Konverter et billede til Excel-regneark - Corporate Finance Institute

Knappen “Indsæt data fra billede” er en funktion, der findes på den mobile version af Microsoft Excel Microsoft Excel. Brug af denne funktion åbner kameraet og giver brugeren mulighed for at tage et billede af tal eller tekst. Denne tekst konverteres derefter til regnearkform på Microsoft Excel. Denne funktion kan bruges til at spare utallige timer med manuel kopiering af oplysninger til Excel.

Hvordan kan jeg omdanne et billede til data i Excel?

Knappen “Indsæt data fra billede” er placeret på båndet i bunden af ​​den mobile Microsoft Excel-applikation. Det skal se sådan ud:

Microsoft Excel-data fra billede 1

Når du har trykket på knappen, åbnes dit kamera. Du har nu mulighed for enten at tage et billede eller vælge et billede, du allerede har på din telefon. Vi prøver først at bruge et billede, der allerede findes på telefonen. Her er et screenshot af en virksomheds balance Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende finansielle opgørelser. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = passiver + egenkapital, vi vil forsøge at konvertere til et regneark:

Microsoft Excel-data fra billede 2

Før du bekræfter billedet, er det vigtigt at kontrollere og sikre, at Excel har inkluderet hele billedet. Da ovenstående skærmbillede blev valgt i Excel, var de nederste to linjer blevet beskåret. Øverst til højre i applikationen har du mulighed for at beskære, rotere eller filtrere billedet.

Beskær roter filter

I dette tilfælde kan vi vælge beskæringsknappen og fjerne beskæring af de nederste to linjer for at sikre, at alle data er inkluderet, når vi konverterer dem til regnearkformularen.

Beskær data fra billede

Efter bekræftelse af billedet giver Excel dig en chance for at få vist et regneark. Denne forhåndsvisning vil også fremhæve eventuelle problemer, som applikationen havde, når de forsøgte at genkende dataene. Øverst på skærmen fortæller det dig, hvor mange emner der skal gennemgås. Nederst på skærmen får du mulighed for enten at ignorere eller redigere hvert af disse emner. Du kan også vælge celler, der ikke er fremhævet, hvis du vil redigere dem.

Nedenfor kan vi se, at når vi importerede ovenstående billede, havde Excel problemer med 11 ting:

Data fra Pic anmeldelse 11

Mange af de emner, som Excel fremhævede, var faktisk ikke problemer. Et lille problem var, at aktiernes egenkapital aktier, egenkapital aktiernes egenkapital (også kendt som aktionærkapital) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening. Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabsmæssige ligning får vi Aktionærer Egenkapital = Aktiver - Forpligtelser og Foretrukne Aktie Foretrukne Aktier Foretrukne aktier (foretrukket aktie, præferenceaktier) er klassen af ​​aktieejerskab i et selskab, der har et prioriteret krav på selskabets aktiver frem for almindelig aktie aktier. Aktierne er mere senior end almindelige aktier, men er mere junior i forhold til gæld, såsom obligationer. var på samme linje. En anden er, at ordet "andet" blev anerkendt som "tilbud".Denne funktion er yderst hjælpsom og kan bruges til hurtigt at importere data, men den er ikke perfekt. Efter omhyggelig gennemgang af hver celle var der to fejl, som Excel ikke afhentede og fremhævede. Én forekomst af ordet “Forpligtelser Ansvar En forpligtelse er en finansiel forpligtelse for et selskab, der resulterer i virksomhedens fremtidige ofre af økonomiske fordele for andre enheder eller virksomheder. En forpligtelse kan være et alternativ til egenkapital som kilde til en virksomheds finansiering. ”Havde et mellemrum i det. Desuden blev en forekomst af "N / A" opdaget som "NIA". Disse mindre fejl kan redigeres i løbet af dette trin ved at vælge cellen og klikke på rediger. Alternativt kan du foretage disse ændringer efter at have importeret dataene til regnearket. Det sidste trin til at importere data efter gennemgang af alle emner er at trykke på Indsæt.

Microsoft Excel-data fra billede 5

Når du har trykket på Indsæt, skal dataene præsenteres som et regneark i Excel.

Data fra Pic Screenshot Final

Lad os nu bruge funktionen "Indsæt data fra billede" ved hjælp af det aktuelle kamera i stedet for et uploadet skærmbillede. Åbn Excel Microsoft Excel-applikationen, og klik igen på knappen "indsæt data fra billede". Kameraet åbner sig, så vi kan tage et billede. Nedenfor er et billede taget med denne funktion. Dette er en papirkopi af den samme balance, som vi brugte før.

Microsoft Excel-data fra billede 7

Klik på fluebenet, så bliver du igen bragt til gennemgangsskærmen. I dette tilfælde fandt applikationen 14 mulige fejl.

Microsoft Excel-data fra billede 8

I dette tilfælde er der endnu færre faktiske fejl, end da vi brugte skærmbilledet. Den eneste fejl, i dette tilfælde, var, at aktiekapital aktiekapital aktiekapital (også kendt som aktionærkapital) er en konto på en virksomheds balance, der består af aktiekapital plus tilbageholdt indtjening. Det repræsenterer også restværdien af ​​aktiver minus passiver. Ved at omarrangere den oprindelige regnskabsmæssige ligning får vi Aktionærer Egenkapital = Aktiver - Forpligtelser og Foretrukne Aktie Foretrukne Aktier Foretrukne aktier (foretrukket aktie, præferenceaktier) er klassen af ​​aktieejerskab i et selskab, der har et prioriteret krav på selskabets aktiver frem for almindelig aktie aktier. Aktierne er mere senior end almindelige aktier, men er mere junior i forhold til gæld, såsom obligationer. var på samme linje igen. Klik på indsæt igen,og dataene importeres til et regneark i Excel.

Microsoft Excel-data fra billede 9

Hvis du gerne vil vide mere om brug af Microsoft Excel, skal du tjekke Finance gratis Excel Crash Course

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance-vejledningen om, hvordan du konverterer et billede til et Excel-regneark ved hjælp af funktionen "Indsæt data fra billede". For yderligere artikler, se nogle af Finance andre ressourcer:

  • Finance's Excel Book Excel Book Finance's Excel Book er gratis og tilgængelig for alle til download som PDF. Læs om de vigtigste genveje, formler, funktioner og tip, du har brug for for at blive en Excel-strømbruger. Denne bog dækker begyndere, mellemliggende og avancerede emner for at mestre brugen af ​​regneark til finansielle analytikere
  • Excel-genvejstaster Excel-genvejstaster Excel-genvejstaster er nyttige til at manøvrere gennem Excel meget hurtigere og mere effektivt. Faktisk er det meget hurtigere at bruge genvejstaster end at bruge en mus. To almindelige eksempler på disse genveje er dem, der tillader ...
  • Almindelige Excel-forvirringer Almindelige Excel-forvirringer Nogle almindelige Excel-forvirringer kan let afhjælpes. Dette er en liste over almindelige problemer i Excel, f.eks. En nedtonet menulinje. Når du arbejder på økonomiske modeller i Excel, kan det virke som om Excel bugter, men i virkeligheden er der nogle nemme rettelser til almindelige excel-forvirringer. Tjek vores GRATIS Excel crash kursus for at undgå at lave disse nemme fejl.
  • Sådan oprettes en graf i Excel Hvordan oprettes en graf i Excel? Ud over at arbejde med store datamængder skal økonomi og regnskabspersonale lære at lave en graf i Excel. Datavisualisering (visuel repræsentation af data i diagrammer eller grafer) er kritisk for mange job.