Hurtigt forbrugervarer (FMCG) - Oversigt, eksempler, job

Hurtige forbrugsvarer (FMCG), også kaldet forbrugeremballerede varer (CPG), henviser til produkter, der er meget efterspurgte, sælges hurtigt og overkommelige. Sådanne genstande betragtes som "hurtig bevægelse", da de hurtigt forlader hylderne i en butik eller et supermarked. Mursten og mørtel Mursten og mørtel er det almindelige udtryk, der bruges til at henvise til en detailhandler eller virksomhed, der driver mindst en fysisk placering. Det refererer til materialet, fordi forbrugerne bruger det regelmæssigt.

Hurtigt forbrugervarer (FMCG)

Eksempler på hurtige forbrugsvarer

Hurtige forbrugsvarer inkluderer emballeret mad, toiletartikler, drikkevarer, papirvarer, reseptfrie lægemidler, rengørings- og vaskeriprodukter, plastvarer, personlig plejeprodukter samt billigere forbrugerelektronik, såsom mobiltelefoner og hovedtelefoner.

Nogle hurtigtgående forbrugsvarer er letfordærvelige, såsom kød, mejeriprodukter, bagværk, frugt og grøntsager. Salg af FMCG påvirkes normalt af rabatter Cyber ​​Monday Cyber ​​Monday kan betragtes som onlineækvivalenten til Black Friday, som er en verdensomspændende salgsbegivenhed, der er berygtet for sine stejle rabatter og giga, der tilbydes af butikkerne, og af helligdage og andet sæsonperioder.

Arbejder hos et FMCG-selskab

FMCG-industrien på flere millioner dollars er kreativ og innovativ. Virksomheder er altid på udkig efter forbrugerprodukter Forbrugerprodukter Forbrugerprodukter, også kaldet endelige varer, er produkter, der købes af enkeltpersoner eller husstande til personlig brug. Fra et markedsføringsperspektiv er der fire typer forbrugerprodukter, der hver har forskellige markedsføringsmæssige overvejelser. der er både overkommelige og let tilgængelige. FMCG-produkter bruges af de fleste mennesker dag ud og dag ind. Som medarbejder kan du let identificere dig med branchen.

Hvis du leder efter et arbejdsmiljø, der fremmer deling af ideer og kreativitet, kan du overveje at arbejde med et FMCG-firma. Med det enorme udvalg af produkter, der regelmæssigt tilbydes forbrugerne, skal industrien holde øje med efterspørgslen og løbende komme med nye produktideer.

Med kerneområder som salg, marketing, informationstjenester, finansiering, forskning og udvikling Forskning og udvikling (F&U) Forskning og udvikling (F&U) er en proces, hvor en virksomhed får ny viden og bruger den til at forbedre eksisterende produkter og introducere nye til dets aktiviteter. F&U er en systematisk undersøgelse med det formål at introducere innovationer til virksomhedens nuværende produkttilbud. og menneskelige ressourcer, branchen tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder. Her er nogle af de roller, du kan se i et FMCG-firma:

1. Anskaffelsesanalytiker

Anskaffelsesanalytikerrollen involverer analyse og fortolkning af tekniske data for bedre at forstå udgifterne til de forskellige aspekter af virksomheden.

2. Salgschef

Salg spiller en vigtig rolle i FMCG-branchen. En salgschef er vigtig i væksten af ​​virksomheden ved at tiltrække nye kunder og fastholde eksisterende.

3. Lagerstyring Manager

Lagerchefrollen indebærer korrekt distribution af lagre og overvågning af lagerniveauer for at opfylde forretningsmål.

Verdens største FMCG-virksomheder

FMCG-industrien er sammensat af nogle af de mest kendte mærker verden over; Derfor er det ofte en god karrieremulighed at arbejde med sådanne virksomheder. Fra og med 2017 er her de 10 største og mest populære mærker over hele verden: (kilde)

 1. Nestlé - 91,1 mia. $ I indtægter
 2. Procter & Gamble - $ 64,5 mia
 3. PepsiCo - $ 63,5 mia
 4. Unilever - $ 60,5 mia
 5. AB InBev - 56,4 milliarder dollars
 6. JBS - 49,6 milliarder dollars
 7. Tyson Foods - $ 38,2 mia
 8. Coca-Cola - $ 35,4 mia
 9. L'Oréal - $ 29,3 mia
 10. Philip Morris - 28,7 milliarder dollars

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

 • Law of One Price (LOOP) Law of One Price (LOOP) Lov om en pris (undertiden benævnt LOOP) er en økonomisk teori, der siger, at prisen på identiske varer på forskellige markeder skal være den samme efter valutaveksling i betragtning. Loven gælder primært aktiver, der handles på de finansielle markeder.
 • Producentens vejledende udsalgspris (MSRP) Producentens vejledende udsalgspris (MSRP) Producentens vejledende udsalgspris (MSRP) er den pris, som producenten anbefaler at sælge sit produkt af forhandlere. MSRP generelt
 • Producent af originalt udstyr (OEM) Producent af originalt udstyr (OEM) En producent af originalt udstyr eller OEM er et firma, der fremstiller og sælger produkter eller dele af et produkt, som deres køber, en anden virksomhed
 • Erstatningsprodukter Erstatningsprodukter Erstatningsprodukter tilbyder forbrugerne valgmuligheder, når de træffer købsbeslutninger ved at tilbyde lige så gode alternativer og øger dermed nytten. Fra et selskabs perspektiv skaber erstatningsprodukter imidlertid en rivalisering. Som et resultat kan virksomheder have høje marketing- og salgsfremmende omkostninger, når de konkurrerer