Virksomhedsobligationer - Definition og opdeling af forskellige virksomhedsobligationer

Virksomhedsobligationer udstedes af selskaber Corporation Et selskab er en juridisk enhed oprettet af enkeltpersoner, aktionærer eller aktionærer med det formål at fungere med overskud. Virksomheder har lov til at indgå kontrakter, sagsøge og sagsøges, egne aktiver, eftergive føderale og statslige skatter og låne penge fra finansielle institutioner. og modnes normalt inden for 1 til 30 år. Disse obligationer tilbyder normalt et højere afkast end statsobligationer, men har større risiko. Virksomhedsobligationer kan kategoriseres i grupper afhængigt af markedssektoren, virksomheden opererer i. De kan også differentieres ud fra den sikkerhed, der understøtter obligationen eller den manglende sikkerhed.

Pen der underskriver en virksomhedsobligationer

Hurtige resumépoint

  • Virksomhedsobligationer udstedes af virksomheder og distribueres normalt af en kurator såsom en bank
  • Virksomhedsobligationer er opdelt i fem kategorier: offentlige forsyningsvirksomheder, transport, industri, banker og finansieringsselskaber og internationale udstedelser
  • Obligationer kan bakkes op af en række aktiver, såsom pant, udstyr eller andre virksomheder

Hvordan fordeles virksomhedsobligationer?

Virksomhedsobligationer sælges normalt gennem en tredjepart, kaldet virksomhedens kurator. At have en tredjepart hjælper med at løse en række problemer. For eksempel kan det være vanskeligt for investorer at forstå covenants Gæld Covenants Gæld covenants er begrænsninger, som långivere (kreditorer, gældshavere, investorer) indgår på låneaftaler for at begrænse låntagers (debitor) handlinger. og afgøre, om virksomheder holder sig på linje med kontraktoplysningerne. Ved at have en kyndig tredjepart kan investorer stole på, at kuratoren styrer forholdet til virksomhederne.

Virksomhedsadministratorer kan være en bank eller et tillidsfirma, der godkender obligationer og holder styr på dem, når de sælges. Hvis en virksomheds udsteder misligholder renter eller hovedstolsbetalinger, er kuratoren ansvarlig for at tage handlinger for at beskytte obligationsejerens rettigheder. Trustees betales dog af gældsudstederen og kan kun gøre, hvad kontrakten giver. Derfor kan kuratoren muligvis ikke foretage visse undersøgelser af selskabet og er ofte nødt til at stole på meninger, som selskabet afgiver.

Typer af virksomhedsobligationer

Der er fem grundlæggende kategorier af virksomhedsobligationer: offentlige forsyningsvirksomheder, transport, industri, banker og finansieringsselskaber og internationale udstedelser. De fem kategorier kan opdeles yderligere. F.eks. Inkluderer transportkategorien flyselskaber, jernbaner og lastbilfirmaer.

Sikkerhed af obligationer

Sikkerhed for obligationer antyder en form for underliggende aktiv, der sikkerhedskopierer udstedelsen. Dette er at foretrække for investorer, da det giver risikobeskyttelse mod en potentiel virksomheds misligholdelse af gæld Gældsfald forekommer, når en låntager undlader at betale sit lån på det tidspunkt, det forfalder. Det tidspunkt, hvor en misligholdelse sker, afhænger af de vilkår, som kreditor og låntager er enige om. Nogle lån misligholder efter manglende en betaling, mens andre kun misligholder, når tre eller flere betalinger er gået glip af. . Aktiver, der understøtter obligationen, giver sikkerhed ud over udstederens kredit.

Realkreditobligation

Obligationer kan bakkes op af forskellige aktiver. For eksempel er obligationer, der er bakket op af prioritetslån, realkreditobligationer (MBS). En realkreditobligation giver obligationsejerne mulighed for at sælge pantsatte ejendomme for at opfylde eventuelle ubetalte forpligtelser over for obligationsejerne.

