Investeringsmetoder - Oversigt og vejledning til vigtige investeringsmetoder

En finansiel investering er ethvert aktiv eller instrument købt med det formål at sælge aktivet til en pris, der er højere end købsprisen på et fremtidigt tidspunkt (kursgevinster) eller med håb om, at aktivet direkte vil indbringe indtægter (såsom lejeindtægter eller udbytter). Denne vejledning gennemgår de tre vigtigste investeringsmetoder (eller aktivklasser).

De nøjagtige kriterier for, at en transaktion kan betragtes som en investering, er dog ikke så konkret. Fra et bredt perspektiv er der mange forskellige kategorier af investeringer. Især med hensyn til regnskab Regnskab Offentlige regnskabsfirmaer består af revisorer, hvis job er at betjene forretning, enkeltpersoner, regeringer og nonprofit ved at udarbejde regnskaber, skatter, forskellige transaktioner kan udgøres som investeringer fra forskellige mennesker. For eksempel kan en leasingtransaktion ses som en investering af nogle, men ikke af andre.

I en meget bred definition kan en investering indkapsle enhver handling eller operation, der foretages med det formål at generere en form for fremtidig indkomst. Som sådan kan selv handlingen med at producere varer med det formål at videresælge dem i fremtiden ses som en investering.

investeringsmetoder

Der er visse typer transaktioner, der let kan ses som finansielle investeringer. Disse er fokus for denne artikel og er beskrevet nedenfor.

Hvad er de forskellige investeringsmetoder?

En enkel måde at klassificere investeringer på er at opdele dem i tre kategorier eller "investeringsmetoder", som inkluderer:

  • Gældsinvesteringer (lån)
  • Kapitalinvesteringer (virksomhedsejerskab)
  • Hybridinvesteringer (konvertible værdipapirer, mezzaninkapital, foretrukne aktier)

Gældsinvesteringer

Gældsbaserede investeringer kan yderligere opdeles i to underkategorier - offentlige og ikke-offentlige (private) investeringer.

Offentlige gældsinvesteringer er alle investeringer, der kan købes eller handles på åbne gældsmarkeder. Dette er sådanne ting som obligationer, obligationer Obligationer A Obligationer er en usikret gæld eller obligationer, der tilbagebetaler et bestemt beløb plus renter til obligationsejerne ved udløbet. En obligation er et langsigtet gældsinstrument udstedt af virksomheder og regeringer for at sikre nye fonde eller kapital. Kuponer eller renter tilbydes som kompensation til långiveren. , og kredit swaps, blandt andre. Et selskab klassificerer ofte offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked. Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede. som holdes til udløb, tilgængelig til salg eller holdes til handel.Hver af disse klassifikationer har visse kriterier og specifikke behandlinger under regnskabsstandarder. Regnskab for indkomstskatter Indkomstskat og dens regnskab er et nøgleområde for virksomhedsfinansiering. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere.

Private gældsinvesteringer er alle transaktioner, der genererer et aktiv på balancen og ikke handles åbent eller let på markeder. Et eksempel er køb af en anden virksomheds kontofordringer Tilgodehavender Tilgodehavender (AR) repræsenterer kreditsalget for en virksomhed, som endnu ikke fuldt ud betales af dens kunder, et aktuelt aktiv på balancen. Virksomheder tillader deres kunder at betale i en rimelig, længere periode, forudsat at vilkårene er aftalt. eller lånefordringer, som forventes at generere en form for fremtidig indkomst.

Kapitalinvesteringer

Kapitalinvesteringer kan også kategoriseres som offentlige og ikke-offentlige investeringer. Sidstnævnte er almindeligt kendt som Private Equity Private Equity Karriere Profil Private equity analytikere og associerede virksomheder udfører lignende arbejde som i investment banking. Jobbet inkluderer finansiel modellering, værdiansættelse, lange timer og høj løn. Private equity (PE) er en almindelig karriereudvikling for investeringsbankfolk (IB). Analytikere i IB drømmer ofte om at ”gradere” til købsiden, hvilket betragtes som en højrisiko, høj belønningsinvestering. Faktisk betragtes aktieinvesteringer generelt som mere risikable end gældsinvesteringer med den fordel, at de potentielt genererer højere afkast.

