HireVue Interview Guide - Sådan Ace HireVue Interviews i Finance

HireVue er et digitalt rekrutteringsfirma dedikeret til at finde det bedste talent for deres kunder ved hjælp af videointelligens til interviews. Deres kunder er talentoptagelses- eller rekrutteringsteams fra de største investeringsbanker. Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for corporate finance. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere som Goldman Sachs, JP Morgan og Morgan Stanley. Banker og revisionsfirmaer Regnskab Offentlige revisionsfirmaer består af revisorer, hvis job er at betjene forretning, enkeltpersoner, regeringer og nonprofit ved at udarbejde regnskaber,skatter (såsom Deloitte) er ofte afhængige af et HireVue-interview for at finde den rigtige kandidat hurtigere uden at ofre kvaliteten, som bankerne leder efter.

Her er et link til HireVues hjemmeside -> //www.hirevue.com

Hirevue interviewguide

Hvordan fungerer HireVue-interviewteknologi?

Kunstig intelligens udføres på de optagede videoer og giver indsigt i kandidater, der hjælper Bulge Bracket-banker Bulge Bracket-investeringsbanker Bulge Bracket-investeringsbanker er de største globale investeringsbanker. Listen inkluderer virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hvad er en Bulge Bracket Investment Bank og træffe bedre ansættelsesbeslutninger. Denne teknologi er udviklet i samarbejde med nogle af de førende industrielle organisatoriske (IO) psykologer, der arbejder for at forbedre ansættelsespraksis hos forskellige firmaer.

Med andre ord bruger virksomheden proprietære maskinlæringsalgoritmer, der analyserer datapunkter, der findes i videointerviewet, for at forudsige kandidatens fremtidige jobpræstation. Dette hjælper virksomheder med at identificere, hvem der vil være de bedste, der kan opfylde virksomhedens forretningsmål

HireVue-interviews er videobaserede og giver en virksomheds rekrutterer mulighed for at se ikke-verbale signaler - såsom ansigtsudtryk, øjenbevægelser, kropsbevægelser, detaljer om tøj og stemmens nuancer. Som nævnt tidligere indsamles de samme ikke-verbale signaler som datapunkter og behandles af HireVue-teknologi for at udføre meningsfulde vurderinger.

For at komme i gang med interviews vil bankerne stille forudindstillede spørgsmål, som kandidaten kan besvare foran et kamera. Kandidater får kun en chance for at registrere deres svar, så det anbefales, at de foregriber og træner spørgsmål på forhånd.

Bankerne vil erstatte den første runde, ansigt til ansigt-interviews, og i stedet interviewe studerende og nyuddannede studerende eksternt via videooptagelse.

For nøje at planlægge og forberede din karriere, se alle vores gratis karriere ressourcer Karriere Søg Finans karriere ressourcer bibliotek. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for corporate finance. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser har vi fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer.

Hvorfor ville banker bruge HireVue til interviews?

Banker bruger HireVue-interviewprocessen til at forbedre deres egen samlede ansættelsesproces, da flere kandidater kan gennemgås på kortere tid, mens de beholder det bedste talent til yderligere vurdering.

Et stærkt og målrettet CV vil bede om en HireVue-invitation. Virksomheder vil dog gerne vide mere om kandidaten end blot hvad der står på deres CV og følgebrev CV Følg branchens retningslinjer og bedste praksis, når de indsender dit følgebrev og CV til et corporate finance-job. Download CV og følgebrevskabeloner, der skal forberedes til din jobansøgning. Disse genoptagelser er designet til at give dig det bedste skud for at blive valgt til et interview, som kan se og lyde snarere det samme for de fleste ansøgere. Yderligere differentiering er nødvendig, så interviewspørgsmål, der vedrører adfærdsmæssige og passende problemer, bliver stillet under det indledende videointerview for at generere unikke og individualiserede svar.

Når interviews er afsluttet, giver HireVue en tilgang til screening, der giver mulighed for en side om side evaluering af svarene på de samme spørgsmål og til en større samlet sammenligning af kandidater. I modsætning hertil kan det at stole på kun CV'en producere ubevidst eller tilsigtet bias såsom affinitetsforstyrrelse, kønsforstyrrelse, skoleforstyrrelse eller racemæssig bias, for at nævne nogle få. Overvejelse af kun CV'en kan også minimere chancerne for at have en forskellig talentgruppe.

For at lære mere, se vores forskellige interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview.

Fordele for kandidater til et HireVue-interview

Videointerviewet giver dig tidligt mulighed for tydeligt at præsentere og udtrykke dig, som du gerne vil, på en måde, som et rent CV eller en telefonsamtale ikke kan gøre. Med et videointerview kan rekruttereren bedre se en kandidats personlighed, drev og arbejdsmoral. Desuden tiltrækker og fanger dette flere kandidater fra flere skoler, fordi talentet ikke kun findes fra målskoler Liste over målskoler En liste over de bedste målskoler til rekruttering og ansættelse af investeringsbanker. Denne liste inkluderer topmål, andet mål og MBA-mål. Grunden til, at de kaldes et mål, er, at bankerne aktivt "målretter" deres studerende ved at afholde informationssessioner på campus og rejse til skolen for at gennemføre interviews i første omgang.som dem, der tilhører Ivy League-gruppen ... talent i verdensklasse kan findes overalt!

Fleksibiliteten giver kandidater mulighed for at foretage interviewet når som helst og hvor som helst. De får noget tid til at forberede sig, normalt inden for to dage efter modtagelse af en e-mail-invitation, og interviewet kan finde sted uden for kontortiden.

