P / FFO - Oversigt, styrker og svagheder, FFOPS

P / FFO eller pris til fonde fra operationer kan beskrives som en pålidelig og moderne måde at bestemme værdien af ​​en Real Estate Investment Trust (REIT) Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs. Investeringer i fast ejendom (REIT) kan klassificeres i enten private eller offentlige, handlede eller ikke-handlede. REIT'er investerer specifikt i ejendomssektoren, og de leaser og opkræver lejeindtægter på de investerede ejendomme. P / FFO-metricen beregnes ved at tilføje amortisering og afskrivning til nettoindkomsten og derefter trække gevinsten ved salg af ejendomme.

P / FFO

I modsætning til andre konventionelle metoder til bestemmelse af værdien af ​​et REIT som EPS (indtjening pr. Aktie) Indtjening pr. Aktie (EPS) Indtjening pr. Aktie (EPS) er en nøglemåling, der bruges til at bestemme den fælles aktionærs andel af virksomhedens overskud. EPS måler hver fælles akties fortjeneste og P / E (pris til indtjening) Prisindtjeningsgrad Prisindtjeningsforhold (P / E-forhold) er forholdet mellem en virksomheds aktiekurs og indtjening pr. Aktie. Det giver investorer en bedre fornemmelse af værdien af ​​en virksomhed. P / E viser markedets forventninger og er den pris, du skal betale pr. Enhed af nuværende (eller fremtidig) indtjening, FFO er i vid udstrækning pålidelig. I evalueringen af ​​FFO er nettoindkomsten bundlinjen, selvom den inkluderer værdien af ​​afskrivningsomkostningerne. I de fleste virksomhederafskrivninger er en accepteret udgift, der fordeles som en del af investeringsomkostningerne. Men i fast ejendom værdiansættes ejendomme i værdi, og de afskrives sjældent i værdi ligesom andre aktiver såsom udstyr eller maskiner.

Nettoindkomst er et ringere mål for ejendomsudviklingen. I modsætning til nettoindkomst udelukker FFO afskrivninger, hvilket gør det til et mere foretrukket mål for fast ejendom. Virksomheder skal oplyse FFO og nettoindkomstværdierne i fodnoterne i hver rapporteringsperiode. FFO er lig med nettoindkomst plus af- og nedskrivninger Amortisering Amortisering henviser til handlingen med at afbetale en gæld gennem planlagte, forudbestemte mindre betalinger. I næsten alle områder, hvor udtrykket amortisering finder anvendelse, foretages disse betalinger i form af hovedstol og renter. Udtrykket er også tæt knyttet til begrebet afskrivninger. minus eventuelle gevinster ved salg af ejendomme. Gevinsterne fratrækkes, fordi de ikke er en tilbagevendende og ikke er en del af virksomhedens kernedrift.

Hurtigt resume

  • P / FFO (pris til fonde fra operationer) beregnes ved at tilføje afskrivninger og afskrivninger til nettoindtægten og derefter trække gevinsten ved salg af ejendomme.
  • P / FFO kan citeres som hele enhedens tal fuldt ud eller pr. Aktie.
  • P / FFO, sammen med andre procedurer som AFFO, FFO multiple og P / E, hjælper med værdiansættelsen af ​​ejendomsbranchen.

Styrker af P / FFO

P / FFO er et bedre mål for en REIT-præstation end andre omkostningsregnskabsprocedurer. Mange ejendomsinvesteringer stiger i værdi over tid og bør ikke afskrives som andre typer aktiver. Imidlertid opkræver mange konventionelle omkostningsregnskabsprocedurer afskrivninger som en udgift, mens mange ejendomme stiger i værdi over tid. FFO er en god forudsigelse for REIT-værdi, da den ikke tager højde for afskrivninger i ejendomme, men snarere tilføjer afskrivningsværdien tilbage til nettoindkomsten.

FFO fratrækker gevinster eller tab ved salg af aktiver, da inkludering af transaktionen ville resultere i uoverensstemmelser i de rapporterede indtægter i hver periode. Det ville præsentere selskabet som for rentabelt, når det har tjent overskud ved salg af ejendomme i en periode, mens det i andre perioder vil blive betragtet som urentabelt, når det ikke har solgt ejendomsejendomme. Andre værdiansættelsesmetoder tager ikke lignende hensyn, hvilket gør dem upålidelige.

