Put swaption - Oversigt, hvordan det fungerer, vigtighed

En put swaption, også kaldet en betaler swaption, indebærer, at køberen får mulighed for at indgå en renteswap, der fungerer som betalende med variabel rente. Den part, der sælger swaption, er modtageren med variabel rente. Fordi det er en renteswap Renteswap En renteswap er en derivataftale, hvorigennem to modparter er enige om at veksle en strøm af fremtidige rentebetalinger til en anden, betyder det, at køberen får betalt den faste rentesats.

Sæt swaption

Resumé:

  • Put swaptions er også kendt som betaler swaptions, fordi køberen har ret til at betale sælgeren den flydende rente til gengæld for den faste rente.
  • Swaptions giver to parter mulighed for privat at indgå en renteswap. Køberen har mulighed for, men er ikke forpligtet til, at indgå i byttet.
  • Swaptioner er især nyttige for større virksomheder, der forsøger at afdække risici forbundet med udestående gæld.

Hvad er et swaption?

Før vi går dybere, er det vigtigt at forstå, hvad en swaption generelt er. En swaption er retten - uden forpligtelse - til at indgå en renteswap med en anden part.

Bytte foretages typisk uden recept (OTC) Over-the-counter (OTC) Over-the-counter (OTC) er handel med værdipapirer mellem to modparter, der udføres uden for formel børs og uden tilsyn med en børs regulator. OTC-handel sker på over-the-counter markeder (et decentralt sted uden fysisk placering) gennem forhandlernetværk. , hvilket betyder at de er private, og kun køber og sælger ser og skal være enige om vilkårene. Blandt betingelserne i kontrakten er køber og sælger enige om:

  1. Prisen på swaption (eller præmien)
  2. Hvor længe optionen varer
  3. Betingelser vedrørende den underliggende swap, som involverer det nominelle beløb, den faste rente (stregkursen Strejkkurs Strikekursen er den pris, som indehaveren af ​​optionen kan udnytte optionen til at købe eller sælge et underliggende værdipapir, afhængigt af om de holde en købsoption eller salgsoption. En option er en kontrakt med ret til at udnytte kontrakten til en bestemt pris, der er kendt som indløsningskursen. og hvor ofte det faste ben skal betales, hvor ofte det flydende ben på swap vil blive observeret

Der er tre overordnede typer swaps: en modtagerswaption (som kan sammenlignes med en call option), en betaler swaption (som kan sammenlignes med en put option) og en straddle Straddle En straddle strategi er en strategi, der involverer samtidig at tage en lang position og en kort position på et værdipapir. Overvej følgende eksempel: En erhvervsdrivende køber og sælger en call-option og put-option på samme tid for det samme underliggende aktiv på et bestemt tidspunkt (hvilket er en kombination af de to).

Betydningen af ​​bytter

Mens enkeltpersoner kan indgå swaptions, bruges de typisk af store virksomheder eller virksomheder. Det primære mål er at modvirke stigende renter på gæld, der er begyndt at vokse inden for selskabets balance.

Put swaptions giver køberparten mulighed for at betale sælgeren den faste rente til gengæld for den variabeltakst. Når man ser på spørgsmålet om gæld, er put swaptions særligt nyttige, fordi de giver køberen mulighed for at skifte fast rente på sin gæld til variabel rente på sin gæld. Det giver igen begge parter mulighed for i sidste ende at afdække eventuelle risici på deres udestående gæld. Put-swaption-køberen indgår swap i overbevisning om, at renten stiger og bruger swaption til at afdække mod denne risiko.

Kontrakten, som køber og sælger indgår, angiver en dato, hvor forskellen mellem satserne skal afregnes. Forliget sker normalt kontant, idet den amerikanske dollar er en grundfaktor på grund af dens evne til at blive konverteret.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere ressourcer nedenfor:

  • Call Swaption Call Swaption En opkalds swaption, også kendt som en modtager swaption, er en mulighed, der giver indehaveren mulighed for at deltage i en privat skatteprocent swap. Alle bytter udføres
  • Kreditrisiko Kreditrisiko Kreditrisiko er risikoen for tab, der kan opstå som følge af, at en part ikke overholder vilkårene og betingelserne i en finansiel kontrakt, primært
  • Afdækning Afdækning Afdækning er en finansiel strategi, der skal forstås og bruges af investorer på grund af de fordele, den giver. Som en investering beskytter den den enkeltes økonomi mod at blive udsat for en risikabel situation, der kan føre til værditab.
  • Options: Calls and Puts Options: Calls and Puts En option er en form for derivataftale, der giver indehaveren ret, men ikke forpligtelsen, til at købe eller sælge et aktiv inden en bestemt dato (udløbsdato) til en bestemt pris (strejke pris). Der er to typer muligheder: opkald og sætter. Amerikanske optioner kan udnyttes når som helst