Fortune Global 500 - Ovedrview, Top 10-liste, nøgletal

Fortune Global 500 er en årlig liste over de 500 bedste globale virksomheder efter samlede indtægter - offentlig og privat privat vs offentligt selskab Den største forskel mellem et privat og offentligt selskab er, at aktierne i et offentligt selskab handles på en børs, mens et privat selskabs aktier er ikke. inkluderet. Fortune Global 500-listen er udarbejdet og udgivet af Fortune Magazine, der er baseret i New York City, USA Edgar Smith, en Fortune-redaktør, skabte Fortune 500-konceptet, hvor den første liste blev offentliggjort i 1955.

Fortune Global 500

2019 Fortune Global 500-virksomheder

De 10 bedste Fortune Global 500-virksomheder er som følger:

Top 10 Fortune Global 500 virksomheder

Den fulde liste kan findes her.

Statistik vedrørende 2019 Fortune Global 500-virksomheder

Følgende er nøglestatistikker vedrørende Fortune Global 500-virksomhederne i 2019:

 • 2019 Fortune Global 500-virksomhederne genererede samlede indtægter på $ 32,7 billioner.
 • Virksomhederne på 2019-listen havde et samlet overskud på $ 2,15 billioner.
 • Antallet af amerikanske virksomheder på Fortune Global 500 faldt til et helt lavt niveau i 2019, da kun 121 amerikanske virksomheder kom på listen.
 • Saudi Aramco rapporterede det højeste overskud på 110 milliarder dollars.
 • Walmart var det sjældentste år i træk den førende virksomhed på listen.
 • Country Garden Holdings postede det største spring i rang - stigende 176 positioner på 2019-listen.
 • Walmart rapporterede det største antal ansatte (2.200.000), efterfulgt af China National Petroleum (1.382.401) og China Post Group (935.191).
 • Der var 113 statsejede virksomheder på 2019-listen.

Yderligere typer lister udgivet af Fortune Magazine

Ud over Fortune 500 udgiver Fortune Magazine flere lister, såsom:

 • Fortune 500 Fortune 500 Fortune 500 er en årlig liste over de 500 bedste amerikanske virksomheder efter de samlede indtægter - inklusive offentlige og private. Listen er samlet og offentliggjort: En liste over virksomheder, der genererede de højeste indtægter i USA.
 • 100 bedste virksomheder at arbejde for : En liste over amerikanske virksomheder, der (med data fra analysefirmaet Great Place to Work) anses for at være de bedste (med hensyn til lykke og frynsegoder) for medarbejderne at arbejde hos.
 • Verdens mest beundrede virksomheder : En liste over virksomheder, der er mest beundrede (gennem indsamling af data fra over 3.750 ledere, analytikere, direktører og eksperter).
 • Mest kraftfulde kvinder : En liste over kvindelige personer, der er de mest magtfulde (indflydelsesrige). Der er fire kriterier: (1) størrelse og betydning af kvindens forretning i den globale økonomi, (2) retning og sundhed for virksomheden, (3) kvindens karriere og (4) kulturel og social indflydelse.
 • 40 Under 40 : En liste over indflydelsesrige unge ledere.
 • Verdens 50 store ledere : En liste over enkeltpersoner, der transformerer forretning, filantropi osv.

Relaterede målinger

Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

 • Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
 • Markedsværdi Markedsværdi Markedsværdi (Market Cap) er den seneste markedsværdi af en virksomheds udestående aktier. Market Cap er lig med den aktuelle aktiekurs ganget med antallet af udestående aktier. Investeringssamfundet bruger ofte markedsværdien til at rangere virksomheder
 • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913
 • Walmart Marketing Mix Walmart Marketing Mix Walmart er et kraftcenter for en virksomhed, og en af ​​dens vigtigste styrker er dens marketingmix. At overleve på detailmarkedet kræver mere end bare held