Cohort Analysis Template - Download gratis Excel-skabelon

Denne kohortanalyse Kohorthanalyse Kohorthanalyse er en form for adfærdsanalyse, der tager data fra en given delmængde og grupperer dem i relaterede grupper i stedet for en enhed. skabelon er et nyttigt værktøj til kundeadfærdsanalyse ved hjælp af et stort datasæt.

Nedenfor er et screenshot af kohortanalyseskabelonen:

Skærmbillede af kohortanalyseskabelon

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular eller klik på dette link for at downloade den gratis kohortskabelon nu!

Kohortanalyse er en form for adfærdsanalyse, der tager data fra en given delmængde som en SaaS-forretning Financial Modeling SaaS-, spil- eller e-handelsplatform og grupperer dem i relaterede grupper i stedet for at se på dataene som en enhed. Grupperingerne omtales som kohorter, og de har lignende egenskaber såsom tid og størrelse.

Virksomheder bruger kohorteanalyse til at analysere kundeadfærd på tværs af livscyklussen Business Life Cycle Business livscyklus er en virksomheds progression i faser over tid og er oftest opdelt i fem faser: lancering, vækst, shake-out, modenhed og nedgang. af hver kunde. I mangel af kohortanalyse kan virksomheder opleve vanskeligheder med at forstå den livscyklus, som hver kunde gennemgår over en given tidsramme. Virksomheder bruger kohorteanalyse til at forstå kundernes tendenser og mønstre over tid og til at skræddersy deres tilbud af produkter og tjenester til de identificerede kohorter.

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Skabeloner til finansiel analyse
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • HR-formularskabeloner
  • Gennemse alle skabeloner