Topbanker på Malta - Oversigt og guide til Top 10 banker på Malta

I øjeblikket er der 26 licenserede banker på Malta, herunder tre filialer af udenlandske banker. Banker på Malta er underlagt loven om centralbanken i Malta fra 2002 og bankloven fra 1994. Malta Financial Services Authority (MFSA) er landets eneste regulator, der er ansvarlig for udstedelse af licenser og tilsyn med kredit- og finansielle institutioner.

Ifølge Moody's er det maltesiske banksystem stabilt på grund af det indenlandske banksystems modstandsdygtighed, hvor indenlandske banker følger en konservativ og traditionel bankmodel.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed på Malta, er denne liste over de bedste banker på Malta en nyttig guide til, hvor man skal starte. For at lære mere, se vores lister over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

Banker på Malta

De største banker på Malta er:

Bank of Valletta

Bank of Valletta blev grundlagt i 1974 og har hovedkontor i Santa Venera. Banken beskæftiger omkring 1.500 medarbejdere. Det leverer personlige bankprodukter og -tjenester, livsforsikrings- og pensionsprodukter og forskellige kort. Det tilbyder også forretningsbankprodukter og -tjenester til små og mellemstore virksomheder samt formueforvaltningstjenester og børsmægling, bankforsikring, valutatjenester og internet- og mobilbanktjenester. Det opererer gennem et detailnetværk med 44 filialer og agenturer samt gennem repræsentationskontorer i Australien, Belgien, Italien og Libyen.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 12 milliarder dollars og en nettoindkomst på 114 millioner dollars.

HSBC Bank Malta

HSBC Bank Malta plc, et datterselskab af HSBC Europe BV, er den førende internationale bank- og finansielle servicekoncern på Malta. Det blev tidligere kendt som Mid-Med Bank plc og skiftede navn til HSBC Bank Malta plc i 1999. Hovedkvarteret i Valletta, Malta, det opererer gennem sin Retail Banking og Wealth Management (RBWM), Commercial Banking (CMB) og Global Banking og Markets (GB&M) segmenter.

31. december 2016 ledede det 28 filialer og agenturer på Malta, herunder 3 filialer og agenturer i Gozo.

I 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 6.885 millioner dollars, og den samlede indtægt nåede 51 millioner dollars.

FIMBank

FIMBank plc blev grundlagt i 1995 og er et datterselskab af United Gulf Bank BSC. Banken opererer gennem fire segmenter: Trade Finance, Forfaiting, Factoring og Treasury. Julians har hovedkontor i St. Julians og beskæftiger omkring 400 personer.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver US $ 1.850 millioner, og den samlede indkomst var US $ 411.387.

Sparkasse Bank

Sparkasse Bank Malta plc har hovedkontor i Silema og fungerer som et datterselskab af Sparkasse Holdings (Malta) Limited. Banken blev grundlagt i 2000 og tilbyder private bank-, investerings-, depot- og depotjenester.

IIG Bank

IIG Bank blev grundlagt i 2010. Banken har specialiseret sig i privat bankvirksomhed, formueforvaltning, virksomhedsbank og handelsfinansiering. Dens banktjenester inkluderer primærkonti, terminkontokonti, international handelsfinansiering, virksomhedsbank, pengeoverførsler / afviklinger, valutaveksling og internetbank. Det leverer også faciliteter og handelstjenester, primært til import- / eksporthandelsselskaber. Hovedkvarteret i St. Julians betjener det kunder i Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika.

Fra 2016 udgjorde bankens samlede aktiver USD 154 millioner, og den samlede indtægt nåede USD 2,8 millioner.

Akbank TAS

Akbank TAS er en tyrkisk finansiel institution, der blev oprettet i 1948 for at yde finansiering til lokale bomuldsavlere. I øjeblikket er Akbank en universel bank med fuld service, der tilbyder forbrugerbank, kommerciel bankvirksomhed, SMV-bank, virksomhedsbank, privat bank, udenlandsk valuta, pengemarkeder og værdipapirhandel og internationale banktjenester.

Akbank TAS fungerer som en filial af AKBANK TAS (Tyrkiet), som blev oprettet i 2000.

Fra 2016 var bankens samlede aktiver 11 millioner dollars . Gruppen rapporterede også samlede aktiver på 81 mia. Dollars og en nettoindkomst på 1,09 mia. Dollar i samme periode.

Credoarax

Credoarax blev grundlagt i 2007 og har base i Valletta. Banken leverer integrerede erhvervelses- og betalingsbehandlingstjenester til handlende inden for EU og to andre EØF-stater. Det er også et hovedniveaumedlem i Visa (Europa), MasterCard og Union Pay. Credoarax beskæftiger omkring 81 medarbejdere.

Fra og med 2015 var bankens samlede aktiver 104 millioner dollars.

AgriBank

AgriBank blev grundlagt i 2012 og er en kommerciel bank med base i Luqa. Banken leverer finansielle leasing- og lejekøbsaftaler til kunder inden for Det Forenede Kongeriges landbrugssektor, mens den udelukkende opererer via en online platform. AgriBank plc opnår sin finansiering gennem detailindskud, engrosfinansiering, obligationer og aktier.

Banif Bank

Banif Bank blev grundlagt i 2008 og har base i Gzira. Banken driver 12 filialer på tværs af de maltesiske øer og administrerer også tre forretnings- og forretningsbankcentre sammen med et lokalt handelsrum. Dets hovedaktionær er Al Faisal International for Investment Malta Limited, et datterselskab af Al Faisal Holding Group, en af ​​Qatars største private diversificerede industrikoncerner.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på US $ 630 millioner og samlede indtægter USD 2,53 millioner.

FCM Bank

FCM Bank blev grundlagt i 2010 og har specialiseret sig i opsparings- og tidsindskudsprodukter. Banken har hovedsæde i St. Julians og opererer online og administrerer kun en filial på Malta.

Fra 2016 udgjorde bankens samlede aktiver 79 millioner dollars.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort….

For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker på Malta. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Top 10 banker i Schweiz Topbanker i Schweiz Den schweiziske finanstilsyn, almindeligvis kendt som FINMA, regulerer banker i Schweiz. UBS og Credit Suisse er de to største banker i Schweiz og tegner sig for mere end 50% af de samlede indskud i landet.
  • Top 10 banker i Tyskland Topbanker i Tyskland Banker i Tyskland er opdelt i tre separate niveauer: private banker, offentligt ejede sparebanker (Landesbanks) og medlemsejede kreditforeninger. Det tyske banksystem består af næsten 1.800 banker, som omfatter 200 private banker, 400 offentligt ejede banker og 1.100 medlemsejede kreditforeninger.
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere