Finansieringskurser - Top 10 klasser for studerende og fagfolk

Hvis du ønsker at bevæge dig op ad stigen eller bryde ind i finansbranchen Corporate Finance Oversigt Corporate finance handler med et selskabs kapitalstruktur, herunder dets finansiering og de handlinger, som ledelsen tager for at øge værdien af, her er en liste over de øverste økonomikurser for studerende og fagfolk. Finans karriere Karriere Søg på Finance bibliotek for karriereressourcer. Vi har samlet de vigtigste karriereressourcer til ethvert job inden for virksomhedsfinansiering. Fra interviewforberedelse til genoptagelser og jobbeskrivelser, vi har fået dig dækket til at lande dit drømmejob. Udforsk guider, skabeloner og en bred vifte af gratis ressourcer og værktøjer kræver viden om en bred vifte af emner og færdigheder, der dækker mange forskellige tekniske områder.Den moderne finansanalytiker skal være udstyret med den rigtige træning for at bevæge sig op ad stigen på nutidens meget konkurrenceprægede marked. Nedenfor er en liste over de 10 bedste finansieringskurser, som enhver analytiker skal tage.

Topfinanskurser - Kvinde, der tager kursus

Liste over top 10 finansieringskurser

De 10 bedste færdigheder og klasser, som enhver finansanalytiker skal tage, er:

# 1 Regnskab

Nøglefærdigheder, som ansættelsesledere ønsker, at finansielle analytikere skal lære af deres regnskabskurser, er en forståelse af debiteringer og kreditter, dobbeltregnskab, bogføring, journalposter, budgettering, lønningsliste, debitorer og debitorer (se regnskabskursus).

# 2 Regnskab

Når det kommer til regnskab, er der mange vigtige ting, som analytikere skal forstå. De vigtigste begreber at få fra økonomiklasser er, hvordan man konstruerer en resultatopgørelse, balance, pengestrømsopgørelse; analysere en årsrapport, 10-k, 10-q, MD & A-rapport og alle noter til regnskabet (se kursus).

# 3 Matematik

Det er kritisk for finansielle analytikere at have en solid forståelse af finansiel matematik og især vide, hvordan man beregner nutidsværdi, fremtidig værdi, vejede gennemsnitlige kapitalomkostninger, beta, ubegrænset beta, skatteplaner, gælds- og renteplaner og mere ( se matematik kursus).

# 4 Excel

Excel er det førende værktøj for enhver økonomiprofessionel. Det er vigtigt at vide, hvordan man bruger alle de forskellige formler, funktioner, genveje, og hvordan man udfører analyse fra bunden op. At tage Excel-finansieringskurser online er den bedste måde at få den tekniske uddannelse, du har brug for, og stige gennem rækken (se alle kurser).

# 5 Finansiel analyse

Dette er "kernen" i en finansanalytikers jobbeskrivelse. Klasser om finansiel analyse lærer dig, hvordan du beregner målinger som margener, vækstrater, P / E-forhold, afkast på egenkapital (ROE), afkast på aktiver (ROA), gæld / egenkapitalprocent, konverteringscyklus med mere og mere (se finansiering Rute).

# 6 Datavisualisering

Når en analytiker har udført analysen i Excel, er det afgørende at være i stand til at oprette diagrammer, grafer og output, der opsummerer deres fund. Læreplanen i et sådant kursus skal dække designprincipper, æstetik og lære dig at fokusere opmærksomhed og fortælle en historie med dataene (se kursus).

# 7 Præsentationer

Hver finansanalytiker bruger meget tid på at holde præsentationer i PowerPoint. For at være i verdensklasse på dit job skal du være i stand til at oprette dias, der fortæller en historie og overtaler folk ved hjælp af diagrammerne, graferne og modellerne, der er oprettet til at understøtte forretningssagen (se kursus).

# 8 Finansiel modellering

Når det kommer til finansieringskurser, er økonomisk modellering et af de mest efterspurgte emner. Du lærer at forudsige en virksomheds resultater i fremtiden og opbygge en treopgørelsesmodel og en diskonteret pengestrømsmodel (DCF) samt evaluere en gearet buyout (LBO) eller fusioner og opkøb (M&A) (se alle kurser).

# 9 Adfærdsmæssig økonomi

Dette er en lidt anden slags klasse, da den fokuserer mere på teori end på praktiske færdigheder. For alle, der arbejder på kapitalmarkederne, er det en god idé at have en grundig forståelse af adfærdsmæssig finansiering, og det hjælper virkelig med at afrunde dit færdigheds sæt (se adfærdsmæssig finansiering kursus).

# 10 Forretningsværdiansættelse

Sidst men ikke mindst anbefales mindst et erhvervsværdiansættelsesforløb stærkt til alle finansfolk, selv dem der ikke arbejder direkte på værdiansættelser. At vide, hvordan en virksomhed kan værdiansættes, kan være meget nyttigt i en lang række afdelinger, såsom regnskab (værdiforringelsestest), investorrelationer (beskæftiger sig med aktieforskningsanalytikere), virksomhedsudvikling (erhvervelse af andre virksomheder) og operationer (forståelse af virkningen af operationelle beslutninger om et selskab (se kursus om værdiansættelse)

At tage alle ovennævnte finansieringskurser vil hjælpe alle på vej til at blive en meget afrundet finansanalytiker.

En finansstuderende, der studerer økonomiklasser

Færdigheder, som arbejdsgivere kigger efter

Mens de ovennævnte økonomiklasser for det meste fokuserer på tekniske færdigheder, ansætter arbejdsgivere analytikere, der har både hårde og bløde færdigheder. Nedenfor vil vi diskutere mere detaljeret, hvad der er højt værdsat i hver af de to kategorier.

Hårde færdigheder:
 • Excel-formler og funktioner Funktioner Liste over de vigtigste Excel-funktioner for finansanalytikere. Dette snydeark dækker 100'ere af funktioner, der er vigtige at kende som en Excel-analytiker
 • Regnskabsprincipper GAAP GAAP, eller generelt accepterede regnskabsprincipper, er et almindeligt anerkendt sæt regler og procedurer designet til at styre virksomhedsregnskab og finansiel rapportering. GAAP er et omfattende sæt regnskabspraksis, der blev udviklet i fællesskab af Financial Accounting Standards Board (FASB) og reglerne og politikkerne
 • Detaljeret regnskabsanalyse Analyse af årsregnskaber Sådan udføres analyser af regnskaber. Denne vejledning vil lære dig at udføre regnskabsanalyse af resultatopgørelse, balance og pengestrømsopgørelse inklusive margener, nøgletal, vækst, likviditet, gearing, afkast og rentabilitet.
 • Nøgletal Nøgletal Nøgletal oprettes ved brug af numeriske værdier taget fra årsregnskabet for at få meningsfuld information om en virksomhed, multipla og nøglepræstationsindikatorer (KPI'er)
 • Datamanipulation
 • Statistik, regressionsanalyse
 • Værdiansættelsesværdimetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder anvendes i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering og kompleks forretningsmodellering
 • Transaktionsanalyse
 • Finansiel modellering Typer af finansielle modeller De mest almindelige typer finansielle modeller inkluderer: 3-opgørelsesmodel, DCF-model, M & A-model, LBO-model, budgetmodel. Oplev de 10 bedste typer
Bløde værdier:
 • Teamwork og interpersonelle færdigheder
 • Evne til at få buy-in
 • Socialisering af nye ideer
 • Præsentation og output af en analyse
 • Overbevisende skrivning
 • Evne til at motivere og lede andre

Certificeringskurser

Ud over at tage finansieringskurser kan tilføjelse af en certificering være en fantastisk måde at skille sig ud fra mængden og demonstrere over for arbejdsgivere, at du har de færdigheder og den uddannelse, de leder efter.

Finance's Financial Modelling and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, kan være den rigtige pasform for dig, hvis du er fokuseret på virksomhedsfinansiering.

Finans kurser og certificering FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari

Online vs Offline Finance kurser

Når du træffer din beslutning om, hvilke økonomiklasser der passer til dig, er det vigtigt at tænke på modaliteten af ​​den træning, du skal modtage. Med det massive skift mod eLearning er der mange onlineudbydere, der tilbyder detaljerede og dybtgående programmer, der kan tages 100% online. Derimod tilbyder mange af de traditionelle universiteter og gymnasier fuldtids- og deltidsprogrammer i klasselokalet, der også kan passe godt for dig.

Fordele ved online kurser:
 • 24/7 adgang til kursusmateriale og lektioner
 • Kan tages fra ethvert sted med en internetforbindelse
 • Kurser kan genoptages
 • Tekniske emner demonstreres lettere (skærmoptagelser)
 • Hurtigere at gennemføre
 • Omkostningsbesparelser (ikke altid, men generelt)
Fordele ved klassekurser:
 • Mere menneskelig interaktion og diskussion
 • Deling af historier og oplevelser
 • Fuld nedsænkning og fokus på emnet

Yderligere ressourcer

Tak, fordi du læste denne vejledning til de bedste økonomikurser. For at hjælpe med at tage din karriere til det næste niveau kan Finance's Financial Analyst Certification Program være det næste logiske trin for dig. For at fortsætte med at undersøge emnet vil disse yderligere ressourcer være nyttige:

 • Top Finance-certificeringer Top Finance-certificeringer Liste over de bedste finansieringscertificeringer. Få et overblik over de bedste økonomiske certificeringer for fagfolk over hele verden, der arbejder i marken. Denne guide sammenligner de 6 bedste programmer til at blive en certificeret finansanalytiker fra forskellige programudbydere som CFA, CPA, CAIA, CFP, FRM, FMVA
 • Top eLearning Virksomhedskonkurrence Sammenlign online finansieringstræningsfirmaer og se på konkurrencen. Sammenlign økonomi med virksomhedsfinansiering, regnskab, finansielle modelleringsvirksomheder
 • Liste over investeringsbanker Liste over de bedste investeringsbanker Liste over de 100 største investeringsbanker i verden sorteret alfabetisk. Top investeringsbanker på listen er Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML, JP Morgan, Blackstone, Rothschild, Scotiabank, RBC, UBS, Wells Fargo, Deutsche Bank, Citi, Macquarie, HSBC, ICBC, Credit Suisse, Bank of America Merril Lynch
 • Skabeloner til finansiel modellering Excel- og finansielle modelskabeloner Download gratis skabeloner til finansiel model - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-skabelon finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner