Securities and Exchange Commission (SEC) - Oversigt, historie og opsætning

US Securities and Exchange Commission, eller SEC, er et uafhængigt agentur fra den amerikanske føderale regering, der er ansvarlig for implementering af føderale værdipapirlove Sarbanes Oxley Act Sarbanes-Oxley Act er en amerikansk føderal lov, der har til formål at beskytte investorer ved at gøre selskabsoplysninger mere pålidelig og nøjagtig. og foreslå værdipapirregler. Det har også ansvaret for vedligeholdelse af værdipapirindustrien og aktie- og optionskurser Typer af markeder - Forhandlere, mæglere, børser Markeder inkluderer mæglere, forhandlere og børsmarkeder. Hvert marked fungerer under forskellige handelsmekanismer, som påvirker likviditet og kontrol. De forskellige markeder giver mulighed for forskellige handelsegenskaber, beskrevet i denne vejledning, samt regulering af elektroniske værdipapirmarkeder og andre aktiviteter i landet.

Securities and Exchange Commission (SEC)

Med hovedkvarter i Washington, DC og opererer i 11 regionale kontorer i hele USA, sigter SEC mod at yde beskyttelse til investorer Investering: En Beginners Guide Finance's Investing for Beginners-guide vil lære dig det grundlæggende med at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i. Og sørg for, at markederne er retfærdige, effektive og i orden. Det stræber også efter at skabe et markedsmiljø, som folk kan stole på.

Securities and Exchange Commission's historie

Før oprettelsen af ​​US Securities and Exchange Commission var der love om blå himmel, der blev håndhævet på statsniveau. De var ansvarlige for at regulere salget af værdipapirer for at beskytte den investerende offentlighed mod svig. Disse love blev imidlertid fundet at være ineffektive.

Kongressen vedtog derefter Securities Act of 1933 1933 Securities Act 1933 Securities Act var den første store føderale værdipapirlov, der blev vedtaget efter aktiekursnedbruddet i 1929. Loven omtales også som Truth in Securities Act, Federal Securities Act, eller 1933-loven. Det blev vedtaget den 27. maj 1933 under den store depression. ... loven havde til formål at rette op på nogle af forseelserne for at regulere mellemstatslige salg af værdipapirer på føderalt niveau, mens Securities Exchange Act fra 1934 regulerer salg af værdipapirer på det sekundære marked. SEC blev oprettet ved sektion 4 i Securities Exchange Act of 1934, også kaldet Exchange Act eller 1934 Act, for at håndhæve føderale værdipapirlove.

Organisatorisk opsætning af SEC

Securities and Exchange Commission består af fem kommissærer, der udnævnes af den amerikanske præsident. En af dem udpeges som formand for Kommissionen. Loven dikterer, at højst tre kommissærer må komme fra det samme politiske parti for at sikre ikke-partnerskab.

Her er de fem divisioner inden for SEC:

1. Division of Corporation Finance

Denne division er ansvarlig for at hjælpe Securities and Exchange Commission med at udføre sin rolle som tilsyn med offentliggørelse af vigtig information til investorer. Når aktier sælges, skal et selskab overholde regler relateret til videregivelse. Division of Corporation Finance har til opgave regelmæssigt at gennemgå afsløringsdokumenter, der indgives af virksomheder. Det hjælper også med at fortolke reglerne i SEC. Det giver ligeledes anbefalinger relateret til nye adoptionsregler til SEC.

2. Opdeling af handel og markeder

Denne division hjælper SEC med at sikre, at markederne er retfærdige, ordnede og effektive. Det fører tilsyn med de daglige aktiviteter for større værdipapirmarkedsdeltagere, værdipapirfirmaer, værdipapirudvekslinger, selvregulerende organisationer, clearingbureauer, overførselsagenter, kreditvurderingsbureauer samt sikkerhedsinformationsbehandlere.

3. Division for Investment Management

Opdelingen af ​​Investment Management hjælper Securities and Exchange Commission med at udføre sin rolle som beskyttelse af investorer og fremme kapitaldannelse. Det fører tilsyn med og regulerer landets investeringsstyringsindustri. Det sikrer, at oplysninger om investeringer såsom gensidige fonde og børshandlede fonde er nyttige for privatkunder. Opdelingen sikrer også, at de regulatoriske omkostninger ikke er for høje.

4. Opdelingshåndhævelse

Opdelingen af ​​håndhævelse er ansvarlig for håndhævelsen af ​​værdipapirlove. Den giver anbefalinger om påbegyndelse af efterforskning af overtrædelser af værdipapirer. Det har også ansvaret for at arbejde tæt sammen med retshåndhævende myndigheder for at påtage sig straffesager.

5. Opdeling af økonomisk og risikoanalyse

Denne division har ansvaret for at beskytte investorer og holde markederne retfærdige, ordnede og effektive. Det leverer også økonomiske analyser og dataanalyser og interagerer med næsten alle afdelinger og kontorer i Kommissionen.

Relaterede målinger

Tak fordi du læste Finance's forklaring af Securities and Exchange Commission. Finance tilbyder Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • 2010 Flash Crash 2010 Flash Crash 2010 Flash Crash er det markedskrasch, der opstod den 6. maj 2010. Under 2010-styrtet førte førende amerikanske aktieindeks, inklusive Dow
  • Etiske vs. juridiske standarder Etiske vs. juridiske standarder Etiske vs. juridiske standarder: hvad er forskellen? At træffe beslutninger, der både er etiske og respekterer love, er noget, som investeringsfagfolk har
  • Bedrageri rødt flag Bedrageri rødt flag Svindel rødt flag henviser til uønskede situationer eller forhold, der konsekvent bidrager til svig, spild eller misbrug af ressourcer.
  • Typer af SEC-arkiveringer Typer af SEC-arkiveringer US SEC gør det obligatorisk for børsnoterede virksomheder at indsende forskellige typer SEC-arkiveringer, formularer inkluderer 10-K, 10-Q, S-1, S-4, se eksempler. Hvis du er en seriøs investor- eller finansprofessional, vil det at vide og være i stand til at fortolke de forskellige typer SEC-arkivering hjælpe dig med at træffe informerede investeringsbeslutninger.