Sikkerhedsstillede obligationer

Sikkerhedsstillede obligationer ligner realkreditobligationer, undtagen at huse ikke bruges til at sikkerhedskopiere obligationen. Disse bruges af virksomheder, der ikke ejer anlægsaktiver eller fast ejendom. I stedet ejer disse virksomheder andre selskabers værdipapirer. Når de udsteder obligationer, pantsætter de sådanne aktier, obligationer eller andre investeringer, som de ejer i andre virksomheder.

Tillidscertifikater for udstyr

Tillidscertifikater for udstyr drejer sig normalt om leje af udstyr. Antag for eksempel, at et jernbaneselskab har brug for nogle biler og bestiller dem fra en producent. Producenten vil gennemføre ordren og overføre ejerskabet af bilerne til en kurator. Forvalteren vil derefter sælge tillidscertifikater til udstyr til at betale producenten for bilerne. For at fortsætte med at betale renter på ETC'erne opkræver kuratoren lejeafgifter fra jernbaneselskabet. Ved modenhed på sedlen modtager jernbaneselskabet derefter titlerne på bilerne fra kuratoren.

Leje af jernbanevogne er ikke en reel leasingaftale, da jernbaneselskabet får ejendomsretten til bilerne i slutningen af ​​ETC-aftalen. Således er udstyrstillidscertifikater i det væsentlige en type sikret gældsfinansiering.

Obligationsobligationer

Obligationsobligationer er usikrede obligationer, der ikke bakkes op af for eksempel udpegede ejendomme eller andre aktiver. I kategorien statsobligationer er statsskuldbeviser et eksempel på en obligationsobligation. Obligationsobligationer udstedes normalt af virksomheder med stærke kreditvurderinger og tilbyder derfor typisk ikke meget høje renter. Virksomheder, der allerede har udstedt realkreditobligationer eller sikkerhedsobligationer, kan også tilbyde obligationer. Obligationsobligationer udstedt i sådanne tilfælde anses for at være af lavere kvalitet.

Konvertible obligationer

Obligationsobligationer kan være konvertible - dvs. obligationsejere har mulighed for at konvertere obligationerne til et bestemt antal aktier i selskabets aktie efter et bestemt tidspunkt (for eksempel efter to år). Konvertible obligationer er generelt mere attraktive for investorer og betaler derfor typisk lavere kuponrenter.

Garanterede obligationer

Som navnet antyder, er garanterede obligationer obligationer, der er garanteret. Garantien ydes af et andet selskab. Dette hjælper med at mindske standardrisikoen, da et andet selskab har aftalt at træde ind og opfylde betingelserne. Gældskonventioner Gældsklausuler er begrænsninger, som långivere (kreditorer, indehavere af gæld, investorer) indgår på udlånsaftaler for at begrænse låntagers (skyldner) handlinger. af obligationen, hvis behovet opstår. Dette gør dog ikke obligationen helt fri for misligholdelsesrisiko, da det selskab, der garanterer obligationen, muligvis ikke er i stand til at opfylde sin garantikontrakt.

Virksomhedsobligationer med højt afkast

Højrenteobligationer eller junkobligationer Junk Bonds Junk Bonds, også kendt som high-yield obligationer, er obligationer, der klassificeres under investeringsklasse af de tre store ratingbureauer (se billedet nedenfor). Uønskede obligationer har en højere risiko for misligholdelse end andre obligationer, men de betaler højere afkast for at gøre dem attraktive for investorer. , er klassificeret under investeringsklasse af ratingbureauer. Udtrykket antyder, at obligationen er højere risiko, men betyder ikke, at det selskab, der har udstedt obligationerne, misligholder eller er konkurs. Obligationer med højt afkast falder i tre typer udstedere: originale udstedere, faldne engle Fallen Angel En falden engel er en obligation, der blev vurderet som investeringsklasse, men siden er blevet nedjusteret til junk-status på grund af den faldende økonomiske stilling hos udstederen. Obligationen nedgraderes af en eller flere af de tre store ratingtjenester - Fitch,Moody's og Standard & Poor's (S&P). og omstruktureringer og gearede opkøb.

Oprindelige udstedere er nyere virksomheder, der ikke har stærke balancer Balance Balancen er en af ​​de tre grundlæggende årsregnskaber. Disse udsagn er nøglen til både økonomisk modellering og regnskab. Balancen viser virksomhedens samlede aktiver, og hvordan disse aktiver finansieres gennem enten gæld eller egenkapital. Aktiver = Forpligtelser + Kapital- eller resultatopgørelse Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds hovedregnskaber, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. .De sælger obligationer baseret på løfter om fremtidig vækst og rentabilitet. Fallen angels er virksomheder, der har investeringskvalitet. Imidlertid stod disse virksomheder over for problemer i årenes løb, der førte til en forringelse af deres kreditvurdering. Omstrukturering og gearede opkøb er, at virksomheder frivilligt har øget gældsbyrden for at maksimere aktionærens værdi. De nye obligationer, som disse virksomheder udsteder, betragtes som uønskede obligationer på grund af virksomhedens allerede høje gældsbyrde.De nye obligationer, som disse selskaber udsteder, betragtes som uønskede obligationer på grund af virksomhedens allerede høje gældsbyrde.De nye obligationer, som disse selskaber udsteder, betragtes som uønskede obligationer på grund af virksomhedens allerede høje gældsbyrde.

Standardrenter for virksomhedsobligationer

Standardraten er sandsynligheden for, at en udsteder ikke betaler kuponrenten eller hovedstolen. Den første måde at beregne standardraten på er at dividere antallet af udstedere, der misligholdte med det samlede antal udstedere ved årets begyndelse. Den anden måde er at tage dollarbeløbet af obligationer, der er misligholdt, og dividere det med den samlede pålydende værdi af alle udestående obligationer. I løbet af de 25 år mellem 1970 og 1994 havde 640 ud af 4.800 selskabsudstedere, kun 0,13%, misligholdt en obligation. Det er vigtigt at bemærke, at "standard" også inkluderer virksomheder, der gik glip af betalinger eller forsinkede betalinger.

På grund af den måde, hvorpå standardbetalingen beregnes, er det vigtigt at tage hensyn til inddrivelseshastigheder. Dette skyldes, at investorer ofte inddriver betalinger, der blev savnet eller var forsinkede. Inddrivelsesgraden for erhvervsobligationer er omkring 38%.

Yderligere ressourcer

Tak fordi du læste Finance artikel om virksomhedsobligationer. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere anbefaler vi disse yderligere finansressourcer:

  • Ordliste med fast indkomst Fast ordliste Denne ordliste med fast indkomst dækker de vigtigste obligationsudtryk og definitioner, der kræves for finansielle analytikere. Disse vilkår er dækket detaljeret i Finance's Fixed Income Fundamentals Course. Konstant evighed, korrelation, kuponrente, kovarians, kreditspænd
  • Internationale obligationer Internationale obligationer Internationale obligationer er obligationer udstedt af et land eller selskab, der ikke er indenlandsk for investoren. Det internationale obligationsmarked ekspanderer hurtigt, da virksomheder fortsat søger den billigste måde at låne penge på. Ved at udstede gæld på internationalt plan kan en virksomhed nå ud til flere investorer.
  • Renter med fast indkomst Renter med fast indkomst Risici med fast indkomst forekommer baseret på obligationsmarkedets volatilitet. Risici påvirker værdien af ​​værdipapiret, når det sælges, pengestrømmen fra værdipapiret, mens det opbevares, og yderligere indtægter, der opnås ved geninvestering af pengestrømme.
  • Kapital Egenkapital I finans er egenkapital markedsværdien af ​​de aktiver, der ejes af aktionærerne, efter at al gæld er afbetalt. I regnskab henviser egenkapital til den bogførte værdi af egenkapitalen på balancen, der er lig med aktiver minus passiver. Udtrykket "egenkapital" inden for finansiering og regnskab kommer med begrebet fair og ligebehandling