Kandidater kan udtrykke deres potentiale personligt bortset fra at vise deres skriftlige oplevelser. HireVue giver kandidaterne mulighed for at fortælle deres personlige historie og vise, at de kan tilbyde så meget mere end hvad der er angivet på deres CV.

For at lære mere, se vores forskellige interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview.

Hvad kan man forvente under et Investment Banking HireVue-interview?

At have et HireVue-interview vil være en ny oplevelse for mange ansøgere, fordi topbanker som Goldman Sachs og JP Morgan først for nylig er begyndt at bruge HireVue.

Det første interview leveres af HireVue. Det erstatter ikke den mere traditionelle, intensive rekrutteringsproces fuldstændigt. Hvis det første interview lykkes, vil en repræsentant fra banken kontakte kandidaten for et andet interview. Fra da af vil eventuelle kommende interviews være en del af de regelmæssige interviewrunder, der involverer live-interaktioner med analytikere, associerede virksomheder og endda VP'er og MD'er.

Du får cirka 20-30 sekunder til hvert spørgsmål tænker på et svar. Derefter har du op til tre minutter til at registrere dit svar. Mængden af ​​tid afhænger virkelig af spørgsmålene. For eksempel vil et spørgsmål om, hvorfor du ville være den bedste kandidat til rollen, kræve et længere og mere tankevækkende svar end at besvare et spørgsmål om, hvad din samlede GPA er.

Se vores spørgsmål og svar på investeringsbankinterviews Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview.

Hvordan forbereder man sig på HireVue-interviewet?

Når du har fået adgang til HireVues online portal, får du en chance for at øve dig med nogle eksempler på spørgsmål. Du vil være i stand til at registrere dig selv og se, hvordan du giver dine svar, så du kan se mere poleret, forberedt og professionel ud, når du faktisk har foretaget det rigtige interview.

For at klare sig godt i HireVue-interviewet skal du gå igennem nogle standardspørgsmål, der ofte stilles i adfærdsmæssige eller passende interviews.

Her er en liste, der kan hjælpe dig med at komme i gang:

 1. Hvorfor ansøger du om denne stilling?
 2. Hvordan håndterede du en vanskelig kollega i dine tidligere arbejdsoplevelser?
 3. Hvordan håndterede du en drastisk ændring i rolle for at nå et mål?
 4. Hvorfor tror du, du er den rigtige kandidat til denne stilling?
 5. Hvilke aktuelle begivenheder følger du i øjeblikket? Hvorfor er de interessante?
 6. Har du en ekspertise eller unik oplevelse, der kan gavne vores team?
 7. Hvad er den vigtigste ledelseserfaring, du har? Og hvorfor?
 8. Hvilke bestræbelser gør du for at holde dig ajour med de finansielle markeder og forretningsnyheder?
 9. Hvorfor vil du arbejde for vores virksomhed?
 10. Hvilke relevante færdigheder har du opnået fra dit tidligere arbejde eller praktik, der er lette at overføre og direkte gavnlige for den nye rolle, du ansøger om?
 11. Hvorfor leder du efter en ny rolle i vores virksomhed?
 12. Hvad var dit øverste ansvar på din nuværende / tidligere stilling?
 13. Hvad er dine tre største svagheder?
 14. Hvordan vil du bruge din baggrund og dine færdigheder til at få succes i denne rolle?

For at lære mere, se vores guide til spørgsmål og svar til interviews Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview.

Vigtige ting at huske, når du bruger HireVue

Her er de fire bedste tip til at lave et HireVue-interview:

 1. Oprethold øjenkontakt foran kameraet, som om du taler ansigt til ansigt med en person.
 2. Sørg for at fortælle dine ord, og prøv ikke at stamme eller have lange pauser. Du vil altid være i stand til at være klar til at svare på, hvad der bliver bedt om.
 3. Glem ikke at holde det naturligt. At lyde for indøvet kan få dig til at lyde som en robot og kedeligt. At vise din personlighed kan gå langt, ligesom når du foretager live interviews eller telefonopkald.
 4. For bankinterviews skal du klæde dig passende. Brug professionelt tøj som din typiske dragt og slips til investeringsbankinterviews.

Flere interviewressourcer

Vi håber, dette har været en nyttig HireVue-interviewvejledning. At være godt forberedt på dit interview kræver en masse øvelse. Nedenfor er flere interviewguider, der hjælper dig på din vej til at blive ansat.

Interviewspørgsmål (og svar!):

 • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
 • Spørgsmål om aktieforskningssamtaler Spørgsmål om aktieforskningsspørgsmål Spørgsmål og svar om forskningsinterviews. Denne liste indeholder de mest almindelige interviewspørgsmål, der bruges til at ansætte en aktieanalytiker eller tilknyttet. Hvis du havde en million dollars at investere, hvad ville du så gøre med det? - Fortæl mig om et firma, du beundrer, og hvad der gør det attraktivt. - Giv mig et lager
 • FP&A interviewspørgsmål FP&A interviewspørgsmål FP&A interviewspørgsmål og svar. Denne liste inkluderer de mest almindelige interviewspørgsmål, der bruges til at ansætte til job inden for finansiel planlægning og analyse (FP&A) såsom analytiker- og lederstillinger. Baseret på omfattende forskning og feedback fra fagfolk i virksomheder har denne liste de mest sandsynlige interviewspørgsmål
 • Spørgsmål om regnskabsinterview Regnskabsspørgsmål Spørgsmål og svar til regnskabsinterview. Denne liste indeholder de mest almindelige interviewspørgsmål, der bruges til at ansætte til regnskabsjob. Nogle er sværere end de ser ud til i starten! Denne vejledning dækker spørgsmål om resultatopgørelse, balance, pengestrømsopgørelse, budgettering, prognoser og regnskabsprincipper