Søger Alpha - Er SA-artikler en CV-booster?

Seeking Alpha (SA) er en crowd-sourced artikel / aktieforskning Equity Research Analyst En aktieforskningsanalytiker giver forskningsdækning af offentlige virksomheder og distribuerer den forskning til kunder. Vi dækker analytikerløn, jobbeskrivelse, indgangspunkter i branchen og mulige karriereveje. websted for finansielle markeder. SA-artikler indeholder anbefalinger om amerikanske aktier, gensidige fonde, porteføljestrategier, råvarer og andre investeringer. Få et Seeking Alpha-login her: //seekingalpha.com/account/login

Bidragydere kan offentliggøre betalte eller ubetalte artikler, afhængigt af om artiklen er eksklusiv for SA eller ej.

Er SA-artikler pålidelige?

Der er stor variation i kvaliteten af ​​artikler offentliggjort på Seeking Alpha. Der er ikke noget minimumskrav for at blive forfatter. Forfattere logger bare ind, skriver en artikel og sender den til forlagene til gennemgang. Der er en minimumskvalitetstærskel, der skal opfyldes, men der kræves ikke noget specifikt niveau af erfaring eller træning.

SA-artikler kan være et godt udgangspunkt for at få nogle foreløbige oplysninger om en bestand. Du skal i det mindste komme væk med en persons (forfatteren af ​​artiklen) påtage sig bestanden. Søger Alpha-artikler er også nyttige til at måle det samlede markedssentiment (dvs. hvad mængden eller flertallet af analytikere tænker).

Hvordan kan Seeking Alpha bruges til at øge mit CV?

Skrivning og udgivelse af en artikel om Seeking Alpha kan være en fantastisk måde at tilføje nogle interessante oplevelser til dit CV. Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet. Det kan også hjælpe dig med at netværke. Nogle læsere kan nå ud til at få kontakt med dig efter at have læst din artikel.

At tage sig tid til at registrere et Seeking Alpha-login, udføre forskning, skrive en artikel og opfylde minimumskvalitetsgrænsen, der skal offentliggøres, viser initiativ og lidenskab - personlige kvaliteter, som arbejdsgivere ønsker. Det indikerer også for andre, at du har mindst et niveau af investeringsekspertise.

Når du først har offentliggjort en SA-artikel og føjet den til dit CV, kan artiklen give et let, simpelt middel til at starte en samtale, når du netværker med fagfolk i branchen Hvordan får man et job i Investment Banking? Denne guide beskriver, hvordan man får et job inden for investeringsbankvirksomhed ved hjælp af top tre taktikker: netværk og CV, interviewpræparat og tekniske færdigheder. For eksempel kan du bare nævne, at du for nylig gennemgik lager "X" i en SA-artikel og bede den eller de personer, du taler med, om deres mening om bestanden.

genoptag med søger alfa-loginoplevelseCV Følg branchens retningslinjer og bedste praksis, når du sender dit følgebrev og CV til et erhvervsfinansieringsjob. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse CV'er er designet til at give dig det bedste skud ved at blive valgt til et interview

Hvordan kan jeg ellers øge min finanskarriere?

Hvis du leder efter mere karriereforbedrende information, så tjek vores interaktive

Karriereoversigt, hvor du kan udforske forskellige jobstier.

Den bedste måde at skille sig ud i en ansættelsesproces er ved at have alle de nødvendige færdigheder og erfaring, de leder efter. Vores interaktive kurser er meget praktiske og giver dig alle de tekniske færdigheder, du har brug for.

Yderligere ressourcer

Denne finansvejledning har skitseret en kreativ måde at øge dit CV på ved at tilføje legitimationsoplysninger for at skrive en eller flere Seeking Alpha-artikler. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere anbefaler Finance de gratis finansressourcer, der er anført nedenfor:

  • CV og følgebrev CV Følg branchens retningslinjer og bedste praksis, når du sender dit følgebrev og CV til et virksomhedsfinansieringsjob. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse CV'er er designet til at give dig det bedste skud ved at blive valgt til et interview
  • Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål Finansinterviewspørgsmål og svar. Denne liste indeholder de mest almindelige og hyppige interviewspørgsmål og svar til finansjob og karriere. Der er to hovedkategorier er adfærdsmæssige og tekniske
  • Hvad er finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere