Contrarian - Oversigt, eksempler, Contrarian investeringsstrategier

En modstrider er et individ, der handler i opposition til flertallet. Med hensyn til investering vil Investing: A Beginner's Guide Finance's Investing for Beginners-guide lære dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i. En kontrarisk investor er en person, der handler mod de gældende markedssentimenter. Når markedet køber, sælger det modsatte og omvendt. Contrarian investorer ser efter muligheder for at købe på et bjørnemarked Bullish og Bearish Professionals inden for virksomhedsfinansiering henviser regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen,og et tyremarked betragtes som et 20% opsving fra en markedsbund. og muligheder for at sælge på et tyremarked. Bullish and Bearish Professionals inden for corporate finance henviser regelmæssigt til markeder som værende bullish og bearish baseret på positive eller negative prisbevægelser. Et bjørnemarked anses typisk for at eksistere, når der har været et prisfald på 20% eller mere fra toppen, og et tyremarked anses for at være et 20% opsving fra en markedsbund.og et tyremarked betragtes som et 20% opsving fra en markedsbund.og et tyremarked betragtes som et 20% opsving fra en markedsbund.

En aktieforskningsanalytiker Aktieforskningsanalytiker En aktieforskningsanalytiker giver forskningsdækning af offentlige virksomheder og distribuerer den forskning til klienter. Vi dækker analytikerløn, jobbeskrivelse, indgangspunkter i branchen og mulige karriereveje. kan bruge en kontradiktorisk strategi til at lede efter aktiver, der har et baisse fremherskende markedssentiment, og bruge forretningsvurderingsmetoder og finansiel modellering til at vurdere, om aktien er undervurderet.

Contrarian investeringsstrategier

Lær mere i Finance's gratis finansieringskurser.

Baggrund

Tanken er, at adfærdsmæssig bias under store svingninger på markedet kan føre til fejlagtig prisfastsættelse af nogle værdipapirer. Overdreven optimisme eller pessimisme kan drive lagerbeholdningen Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. priser til ekstremer ved at over- eller undervurdere risiko og afkast Risiko og afkast I investering er risiko og afkast stærkt korreleret. Øget potentielt investeringsafkast går normalt hånd i hånd med øget risiko. Forskellige typer risici inkluderer projektspecifik risiko, branchespecifik risiko, konkurrencemæssig risiko, international risiko og markedsrisiko. .Brug af en blanding af både lange og korte positioner, lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort). kontrarisk investering svarer til værdiinvestering, da begge metoder ser efter virksomheder, der er dårligt prissat af markedet.kontrarisk investering svarer til værdiinvestering, da begge metoder ser efter virksomheder, der er dårligt prissat af markedet.kontrarisk investering svarer til værdiinvestering, da begge metoder ser efter virksomheder, der er dårligt prissat af markedet.

Egenskaber ved Contrarian Investing

Recessioner kan være et godt tidspunkt at investere - 10 år efter boligboblenes recession voksede S&P 500 tæt på 200%. At gå ind i en lang position, når andre er pessimistiske over for markedet, er en meget vanskelig ting at gøre. Men med ordene fra Warren Buffett, “vær grådig, når andre er bange”. At være i stand til at identificere den adfærdsmæssige bias Behavioral Finance Behavioral finance er studiet af psykologiens indflydelse på investorers eller finansielle praktikers adfærd. Det inkluderer også de efterfølgende virkninger på markederne. Det fokuserer på, at investorer ikke altid er rationelle over for andre, og det er nøglen til sund værdiinvestering at undgå at falde i de samme fejl.

Langsigtet investeringshorisont - hvis alle positioner analyseres med det langsigtede i tankerne, er volatilitet og kortsigtede markedssvingninger næsten ubetydelige, da tidshorisonten strækker sig langt forbi den kortsigtede. Derfor kan en langsigtet investeringshorisont være gavnlig for kontrariske investorer.

Vælg virksomheder med stærke økonomiske grundlæggende - En virksomheds egenværdi skjules ofte af markedssvingninger og negativ presse. Imidlertid vil en virksomhed med stærke grundlæggende regler normalt sejre mod midlertidige markedssentimenter, og dens aktiekurs vil i sagens natur afspejle det på lang sigt.

Lær mere i Finance's gratis finansieringskurser.

Fem berømte Contrarian investorer

Her er fem berømte investorer, der brugte modstridende handel i deres investeringsproces:

  1. Warren Buffett - amerikansk investor, filantrop og administrerende direktør i Berkshire Hathaway (læs hvorfor Warren Buffett ikke kan lide EBITDA Warren Buffett - EBITDA Warren Buffett er kendt for ikke at kunne lide EBITDA. Warren Buffett krediteres for at have sagt "Tror ledelsen, at tandfe betaler for CapEx? ")
  2. Jim Rogers - amerikansk investor, formand for Rogers Holdings og Beeland Interests Inc., og medstifter af Quantum Group of Funds sammen med George Soros
  3. Marc Faber - schweizisk investor og direktør for Marc Faber Ltd, en investeringsrådgiver og fondsforvalter
  4. Bill Ackman - amerikansk investor, filantrop og grundlægger og administrerende direktør for Pershing Square Capital
  5. George Soros - ungarsk investor, filantrop og grundlægger og formand for Soros Fund Management

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste denne finansvejledning til kontrariske investeringer. Tjek disse GRATIS ressourcer for at lære mere om handel og investering Handel & investering Finanss handels- og investeringsvejledninger er designet som selvstudieressourcer for at lære at handle i dit eget tempo. Gennemse hundreder af artikler om handel, investering og vigtige emner, som finansielle analytikere skal vide. Lær om aktivklasser, obligationsprissætning, risiko og afkast, aktier og aktiemarkeder, ETF'er, momentum, teknisk. Også hvis du ønsker at fremme din karriere, bør du tage et kig på Business Valuation Methods Course, en del af FMVA ™ -certificeringen FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari.

Her er nogle andre artikler på relevante vilkår:

  • Værdiinvestering af aktieinvestering: En guide til værdiinvestering Siden udgivelsen af ​​"The Intelligent Investor" af Ben Graham er det, der almindeligvis er kendt som "værdiinvestering", blevet en af ​​de mest respekterede og mest fulgte metoder til aktieplukning.
  • Risiko og afkast Risiko og afkast Ved investering er risiko og afkast stærkt korreleret. Øget potentielt investeringsafkast går normalt hånd i hånd med øget risiko. Forskellige typer risici inkluderer projektspecifik risiko, branchespecifik risiko, konkurrencemæssig risiko, international risiko og markedsrisiko.
  • Sådan læses aktiediagrammer Sådan læses aktiediagrammer Hvis du aktivt vil handle med aktier som en aktiemarkedsinvestor, skal du vide, hvordan du læser aktiediagrammer. Selv forhandlere, der primært bruger grundlæggende analyse til at vælge aktier at investere i, bruger ofte stadig teknisk analyse af aktiekursbevægelser til at bestemme specifikt køb og salg, aktiediagram
  • Pessimist vs. optimistinvestorer Pessimist vs. optimistinvestorer At skelne mellem pessimistiske og optimistiske investorer gøres bedst ved at bruge sætningen "en pessimist er en optimist med erfaring." En optimist er håbefuld og overbevist om, at tingene vil vise sig til det bedre. På den anden side husker en pessimist altid muligheden for det værste resultat.
  • Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) ™ -certifikat FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari