Fem højest betalte job i den finansielle industri - Oversigt og vejledning

Den finansielle sektor er let en af ​​de mest konkurrencedygtige, når det kommer til at finde et job. Dette gælder endda med hensyn til positioner på indgangsniveau, da det næsten helt uhørt er at hoppe ind i og opbygge en succesrig karriere i branchen uden at starte nær bunden og arbejde dig op. Skriveborde fra økonomiprofessionelle overalt i verden er fyldt med genoptagelser af studerende og ledere, der håber på en pause, som de tror vil sætte dem på kursen for at være unge og rige "mestre på Wall Street". De mest betalte job og derfor de mest konkurrencedygtige i finansbranchen - inklusive fire administrerende direktører og investeringsfagfolk i hedgefonde - er endnu sværere at lande.

Vi håber du nyder denne guide til de fem højest betalte job i den finansielle industri.

Oversigt over den finansielle sektor

Den finansielle sektor omfatter en bred vifte af virksomhedstyper, der leverer finansielle tjenester til enkeltpersoner, virksomheder og offentlige enheder. Den finansielle servicesektor er en nøglekomponent i de udviklede økonomier og er blevet vigtigere i det sidste halve århundrede. Det udgjorde kun 10% af alt forretningsoverskud i 1950, men fra 2010 tegnede finansielle serviceselskaber sig for næsten 50% af det samlede forretningsoverskud. Det er en vigtig grund til, at det tilbyder mange af de mest betalte job.

På verdensplan rangerer børsnoterede finansielle virksomheder først i både den samlede indtjening og den samlede markedsværdi. Konglomerater, der tilbyder en virtuel markedsplads for finansielle tjenester på et sted, er de største aktører i branchen, men der er stadig masser af store, succesrige virksomheder, der specialiserer sig i at yde kun en type finansiel service, såsom personlig investeringsrådgivning.

Detail- og kommerciel bankvirksomhed

Detailbank er stadig hjørnestenen i den finansielle industri. Detail- og forretningsbanker leverer indlånskonti, kredit- og betalingskort, personlige lån og erhvervslån og pant. De letter også pengeoverførsler og tilbyder valutavekslingstjenester. Den nuværende tendens inden for detailbank tilbyder mere og mere specialiserede finansielle tjenester til hver kunde, skræddersyet til deres individuelle behov. De mest betalte job inden for detailbank tilhører normalt låneansvarlige og større virksomhedsledere, såsom økonomidirektøren (CFO) og Chief Risk Officer (CRO).

Investeringsbank

Investeringsbanker yder større finansiering til virksomheder og regeringer gennem både aktiekapitalmarkeder og gældskapitalmarkeder ved at håndtere aktie- og obligationsudstedelser for deres kunder samt arrangere generel gældsfinansiering. De styrer også køb og salg af virksomheder gennem aktiviteter som fusioner og opkøb (M&A), der repræsenterer kunder på både købs- og salgssiden. Derudover administrerer de investeringer for deres kunder. M&A er typisk den forretning, der bringer mest penge til investeringsbanker. Derfor har de mest betalte job hos investeringsbanker tendens til at være personer, der med succes kan lande og styre store M & A-aftaler.

Forsikring

Forsikringsselskaber er en vigtig del af den finansielle sektor og repræsenterer en undersektor af finansielle tjenester, der er fokuseret på at give enkeltpersoner eller virksomheder håndgribelige måder at håndtere risiko på. Forsikringsselskaber hjælper også investeringsbankfolk med at vurdere og garantere de risici, der er forbundet med kapitalmarkedsfinansieringen, de leverer til deres kunder. Den sidste mur af risikobeskyttelse leveres af genforsikringsselskaber, som er virksomheder, der sælger forsikring til andre forsikringsselskaber. Denne type forsikring er designet til at tilbyde forsikringsselskaber økonomisk beskyttelse mod katastrofale tab. De bedst betalte job i forsikringsbranchen forbliver de agenter, der sælger forsikringspolicer.

Finansielle rådgivere og mæglerfirmaer

Meglerfirmaer, der inkluderer så kendte navne som Charles Schwab og Fidelity Investments, letter køb og salg af værdipapirer til deres kunder og tilbyder også finansiel rådgivning og pengestyringstjenester. Meglerfirmaer opretter og tilbyder typisk også investeringer i deres egne gensidige fonde eller børshandlede fonde (ETF'er). Porteføljeforvaltere, der opretter og administrerer sådanne fonde, besætter de mest betalte job hos mæglerfirmaer.

Hedgefonde

Hedgefonde og andre private investeringspartnerskaber tjener primært investeringsbehovet for enkeltpersoner med høj nettoværdi (HNWI) og store institutionelle investorer og tilbyder investerings- og pengestyringsydelser til gengæld for administrationsgebyrer og en procentdel af overskuddet fra investeringerne. Succesrige hedgefondforvaltere er blandt de mest indtjenende personer i finansbranchen.

Kapitalfond

Private equity og venturekapitalfirmaer tilvejebringer større investeringskapital til nystartede virksomheder eller til virksomheder, der har brug for store mængder finansiering til et større vækstprojekt såsom at udvide deres forretning internationalt. Private equity-investorer tilbyder finansiering til gengæld for en betydelig kapitalandele i eller fortjeneste i et selskab.

Private equity-finansiering hjalp med at lancere eller fremme en række teknologivirksomheder i 1990'erne, men siden århundredskiftet har ofte været mere fokuseret på sundhedsfirmaer. Ligesom hedgefondforvaltere er ledere i private equity-firmaer nogle af de højest betalte personer i den finansielle sektor.

Andre finansielle tjenester

Der er også en række andre virksomheder, der opererer i bestemte områder af den finansielle sektor, såsom revisorer, skatteforberedelsesfirmaer, betalingsbehandlere, der håndterer købstransaktioner, og softwareudviklere, der opretter investeringsporteføljestyringssoftware og andre finansielle softwareprogrammer til finansielle tjenester virksomheder eller deres kunder at bruge.

Et meget konkurrencedygtigt landskab

Den første udfordring i at lande et af de fem mest betalte job i finansbranchen er det store antal håbefulde, der ønsker de samme positioner, et antal, der har tendens til at klatre, når markedet blomstrer. Når markedet er nede, falder antallet af åbne positioner betydeligt, men det samme gør niveauet af konkurrence, antallet af mennesker, der ser ud. Dit første tip til at sikre en af ​​disse værdsatte positioner er, at du måske klarer dig bedre på udkig efter en under et bjørnemarked.

Hvis din drøm er at lande en eftertragtet position i den finansielle sektor, er det bydende nødvendigt, at du forfølger din drøm på den mest effektive måde. I denne guide kører vi de fem mest betalte job inden for finansbranchen til dig og tilbyder også en guide, der hjælper dig med at øge dine odds for at sikre dig en.

Lad os starte med tipene til landing af en af ​​disse valgpositioner.

Få et plus - videregående uddannelse

Uanset hvilke af de værdsatte job inden for den finansielle sektor, du sigter mod, er videregående uddannelse en virtuel nødvendighed. For de fleste af disse valgstillinger har du sandsynligvis brug for en MBA eller en anden finansrelateret kandidatgrad for selv at blive overvejet.

Hvis du allerede har optjent en grad i en anden hovedfag, skal du ikke stresse eller give op. Finansielle virksomheder er mere tilbøjelige til at se positivt på enkeltpersoner med computer- og traditionelle videnskabsfag, såsom fysik og teknik. Selvom din major falder ind under kategorien humaniora, er det ikke nødvendigvis slutningen af ​​vejen for din millionærkarriere som finansdirektør. Du kan styrke uanset din baggrundsuddannelse med yderligere kurser eller efteruddannelsesstudier i matematik, regnskab, statistik eller specifikke økonomiske studier. Din demonstrerede iver efter at fortsætte med at lære kan være lige det boost, du har brug for for at adskille din ansøgning fra andre.

Få et Plus - Professionel certificering

De fleste kandidater, der ansøger om højt betalte stillinger i den finansielle verden, har alle fremragende GPA'er og et imponerende kursuskatalog under deres bælte. For at skille sig ud skal du intensivere dit spil. Der er en række måder at gå ud over på en måde, der får dine kvalifikationer til at skille sig ud fra pakken.

At tjene en betegnelse vil definitivt adskille dig fra andre kandidater, da det viser dit engagement og drivkraft for ekspertise.

Du vil muligvis også overveje en praktisk OG professionel betegnelse såsom Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet, der tilbydes af Finance.

Fem højest betalte job inden for økonomi

Få et plus - flydende i aktuelle begivenheder

At være investerings- og finanskyndig kræver mere end blot numeriske smarts. Uanset positionen skal du læse meget . Og mens forståelse og analyse af økonomiske rapporter sandsynligvis vil være en vigtig del af dit job, skal du også være opmærksom på og være flydende i økonomiske politikker, begivenheder og store forretningstendenser i ind- og udland.

Bliv opdateret med økonomiske og sociale tendenser, arbejdsmarkedsspørgsmål og politiske begivenheder. Næsten alt, hvad der er økonomisk nyhedsværdigt, kan i sidste ende have en indflydelse på investeringsverdenen og i sidste ende på det finansielle firma, du ender med at arbejde for. Invester i abonnementer på vigtige økonomiske tidsskrifter, såsom The Wall Street Journal, Investor's Business Daily, The Financial Times, Forbes, Fortune og Futures , og hold dig opdateret med begivenheder og historier fra hele verden og om det globale økonomi.

Overvej at specialisere din viden for at få en yderligere konkurrencemæssig fordel på jobmarkedet. Du kan skræddersy din læsning og undersøgelse for at udvikle dig til en ekspert på for eksempel Kinas økonomi, en bestemt industri eller markedssektor eller specifikke typer investeringer, såsom private equity-investeringer, fast ejendom eller børshandlede fonde (ETF'er).

Få et plus - bløde færdigheder

Næsten alle de fem bedste bedst betalte job i finansbranchen kræver et højt niveau af såkaldte "bløde færdigheder", såsom lederskab og kommunikationsevner (herunder taler offentligt). Mens du måske har begrænsede muligheder for uddannelse på arbejdspladsen i sådanne færdigheder, som du arbejder dig op ad den finansielle branche, er der andre muligheder, som du kan tilegne og finpudse dine bløde færdigheder med. For eksempel kan du få værdifuld ledererfaring ved at slutte dig til lokale frivillige organisationer og påtage dig roller, der gør det muligt for dig at lede og arbejde i et teammiljø. Udvikl og forfine dine taler og præsentationsevner ved at tilmelde dig en taleklub som Toastmasters International eller ved at tage en klasse i offentlige taler på et community college.

De fem højest betalte job - Chiefs - CEO, CTO, CRO, CFO, CCO

Administrerende direktører, uanset deres branche, tager typisk hjem de største lønsedler i slutningen af ​​dagen. Dette gælder især i finansverdenen. Konkurrencen er utrolig hård på ledelsesniveau, hovedsageligt på grund af den potentielle årlige indtjening, og også på grund af det faktum, at sådanne stillinger er særligt svære at komme til.

Lad os blive lidt mere specifikke. Hvis du overvejer at kæmpe for en øverste stilling, vil du måske banke administrerende direktør CEO CEO, en forkortelse for Chief Executive Officer, er den højest rangerede person i en virksomhed eller organisation. Administrerende direktør er ansvarlig for en organisations overordnede succes og for at træffe ledelsesmæssige beslutninger på øverste niveau. Læs en jobbeskrivelse (CEO) fra din liste. Medmindre du stifter dit eget finansielle firma, er CEO-stillinger notorisk vanskelige at opnå, især hvis du ikke har en omfattende historie med virksomheden, kommer fra en top 15 handelsskole (Harvard, Yale, Wharton osv.), og har et dæk fuldt af bagrumsnetværksforbindelser for at sætte et godt ord på dine vegne med bestyrelsen.

