Brug af indtægtsopgørelsen - oversigt, hvordan man opretter, format

Anvendelsen af ​​provenuopgørelsen er et kort dokument, der opsummerer, hvordan et selskab, der sigter mod at sikre yderligere kapital, vil bruge pengene. Med andre ord giver dokumentet læseren et øjebliksbillede af, hvilke aspekter af virksomheden virksomheden vil bruge penge på.

Brug af provenuopgørelsen

Brugen af ​​provenuopgørelsen er almindeligt inkluderet i andre dokumenter, såsom en forretningsplan eller et prospekt Prospekt Et prospekt er et juridisk oplysningsdokument, som virksomheder skal arkivere til Securities and Exchange Commission (SEC). Dokumentet indeholder oplysninger om virksomheden, dets ledelsesteam, nylige økonomiske resultater og andre relaterede oplysninger, som investorer gerne vil vide. (et dokument, der giver detaljer om oprindelige offentlige tilbud). Bemærk, at brugen af ​​indtægtsopgørelse generelt kun omfatter en lille del af disse omfattende dokumenter (ikke længere end 1-2 sider).

Erklæringen udarbejdes ofte af startups Startup Valuation Metrics (for internetfirmaer) Startup Valuation Metrics for internetfirmaer. Denne vejledning skitserer de 17 vigtigste metrics for vurdering af e-handel for internet begynder at blive værdsat, og iværksættere på et tidligt tidspunkt for at give potentielle investorer et overblik over, hvordan deres investerede midler vil blive brugt. Imidlertid udarbejder mere modne virksomheder også brug af indtægtsopgørelser. Et almindeligt scenarie er, når en virksomhed forbereder sig på en børsintroduktion (IPO) En første børsnotering (IPO) er det første salg af aktier, der udstedes af et selskab til offentligheden. Forud for en børsintroduktion betragtes en virksomhed som et privat selskab, normalt med et lille antal investorer (stiftere, venner, familie og forretningsinvestorer som risikovillige kapitalister eller engelinvestorer).Lær hvad en børsintroduktion er eller gældsudstedelse.

Resumé

  • Anvendelsen af ​​provenuopgørelsen er et kort resume, der afslører, hvordan en virksomhed planlægger at bruge den kapital, der er opnået fra investorer.
  • Erklæringen er almindeligt inkluderet i forretningsplanen eller prospektet.
  • To former for brug af indtægtsopgørelsen er et skriftligt resumé og en graf (diagram).

Hvordan oprettes en brugsopgørelsesopgørelse?

Anvendelsen af ​​provenuet kan generelt præsenteres i to hovedformater: som et skriftligt resume eller som et diagram . I begge formater er nøglereglen at holde det simpelt! I modsætning til en finansiel model Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer af økonomiske modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de top 10 typer, der indeholder mange antagelser og variabler, dette er blot et øjebliksbillede af den foreslåede kapitalallokering, der søges hos investorer.

1. Skriftligt resume

I det skriftlige resume viser virksomhedens ledelse de områder af virksomheden, der kræver finansiering, og hvor mange penge der investeres i hvert område. Opgørelsen starter med størrelsen af ​​nettoprovenuet. I det virkelige liv er nettoprovenuet lavere end det samlede provenu på grund af udgifter i forbindelse med udstedelse af aktier eller gældsinstrumenter. Forfatteren kan derefter liste områderne med forventede udgifter med de beløb, der er afsat til hvert område. Bemærk, at tallene, der præsenteres i brugen af ​​provenuet, generelt er afrundet til nærmeste tusind eller million. (Et skriftligt eksempel på udsagnet kan findes ovenfor).

2. Graf eller diagram

Alternativt kan brugen af ​​provenuet præsenteres i form af grafer eller diagrammer. Grafformatet er særligt velegnet til præsentationer, der vises til potentielle investorer. Generelt er et cirkeldiagram og et doughnutdiagram de primære muligheder for en grafisk repræsentation, men andre typer diagrammer kan også bruges.

Brug af provenuopgørelsen - graf

Betydningen af ​​brug af indtægtsopgørelse

I nogle tilfælde kan brugen af ​​indtægtsopgørelse i væsentlig grad påvirke en virksomheds evne til at rejse kapital med succes. En korrekt oprettet erklæring med en rimelig fordeling af penge kan være en let "overbevisning" for investorer. Omvendt, hvis en virksomhed ikke viser en berettiget forklaring på tildelingen af ​​midler, er investorer muligvis ikke interesseret i at bidrage med kapital.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Analyse af årsregnskaber Analyse af regnskaber Sådan udføres analyse af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
  • Kapitalindsamlingsproces Kapitalindsamlingsproces Denne artikel er beregnet til at give læserne en dybere forståelse af, hvordan kapitalindsamlingsprocessen fungerer og sker i branchen i dag. For mere information om kapitalindsamling og forskellige typer forpligtelser, der er indgået af underwriter, se venligst vores forsikringsoversigt.
  • Gæld til udstedelse af gebyrer Gæld til udstedelse af gæld Gæster ved udstedelse af gæld henviser til udgifter, som regeringen eller offentlige virksomheder pådrager sig ved salg af obligationer. Omkostningerne inkluderer registreringsgebyrer, advokatgebyrer, trykningsomkostninger, tegningsomkostninger osv. Omkostningerne betales til advokatfirmaer, revisorer, tilsynsmyndigheder på de finansielle markeder og investeringsbanker, der er involveret i tegningsprocessen.
  • Private Equity vs Venture Capital, Angel / Seed Investors Private Equity vs Venture Capital, Angel / Seed Investors Sammenlign private equity vs venture capital vs angel and seed investorer med hensyn til risiko, forretningsstadium, størrelse og type investering, målinger, ledelse. Denne vejledning giver en detaljeret sammenligning af private equity vs venturekapital vs angel- og seed-investorer. Det er let at forvirre de tre klasser af investorer