Offentlige aktieinvesteringer er alle aktiebaserede investeringer, der kan købes eller handles på markeder. Dette er ofte den type investeringer, som nogen har i tankerne, når de diskuterer investeringer. Dette dækker instrumenter som almindelig lager Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. , foretrukne aktier, aktieoptioner og aktietegningsoptioner.

Private equity-investeringer er ofte større investeringer, der ikke er inden for omfanget af en lille investor. Leveraged buyouts Leveraged Buyout (LBO) En gearet buyout (LBO) er en transaktion, hvor en virksomhed erhverves ved hjælp af gæld som den vigtigste kilde til vederlag. En LBO-transaktion forekommer typisk, når et private equity-selskab (PE) låner så meget som muligt fra en række långivere (op til 70-80% af købsprisen) for at opnå et internt renteafkast IRR> 20%, fusioner og opkøb , og venturekapitalinvesteringer er blot nogle af de mere almindelige typer private equity-transaktioner.

Hybrid investeringsmetoder

Lad os se på nogle yderligere investeringsmetoder. Der er investeringstyper, der blander elementer af både gæld og egenkapital. Et eksempel på dette er mezzaninegæld, hvor en investor yder et lån til en anden part i bytte for egenkapital. Et andet eksempel er en konvertibel obligation, hvor en investor har købt en obligation, der har en funktion, hvorved den kan udskiftes med et bestemt antal aktier i det udstedende selskab.

Der er også investeringstyper, der hverken har gælds- eller aktiekomponenter. Et eksempel på denne type er enhver investering i aktivsiden af ​​balancen, såsom køb af udstyr eller ejendom under PP&E. Alternativt kan køb af immaterielle aktiver såsom et brand eller patent også klassificeres som en investering afhængigt af strategien.

Endelig er der en stor investeringsklasse kaldet derivater, som - som navnet antyder - stammer fra andre værdipapirer. Der er mange slags derivater, som alle fortjener en egen artikel. Eksempler på almindeligt kendte derivater er dog futures og optioner Aktieoption En aktieoption er en kontrakt mellem to parter, der giver køberen ret til at købe eller sælge underliggende aktier til en forudbestemt pris og inden for en bestemt tidsperiode. En sælger af aktieoptionen kaldes en optionskribent, hvor sælgeren betales en præmie fra kontrakten købt af aktieoptionskøberen. , som er investeringsinstrumenter, der baserer deres værdi på en underliggende aktie eller råvare.

Læs mere om investering!

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Investment Banking Investment Banking Investment banking er en division af en bank eller finansiel institution, der betjener regeringer, virksomheder og institutioner ved at yde rådgivningstjenester (kapitalanskaffelse) og fusioner og opkøb (M&A). Investeringsbanker fungerer som formidlere
  • Værdiansættelsesmetoder Værdiansættelsesmetoder Når en virksomhed vurderes som en igangværende virksomhed, er der tre hovedvurderingsmetoder, der anvendes: DCF-analyse, sammenlignelige virksomheder og præcedenstransaktioner. Disse værdiansættelsesmetoder bruges i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, private equity, virksomhedsudvikling, fusioner og opkøb, gearede opkøb og finansiering
  • DCF-model DCF-modeluddannelse Gratis guide En DCF-model er en bestemt type finansiel model, der bruges til at værdsætte en virksomhed. Modellen er simpelthen en prognose for en virksomheds uhåndterede frie pengestrøm
  • Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer Offentlige værdipapirer eller omsættelige værdipapirer er investeringer, der handles åbent eller let på et marked. Værdipapirerne er enten egenkapital eller gældsbaserede.