Du kan lettere sigte mod en af ​​disse andre øverste ledelsesstillinger, som alle tilfældigvis er blandt de mest betalte job i den finansielle industri: Chief Technology Officer (CTO), Chief Financial Officer Hvad gør en CFO Hvad gør en CFO-opgave - CFO's job er at optimere en virksomheds økonomiske resultater, herunder: rapportering, likviditet og investeringsafkast. Inden for (CFO), Chief Risk Officer (CRO) og Chief Compliance Officer (CCO). Du tjener muligvis ikke så mange penge som administrerende direktør, men du laver stadig et bundt, der regelmæssigt suppleres med præstationsbonuser på nogen af ​​disse andre meget eftertragtede steder.

Den gennemsnitlige lønkompensation for disse stillinger varierer fra kun $ 156.000 om året for CFO'er til $ 189.000 om året for CRO'er (lige under $ 200.000 om året for en administrerende direktør). Den lave til høje sammenbrud alene burde fortælle dig noget: Det er vigtigt at styre et finansieringsselskabs penge - men det at være i stand til at styre risikoen med succes betragtes som en endnu mere værdifuld eller i det mindste mere sjælden færdighed.

Forresten er disse løntal bare gennemsnittet. Mange af de tre bogstaver, der har stillet titlen, har en grundløn i nærheden af ​​syv tal.

CTO'er og CCO'er - stigningen i vigtigheden af ​​teknologi og overholdelse

Det faktum, at disse stillinger er blandt finanssektorens bedst betalte job, giver betydelig indsigt i, hvad der bevæger branchen, og specifikt hvad der hjælper mest med at sikre et finansfirmas succes. De høje dollars, der tilbydes CTO'er, viser dig den vigtige betydning af teknologi i nutidens finansielle verden. Alle de imponerende handelsalgoritmer, der er udviklet af analytikere, er ikke værd, før de med succes er integreret i en virksomheds computersystem eller handelsplatform. En god CTO er normalt en person, der formår at kombinere ledelsesmæssige kompetencer på højt niveau med den specialiserede viden fra en "computer nørd."

Det er tvivlsomt, om CCO var blandt de mest betalte job inden for den finansielle sektor så sent som for 20 år siden. Men en ting, der er steget til nye rekordhøjder oftere end Dow eller S&P 500-indekset i den seneste tid, er niveauet for den offentlige regulering af den finansielle industri. Opbevaring, rapportering, registrering og alle andre områder for overholdelse er steget støt og er blevet mere komplekse, da regeringsregulering af branchen er blevet udvidet dramatisk med vedtagelsen af ​​Dodd-Frank Act i De Forenede Stater i 2010 sammen med lignende lovgivning i andre lande. Bare at følge med i alle de forskellige juridiske krav til finansielle virksomheder er en udfordring. Hvis du har både et hoved og en evne til omkostningseffektivt at håndtere lovgivningsmæssige krav, så er du velegnet til at være CCO.

CFO'er og CRO'er - Det handler kun om pengene

Fremragende CFO'er og CRO'er er kritiske for et finansfirmas succes, for i sidste ende handler det virkelig om pengene.

Finansdirektøren er den udøvende myndighed med det primære ansvar for at føre tilsyn med alle virksomheders økonomiske operationer. CFO-opgaver inkluderer sporing af aktiver og passiver; styring af pengestrømme, gæld og virksomhedens kapitalstruktur og måske vigtigst af alt økonomisk planlægning for virksomhedens fremtidige vækst. Regnskab, økonomisk planlægning og økonomisk modellering er alle blandt de nødvendige færdigheder til en CFO.

