FMVA ® - Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker | CFI

FMVA® er Finance's Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) ® FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, der er designet til at undervise i praktiske anvendelser af regnskab, Excel, økonomi, finansiel modellering , værdiansættelse, præsentationer og andre kritiske færdigheder, som finansielle analytikere har brug for. Programmet består af 12 obligatoriske kurser, hver med en kvalificeret vurdering i slutningen, og alle er tilgængelige 100% online.

FMVA-certifikat FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Hvorfor tage FMVA®-programmet?

FMVA FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringen, var designet til at udfylde et hul i markedet for finansielle analytikere. Traditionelle universiteter er for det meste fokuseret på teori, og arbejdsgivere finder ofte, at nyansættelser ikke er hurtige til det fulde færdigheds sæt, der kræves til at foretage førsteklasses økonomisk analyse. Derudover er etablerede professionelle betegnelser for fokuserede på specifikke nicher som porteføljestyring, alternative aktiver eller bare regnskab og kræver, at kandidater selv lærer yderligere nødvendigt materiale offline (lærebogsbaseret).

FMVA-programmer giver dig mulighed for at gøre alt følgende:

 • Lær praktiske anvendelser, der lærer dig hårde færdigheder
 • Mestre kunsten at finansiel modellering
 • Lær hvordan erhverv i branchen faktisk værdsætter en virksomhed
 • Opret smukke præsentationer og pitchbooks i arbejdsklassen
 • Lær at tage rådata, organisere dem, analysere og fremsætte effektive anbefalinger
 • Hav tillid til at fremme din karriere

Lær mere om succeshistorier fra Finance's Financial Modellering & Valuation Analyst (FMVA) FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, og hvordan det kan hjælpe dig med at skille dig ud i et konkurrencedygtigt jobmarked.

FMVA® Krav

Det første skridt i at blive en certificeret finansanalytiker er at tilmelde dig nu online FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari. Derfra kan du begynde at planlægge din læringsplan og de kurser, du skal gennemføre. Nedenfor er et resumé af kravene.

Krav til FMVA FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-programmet er:

 • 5 valgfri forberedelseskurser (regnskab, økonomi og Excel-færdigheder)
 • 9 obligatoriske kurser (økonomimodellering, forretningsværdiansættelse, mellemfinansiering og økonomiske analysemner)
 • 3 valgfag fra et valg af 9 i alt (branchespecifikke økonomiske modeller, særlige emner)

Kandidater skal gennemføre hvert af de krævede 12 kurser med en bestået karakter på 80% eller højere på den endelige vurdering.

Når du har gennemført hvert kursus, modtager du automatisk et færdiggørelsesbevis. Når de 12 krav er gennemført, udstedes den officielle certificering af Financial Modelling and Valuation Analyst FMVA®-certificering Tilmeld dig 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, til dig.

Færdigheder, der undervises i FMVA®-certificering

Finansprogrammet er helt fokuseret på praktiske færdigheder inden for økonomi og regnskab. Det betyder at bruge casestudier af både ægte og fiktive virksomheder kombineret med Excel og PowerPoint til at organisere, analysere og fortolke økonomiske data.

De vigtigste færdigheder, der undervises i FMVA FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari, er:

 • Anvendelse af regnskabsprincipper og praksis (debiteringer, kreditter, bygningsregnskaber)
 • Mestring af de mest almindelige økonomiske analyseteknikker (nøgletal, benchmarking osv.)
 • Oprettelse af økonomiske modeller fra bunden (tre-sæt-model, DCF-model, M & A-model osv.)
 • Udførelse af virksomhedsvurderinger (sammenlignelig virksomhedsanalyse, tidligere transaktioner, diskonteret pengestrøm)
 • Organiser store mængder data i et letforståeligt format og output
 • Design diagrammer, grafer og præsentationer
 • Udvikle anbefalinger til hjælp i forretningsbeslutningsprocesser

FMVA færdigheder og certificering FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Om økonomi

Finance er den officielle globale udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram. Med professionelle instruktører fra Vancouver, London, New York og Hong Kong er Finance team unikt kvalificeret til at levere den uddannelse og instruktion, der kræves til denne betegnelse.

I 2017 registrerede Finance over 40.000 studerende i sine forskellige kurser og programmer.

Finansens mission er at hjælpe enhver med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme deres karriere.

Yderligere Information

Hvis du gerne vil have flere oplysninger om at tjene din FMVA FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari finansanalytikercertificering fra Finance, nedenfor er nogle yderligere gratis finansieringsressourcer, der vil være nyttige for dig med at fremme din karriere og hjælpe dig med at tage den vigtige beslutning om at blive FMVA-certificeret:

 • TJENESTEMAND: Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) program FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari
 • Sammenlign økonomibundter og priser Sammenlign priser og bunter Sammenlign priser på vores kurser, certifikater og bundter til regnskab, økonomi, finansiel modellering, værdiansættelse, Excel og finansanalytikuddannelse
 • Finansielle modelleringsressourcer Finansielle modelleringer Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste koncepter i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks
 • Alle økonomikurser