Banklinje - Sikret eller usikret kreditlinje fra en bank

En "banklinje" eller en "kreditlinje" (LOC) er en form for finansiering, der udvides til at omfatte et individ, selskabsinformation om virksomheden Juridisk virksomhedsinformation om Corporate Finance Institute (Finance). Denne side indeholder vigtige juridiske oplysninger om økonomi inklusive registreret adresse, skattenummer, virksomhedsnummer, stiftelsesattest, firmanavn, varemærker, juridisk rådgiver og revisor. , eller statslig enhed, af en bank eller anden finansiel institution. Denne type kredit er forskellig fra løbetidslån, såsom boliglån eller billån. Normalt kan låntagere af en LOC få adgang til midlerne når som helst, så længe den aftalte kreditgrænse ikke overskrides, og der foretages flittige minimumsbetalinger.

Bank Line - tema

Det er også en type revolverende kreditkonto, hvor låntager kan få adgang til pengene, bruge dem, tilbagebetale dem og derefter få adgang til dem igen. Banken eller den finansielle långiver opkræver renter, så snart der lånes penge, men kun af det faktiske beløb, der er adgang til, ikke af den samlede kreditlinje. Bankgodkendelse for LOC afhænger af låntagerens kredithistorik, kreditvurdering og deres tidligere forretningsmæssige eller personlige forhold til banken.

Hvad er typerne af banklinjer?

1. Usikret LOC

Ingen sikkerhedsstillelse understøtter et ikke-sikret lån, men en låntager skal etablere en god kreditvurdering Kreditvurdering En kreditvurdering er en opfattelse fra et bestemt kreditbureau om evnen og viljen til en enhed (regering, virksomhed eller person) til at opfylde sine økonomiske forpligtelser i fuldstændighed og inden for de fastsatte forfaldsdatoer. En kreditvurdering betyder også sandsynligheden for, at en debitor misligholder. og status for at kvalificere sig. Små virksomheder med bevist positiv kredithistorik er mere tilbøjelige til at blive godkendt, men mængden af ​​kredit forlænges afhænger af forskellige faktorer, såsom indtægter, udgifter, etableret kredit og år i erhvervslivet.

2. Sikret LOC

Ejendomme eller andre aktiver tjener som sikkerhed for denne LOC. I tilfælde af misligholdelse af lånebetalingerne har långiveren evnen til at inddrive pengene ved at sælge den sikkerhed, den har til lånet.

3. Kreditlinje for hjemmekapital (HELOC)

En egenkapitalkreditlinje (HELOC) bruges typisk til store indkøb såsom forbedringer af hjemmet. Mængden af ​​midler, der kan lånes under en HELOC-lommeregner til hjemmekapital (HELOC) Lommeregner til hjemmekapital (HELOC) kan beregne den maksimale kreditlinje, der er tilgængelig for en boligejer. En HELOC svarer til er baseret på en procentdel af boligens vurderede værdi minus det skyldige beløb. Der er et uafgjort udtryk, hvilket betyder, at midler kun kan tages ud i en bestemt periode.

4. Business LOC

En forretnings-LOC Dette udvides til kunder, der driver en virksomhed. Sikkerhed er ikke ofte påkrævet, men banker er strenge med hensyn til kvalifikationer. Nogle finansielle institutioner accepterer beholdning og tilgodehavender som sikkerhed for at sikkerhedskopiere LOC.

5. Personlig LOC

Udvidet til enkeltpersoner, der kan trække midler når som helst, så længe kreditgrænsen ikke overskrides. I modsætning til et kreditkort Kreditkort Et kreditkort er et simpelt, men ikke-almindeligt kort, der giver ejeren mulighed for at foretage køb uden at frembringe noget kontantbeløb. I stedet opkræver en personlig kredit normalt en lavere rente ved at bruge en kredit. Der er ingen afdragsfri periode eller belønning for tidlig betaling og ingen gebyr for kontant forskud.

Hvad er formålet med en banklinje?

Med hensyn til fleksibilitet og sikkerhed kan en kreditlinje være nyttigt for virksomheder såvel som for personer, der har et presserende behov for klare kontanter. En af de mest typiske anvendelser af en kreditlinje hos en finansiel institution er arbejdskapital.

Midler udvides let til erhvervslåntagere til afvikling af forpligtelser, mens deres tilgodehavender stadig afventer opkrævning. LOC'er kan ofte fornyes på årsbasis.

Hvilke situationer er en banklinje nyttig i?

  • Begivenheder eller projekter med finansieringsudfordringer, såsom bryllupper, begravelser, fødselsdage osv.
  • Enkeltpersoner, der er selvstændige eller arbejder i provision, der presserende har brug for kontanter, indtil de får betalt for allerede afsluttet arbejde.
  • Nødsituationer, såsom skatter, fakturaer eller lægeudgifter.
  • Overtræksbeskyttelse for checkbrugere, der ofte mangler kontanter til at finansiere deres trukkede checks.
  • Køb eller investering i forretningsmuligheder eller promovering af en virksomhed gennem annoncering, markedsføring eller deltagelse i messer.

Mere læring

Tak fordi du læste Finance's forklaring på en banklinje. For en karriere inden for økonomi skal du sørge for at udforske vores karriereoversigt og finde det job, der passer til dig! Tjen et virksomhedsfinansieringscertifikat Certificeringsprogrammer Tjek vores certificeringsprogrammer for de mest praktiske, praktiske, branchespecifikke færdigheder og træning. Og 100% online! og skille dig ud i et konkurrencedygtigt jobmarked.

Finance mission er at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. Med dette mål i tankerne hjælper følgende ressourcer dig på din vej:

  • Revolverende gældsfacilitet Revolverende kreditfacilitet En revolverende kreditfacilitet er en kreditlinje, der arrangeres mellem en bank og en virksomhed. Den leveres med et fastlagt maksimalt beløb, og
  • Senior og efterstillet gæld Senior og efterstillet gæld For at forstå senior og efterstillet gæld skal vi først gennemgå kapitalstakken. Capital stack rangerer prioriteten for forskellige finansieringskilder. Senior og efterstillet gæld henviser til deres rang i en virksomheds kapitalstabel. I tilfælde af likvidation udbetales seniorgæld først
  • Gældsplan Gældsplan En gældsplan fastlægger al gæld, som en virksomhed har i en tidsplan, der er baseret på dens løbetid og rentesats. I finansiel modellering strømmer renteudgifter
  • Finansiel modellering Bedste praksis Finansiel modellering Gratis økonomiske modelleringsressourcer og guider til at lære de vigtigste koncepter i dit eget tempo. Disse artikler lærer dig bedste praksis med økonomisk modellering med hundreder af eksempler, skabeloner, vejledninger, artikler og meget mere. Lær, hvad økonomisk modellering er, hvordan man bygger en model, Excel-færdigheder, tip og tricks