Svagheder ved P / FFO

P / FFO tager ikke højde for fradrag for kapitaludgifter Kapitaludgifter Kapitaludgifter henviser til midler, der bruges af et selskab til køb, forbedring eller vedligeholdelse af langsigtede aktiver for at forbedre virksomhedens effektivitet eller kapacitet. Langsigtede aktiver er normalt fysiske og har en brugstid på mere end en regnskabsperiode. såsom vedligeholdelse af ejendomme i den eksisterende portefølje. Investeringer som ommaling af lokaler og udskiftning af udslidte tage er vigtige for at opretholde høje standarder i fast ejendom. FFO tager ikke højde for sådanne udgifter, og det er derfor ikke et sandt resttal, når alle udgifter og udgifter er trukket fra. De justerede midler fra operationer (AFFO) løser sådanne svagheder ved at tage højde for de udeladte justeringer.

AFFO betragtes som en bedre forudsigelse af REITs-værdien end FFO. AFFO foretrækkes frem for FFO af flere grunde. En af grundene er, at det giver et bedre estimat af en REIT-værdi med et mere præcist resttal for dataforbrugerne. Det kan også forudsige mere præcist værdien af ​​fremtidige udbytter, hvilket gør det muligt for investorer at planlægge aktieinvesteringer.

Midler fra operationer pr. Aktie (FFOPS)

FFOPS opnås ved at dividere provenuet fra operationer i et selskab med antallet af aktier. REITs er ifølge loven forpligtet til at uddele et flertal af deres netto skattepligtige indtjening til aktionærerne som udbytte. Det er fordi de beskattes som individuelle indkomster snarere som et selskab, der er i en højere skattegruppe. FFOPS hjælper derfor med at bestemme investeringsværdien pr. Aktie.

FFOPS bestemmes ved at tilføje amortisering og afskrivning tilbage til nettoindkomsten og derefter trække eventuelle gevinster i salget fra summen, hvilket giver FFO. Resultatet divideres derefter med den samlede sum af aktier i porteføljen, hvilket giver værdien pr. Aktie for midlerne fra driften. Udtrykket FFOPS og kontanter fra operationer pr. Aktie er to forskellige udtryk, der betyder forskellige ting. Sidstnævnte er en vigtig komponent i en pengestrømsopgørelse, mens førstnævnte bruges til at evaluere værdien af ​​et REIT.

FFO flere

Et FFO Multiple er den faktor, hvormed FFO pr. Aktie bestemmer ejendommens værdi. FFO-multiple evalueres ved at tage prisen pr. Aktie og dividere den med FFO pr. Aktie. FFO multiple hjælper med at supplere FFO i værdiansættelsen af ​​en REIT. De bruges begge til at måle effektiviteten af ​​en investering.

Relaterede målinger

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Cap Rate (REIT) Cap Rate (REIT) Cap rate er en finansiel måling, der bruges af ejendomsinvestorer til at analysere ejendomsinvesteringer og bestemme deres potentielle afkast baseret på
  • Midler fra driftsskabelon Midler fra driftsskabelon Denne skema med driftsmidler giver dig mulighed for at beregne FFO ved hjælp af formlen: FFO = nettoindkomst + (afskrivningsomkostninger + afskrivningsomkostninger + tab ved salg af aktiver) - (gevinst ved salg af aktiver + renter indtægter) Midler fra driften (FFO) er den faktiske størrelse af pengestrømme genereret fra forretningsdrift
  • Driftsindtægter Driftsindtægter Driftsindtægter, også kaldet driftsresultat eller indtjening før renter og skatter (EBIT), er det beløb, der er tilbage efter fradrag af operationelle direkte og indirekte omkostninger. Renteomkostninger, renteindtægter og andre ikke-operationelle indtægtskilder tages ikke med i beregningen af ​​driftsindtægter
  • Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs Private REITs vs børsnoterede REITs. Investeringer i fast ejendom (REIT) kan klassificeres i enten private eller offentlige, handlede eller ikke-handlede. REIT'er investerer specifikt i ejendomssektoren, og de leaser og opkræver lejeindtægter på de investerede ejendomme