En CRO-position er især vigtig for finansielle virksomheder. Han eller hun er vagthund for eventuelle økonomiske begivenheder, der for det første kan true virksomhedens rentabilitet og for det andet dets økonomiske solvens. CRO overvåger virksomhedens investeringer og arbejder også sammen med CCO for at sikre, at virksomheden ikke trues af nogen mangler i lovoverensstemmelse. CRO-uddannelsesbaggrund varierer fra regnskab til lov, men de bedste CRO'er er næsten uundgåeligt meget analytiske med overlegne problemløsningskompetencer og simpelthen en stærk, intuitiv fornemmelse for risikovurdering.

Husk, at enhver titel med tre bogstaver normalt kommer med strenge krav til uddannelse og erfaring. Du bliver muligvis nødt til at bruge et årti eller mere på at arbejde som analytiker, administrerende direktør eller i andre stillinger, men flid og hårdt arbejde kan i sidste ende give dig et sted på en udøvende aborre. Hvis du er lidt kort på den uddannelsesmæssige side, uanset hvilken stilling du har lyst til, skal du bruge tiden, mens du klatrer op på virksomhedsstigen for at øge dine akademiske kvalifikationer. De fleste større finansielle virksomheder finansierer med glæde dine studier for at blive mere kvalificerede og dermed mere værdifulde for dem som medarbejder.

Det højest betalte job inden for finansiel industri - Hedgefondinvestering

Hvis du altid har drømt om at være en hedgefondsforvalter eller en anden investeringsprofessionel, der arbejder inden for en hedgefond, så har din drøm været at tjene de FLESTE penge i den finansielle industri. Den gennemsnitlige professional inden for hedgefondinvesteringer tjener hele 410.000 $ om året. Du kan ikke matche det, selv med de gennemsnitlige lønninger for en CRO og en CCO kombineret.

Selv relativt yngre medarbejdere på denne arena - for eksempel en analytiker, der har ansvaret for at føre tilsyn med hedgefondens investeringer i en bestemt branche med mindre end to års erfaring - har stadig en gennemsnitlig årsløn på $ 100.000 eller mere.

De hedgefondforvaltere, der tjener mest penge, er logisk nok dem med den bedste præstation. De fleste hedgefondforvaltere betales baseret på en vis variation i planen "to og tyve": de modtager et administrationsgebyr på 2%, der anvendes på de samlede fonde under forvaltning plus 20% af fondens overskud. Så nøglen til at tjene flere millioner som en hedgefondforvalter er i sidste ende at være en fremragende investeringsstrateg. Det er også den færdighed, der mest sandsynligt får dig ind i en hedgefond - at kunne demonstrere evnen til at generere betydeligt investeringsafkast over gennemsnittet.

Mange hedgefondforvaltere er tidligere succesrige porteføljeforvaltere hos mægler- eller investeringsselskaber.

Ud over at være en meget klog investor, kræver det at være en succesfuld hedgefondsforvalter overlegne interpersonelle og salgskompetencer. Det kræver både at være nacn og overbevisende at overbevise et par milliardærer eller pensionskasser om at lade dig styre en stor del af deres investeringskapital.

Bundlinjen

Nå, ved du nu, hvor de største kompensationsdollar er i den finansielle sektor - de fem mest betalte finansielle job. Der er altid et niveau af konkurrence, når det kommer til at finde et job, men dette niveau stiger betydeligt, når man taler om de mest betalte økonomiske karrierepositioner, dem der har potentialet til at gøre dig millionær hurtigt.

Uanset hvilken af ​​disse højtstående stillinger du muligvis sigter mod, er det ene konstante krav for at få jobbet, at du skal finde måder at adskille dig fra andre ansøgere. Sørg for, at du sammensætter den nødvendige uddannelsesstøtte og erhvervserfaring til at styrke dit bud og hjælpe dig med at lande den drømmeposition i finansbranchen.

Relateret læsning

Tak fordi du læste finansguiden til de fem højest betalte job i den finansielle sektor. For at fortsætte med at fremme din karriere vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere
  • Værdiansættelsesteknikker Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, anvendes tre hovedvurderingsmetoder: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • Interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Finans e-bøger