionsbaseret løn

1. Bliver for fokuseret på at tjene provision

Meget motiverede sælgere kan tjene mange penge, men i nogle tilfælde kan de blive for fokuserede på provisionen. De undlader at forklare deres produkter eller tjenester fuldt ud for potentielle kunder. I stedet for at skabe et salg kan de afholde folk fra at købe deres tilbud. Det samme gælder for alt for aggressive salgsmetoder, hvor nye kunder kan blive slukket ved for meget hårdt salg og andre højtryks taktikker.

2. Påvirker holdets dynamik

Provisionsbaseret løn kan også påvirke dynamikken i et team. At arbejde med kolleger, der tjener langt mere end dig, kan udløse negative følelser som misundelse og vrede.

Blandet tilgang

Mange virksomheder tilbyder en blandet kompensationspakke for at finde en balance mellem løn og provision. I en sådan tilgang modtager medarbejderne en grundløn for jobsikkerhed og som en del af initiativer til fremme af loyalitet. Det er også vigtigt, hvis sælgerne tager sig af andre ansvarsområder bortset fra at sælge.

Medarbejdere modtager også kommissionsbaseret kompensation ud over grundlønnen for at motivere dem til at sælge flere produkter eller tjenester.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Årsindkomst Årsindkomst Årsindkomst er den samlede værdi af indtjeningen i et regnskabsår. Årlig bruttoindkomst henviser til al indtjening, før der foretages fradrag, og nettoårsindkomst henviser til det beløb, der er tilbage, efter at alle fradrag er foretaget. Konceptet gælder både enkeltpersoner og virksomheder
  • Bruttoløn Bruttoløn Bruttoløn refererer til det beløb, der bruges til at beregne lønnen til en medarbejder (time) eller løn (for den lønnede medarbejder). Det er det samlede vederlag, før du fjerner skatter og andre fradrag som Medicare, social sikring, forsikring og bidrag til pension og velgørenhed.
  • Arbejdskraft KPI'er Arbejdskraft KPI'er Hvordan kan vi overvåge arbejdsstyrken? Regeringer og økonomer henviser normalt til tre vigtigste nøglepræstationsindikatorer (KPI'er) for at vurdere styrken af ​​en nations arbejdsstyrke
  • Succesgebyr Succesgebyr I finans er et succesgebyr en kommission, der betales til en rådgiver (typisk en investeringsbank) for at gennemføre en transaktion med succes. Gebyret er betinget af succesfuldt at hjælpe klienten med at nå deres mål og tilpasser således klientens og rådgiverens interesser. Typisk en procentdel af transaktionsværdien