Topbanker i Argentina - Oversigt, guide til topbanker i Argentina

Centralbanken i Argentina (BCRA) blev oprettet i maj 1935 med det formål at fremme monetær og finansiel stabilitet i det sydamerikanske land. Det er gennemførelses- og reguleringsorganet, der kontrollerer driften af ​​banker i Argentina.

De bedste banker i Argentina

De forskellige typer banker i Argentina er:

 • Kommercielle banker
  • Regeringsejet: føderalt, provinsielt og kommunalt
  • Private lokale banker med argentinsk kapital: Andelsbanker og ikke-samarbejdende banker
  • Udenlandske banker: Private lokale banker og lokale filialer af udenlandske banker
 • Investeringsbanker
  • Regeringsejede provinsbanker
  • Lokale banker med udenlandsk kapital
 • Realkreditinstitutter
 • Udviklingsbanker
 • Sparebanker

Ifølge Moody's er udsigterne for Argentinas banksystem positive på grund af den forbedrede lokale økonomi. Ratingbureauet mener, at en stigning i forbrug og investeringer vil hjælpe med at drive økonomisk vækst og bremse landets inflation.

For alle, der overvejer en bankkarriere i Argentina, er denne liste over de bedste banker i Argentina en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De bedste banker i Argentina er:

Banco Galicia

Banco Galicia er den største af de kommercielle banker i den private sektor i Argentina. Grundlagt i 1905 tilbyder banken finansielle tjenester til over ni millioner individuelle og erhvervskunder. Det tilbyder forskellige opsparingskonti, personlige lån og realkreditlån, debet- og kreditkort, sikkerhedsbokse, aktivforvaltning og investeringstjenester samt telefon-, online- og SMS-banktjenester. Det giver også bil, hjem, liv, helbred, personlig ulykke, kombineret familie, røveri og udvidet garanti, handel, ejendom, pension og andre forsikringstjenester. Det fungerer gennem et netværk af 423 bankkontorer og et elektronisk bankcenter.

Fra og med 2016 var bankens samlede aktiver 13 mia. $ Og nettooverskuddet 322,93 mio.

Banco de la Nacion Argentina

Grundlagt i 1891 leverer Banco de la Nacion Argentina kommercielle banktjenester i landet. Med omkring 18.000 ansatte har banken hovedkontor i Buenos Aires.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på 31,31 milliarder dollars og en nettoresultat på 408 millioner dollars.

Banco makro

Banco Marco modtog en licens til at fungere som en af ​​de kommercielle banker i Argentina i 1988. Banken leverer forskellige finansielle produkter og tjenester til enkeltpersoner og erhvervskunder i Argentina. Det har hovedkontor i Buenos Aires og beskæftiger i øjeblikket omkring 8.700 personer.

Fra 2016 udgjorde bankens samlede aktiver USD 8,56 mia., Og nettoresultatet nåede US $ 351 mio.

Banco Hipotecario

Etableret i 1886 tilbyder Banco Hipotecario bank- og relaterede finansielle tjenester til enkeltpersoner, små og mellemstore virksomheder og virksomheder i Argentina. Banken har hovedkontor i Buenos Aires og fokuserer på udlån af fast ejendom. Det beskæftiger i øjeblikket omkring 2.000 medarbejdere.

Fra 2016 var bankens samlede aktiver USD 3,6 mia. Og nettooverskuddet US $ 33 mio.

Banco Patagonia

Banco Patagonia blev stiftet i 1886. Pr. 31. december 2016 drev banken et netværk med 179 filialer, 17 kundeservicecentre og fire agenturer samt 568 pengeautomater og 357 selvbetjeningsterminaler. Virksomheden har hovedkontor i Buenos Aires med i øjeblikket omkring 3.500 ansatte.

I 2016 rapporterede banken samlede aktiver på US $ 4.136 mia. Og en nettofortjeneste på US $ 175 mio.

Banco Provincia

Banco Provincia blev stiftet i 1822 og fungerer som en offentlig bank. Banco Provincia har hovedkvarter i Buenos Aires og er en af ​​de fem bedste banker i Argentina. Det tilbyder løbende og opsparingskonti, lån, kredit- og betalingskort, investeringer, gensidige fonde, kreditlinjer, udenrigshandel, SMV-bankvirksomhed, landbrugsbankvirksomhed og andre tjenester.

Banken beskæftiger i øjeblikket omkring 10.500 personer og opererer gennem et netværk på 400 filialer.

Fra 2016 var bankens samlede aktiver 12,88 mia. $.

Banco Santander Rio

Banco Santander Rio blev indarbejdet i 1886 og kontrolleres indirekte af Banco Santander SA. Banken leverer forskellige finansielle produkter og tjenester til individuelle og forretningskunder såvel som små og mellemstore virksomheder i Argentina. Det tilbyder også livs- og ulykkesforsikringsprodukter. Banken ejer flere datterselskaber, herunder Santander Rio Valores SA.

Tidligere kendt som Banco Rio de la Plata, har Banco Santander Rio hovedkontor i Buenos Aires og beskæftiger omkring 6.000 medarbejdere.

Fra og med 2016 udgjorde bankens aktiver USD 11.037 mia., Og nettoresultatet udgjorde 278 mio.

BNP Paribas

Grundlagt i 1981 er BNP Paribas et datterselskab af BNP Paribas SA. Banken leverer virksomheds- og investeringsbankvirksomhed, kapitalstyring, detailbank og sikkerhed og forsikringstjenester. Med omkring 9.500 ansatte har virksomheden hovedkontor i Buenos Aires.

HSBC Bank

HSBC Bank Argentina SA blev grundlagt i 1903. Banken accepterer opsparing og tidsindskudskonti og tilbyder personlige og sikrede lån. Det er et datterselskab af HSBC Argentina Holdings SA Virksomheden betjener 1,2 millioner kunder og beskæftiger omkring 4.500 medarbejdere.

I 2016 rapporterede banken USD 4,726 mia. I samlede aktiver.

ICBC

Industrial and Commercial Bank of China (Argentina) SA er et datterselskab af Industrial and Commercial Bank of China Limited. Banken blev grundlagt i 1984 og har hovedkontor i Buenos Aires, Argentina. Det leverer forskellige finansielle produkter og tjenester i Argentina og Kina og driver et netværk med 104 filialer.

Virksomheden erhvervede en aktiepost på 80% i Standard Bank Argentina i november 2012 og skiftede officielt navn til Industrial and Commercial Bank of China (Argentina) Limited (“ICBC Argentina”) i april 2013. Det beskæftiger omkring 3.600 personer og er den eneste Kinesisk bank i Argentina.

Fra 2016 udgjorde bankens samlede aktiver USD 4,015 mia.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer får du en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været Finance guide til de bedste banker i Argentina. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

 • Topbanker i USA Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA fra februar 2014. Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter indførelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913
 • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
 • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
 • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
 • Finansiel modellering og værdiansættelsesanalytiker (FMVA) Betegnelse FMVA®-certificering Deltag i mere end 350.600 studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari