Ikke-passiv indkomst og tab - oversigt, hvordan de fungerer, kilder

Ikke-passive indtægter og tab stammer fra forretningsaktiviteter, der resulterer i gevinster og tab for deltageren. Ikke-passiv indkomst stammer fra aktiv indkomstaktiviteter såsom leje af fast ejendom, porteføljeindkomst eller personlig serviceindkomst. På den anden side udgør ikke-passive tab tab i den aktive ledelse af en virksomhed.

Ikke-passiv indkomst og tab

Ikke-passive indkomster og tab er ikke kun underlagt fuld oplysning, men fradrages også i skatteåret, når de opstår. Klassificeringen af ​​et tab som enten passivt eller ikke-passivt afgør, om det opståede tab vil være fradragsberettiget af skatteformål.

Forståelse af ikke-passiv indkomst og tab

Ikke-passive aktiviteter, der resulterer i indkomst og tab, kan ikke modregnes i fradrag fra forretningsaktiviteter, der genererer passive indtægter eller tab, medmindre en skatteyder i væsentlig grad har deltaget i forretningsdriften tidligere. Reglen er baseret på en passiv aktivitetsregel, som har til formål at begrænse skatteluftning En skattehytte er et finansielt middel, som en person kan bruge til at hjælpe dem med at sænke deres skatteforpligtelse og dermed beholde flere af deres penge. Det er en lovlig måde for enkeltpersoner at "gemme" deres penge på og undgå at få dem beskattet. .

For eksempel kan tab fra partnerskaber ikke opveje indkomst fra selvstændig virksomhed. Imidlertid kan kun indtægter fra passive aktiviteter udlignes af tab fra passive aktiviteter, der skaber investeringer, der sigter mod at opnå et skattetab uden et tilsvarende økonomisk tab.

Regelens oprindelse kan spores tilbage til 1980'erne. I perioden brugte investorer modregning i indtjening og ufortjent indkomst ved at skabe tab for at undgå skattemand. Investorer genererede tab ved at manipulere transaktioner til at generere accelererede fradrag, såsom renter og afskrivninger. Modregning er dog fritaget i ikke-lånesituationer, som finder anvendelse i selvopladede transaktioner.

Resumé

  • Ikke-passiv indkomst og tab er indtjening eller forpligtelser, der ikke kan grupperes som passive.
  • En forretningsaktivitet eller handel betragtes som passiv, hvis en skatteyder i væsentlig grad deltog i en indkomst eller et tab
  • Parametrene, der tester for ikke-passive forretningsaktiviteter, omfatter udført handling, forfølgelse af indtægterne og den samlede varighed.

IRS-test

En forretningsaktivitet eller handel klassificeres som ikke-passiv, hvis en skatteyder i væsentlig grad deltog i den aktivitet, der resulterede i en indkomst eller et tab. Der findes syv tests, som Internal Revenue Service (IRS) bruger til at afgøre, om en skatteyder faktisk deltog i en handel. Testene inkluderer:

  • En deltog i aktiviteten i en periode på mere end 500 timer i løbet af skatteåret.
  • Én deltog udelukkende i aktiviteten i hele skatteåret.
  • En deltog mere i aktiviteten end nogen anden, der var involveret i aktiviteten - typisk i mere end 100 timer.
  • Man deltog i alle de væsentlige aktiviteter, hver i mere end 100 timer, hvorved man mødte 500-timers testen.
  • Den ene brugte mere end tre år på at tilbyde personlige tjenester til aktiviteten.
  • Man deltog konsekvent i aktiviteten baseret på alle faktorer og omstændigheder.

Almindelige kilder til ikke-passiv indkomst og tab

Almindelige kilder til ikke-passiv indkomst og tab inkluderer:

  • Forretningsaktivitet eller handler, som en person beskæftiger sig med under skatteåret .
  • Arbejdsinteresse for energiressourcer såsom olie og gas . Arbejdsinteressen skal holdes direkte eller via en enhed, der ikke begrænser forpligtelser. I et sådant tilfælde, uanset om nogen materielt deltog i aktiviteterne for skatteåret, er det stadig en ikke-passiv aktivitet.

Hvis forpligtelserne dog var begrænset i en defineret periode, klassificeres en del af tab og indkomster fra arbejdsinteressen som passiv aktivitet og indkomst.

  • Leje af en boligenhed, som ejeren bor i . Det gælder kun, hvis man tidligere lejede boligen ud og brugte den som et hjem i samme skatteår i flere dage, dvs. over 14 dage.
  • Aktiviteten ved handel med privat ejendom til gavn for interesseejere i aktiviteten.
  • Aktiviteter, der involverer boliger med lav indkomst . I et sådant tilfælde garanteres en investor, der er kvalificeret til at deltage i boliger med lav indkomst, overgangslettelse. I nogle tilfælde behandles indkomst og tab fra boliger med lav indkomst som en ikke-passiv aktivitet i syv år.

Testene for både ikke-passive og passive forretningsaktiviteter er afhængige af den udførte handling, forfølgelsen af ​​indtægterne og den tid, det tager. Ovenstående tests genererer indtægter eller tab, der betragtes som ikke-passive, undtagen når en person tjener som forretningsleder, mens en anden leder på samme tid udfører lignende funktioner. Også IRS's ikke-passive kriterier bliver muligvis ikke opfyldt, når man kun udfører lederroller for at opnå materiel deltagelse.

Visse typer indkomst kan klassificeres under den ikke-passive type. For eksempel opfylder porteføljeindtægter kravet. Porteføljeindtægter kan omfatte royalties modtaget fra en investeringsejendom, interesser, udbytte og kapitalgevinster Kapitalgevinst En kapitalgevinst er en stigning i værdien af ​​et aktiv eller en investering som følge af aktivets eller investeringens prisforøgelse. Med andre ord opstår gevinsten, når den aktuelle eller salgspris for et aktiv eller en investering overstiger dets købspris. . Kompensation som følge af hærværk eller tyveri betragtes også som passiv.

Yderligere indtægtskilder, der kvalificerer sig til klassificeringen, inkluderer socialsikring og udskudte betalinger. IRS kræver, at indtægter fra sådanne kilder rapporteres, og eventuelle tab, der stammer fra sådanne aktiviteter, fritages for skatter for skatteåret. Derudover er generelle partnerskaber Generelt partnerskab Et generelt partnerskab (GP) er en aftale mellem partnere om at etablere og drive en virksomhed sammen. Det er en af ​​de mest almindelige juridiske enheder at danne en virksomhed. Alle partnere i et generelt partnerskab er ansvarlige for virksomheden og er underlagt ubegrænset ansvar for forretningsgæld. mandat til at føre tilsyn med den daglige drift af en virksomhed trækkes fra skatteydernes skat.

Yderligere ressourcer

Finance tilbyder Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, pengestrømsanalyse, covenantmodellering, lån tilbagebetalinger og mere. certificeringsprogram for dem, der ønsker at tage deres karriere til det næste niveau. For at fortsætte med at lære og fremme din karriere vil følgende ressourcer være nyttige:

  • Regnskabsmæssig fortjeneste Regnskabsmæssig fortjeneste Regnskabsmæssig fortjeneste, også kendt som bogføringsoverskud, er en virksomheds nettoindkomst efter fratrækning af omkostninger fra indtægterne, samtidig med at man
  • Aktuel indkomst (ejendomsinvesteringer) Aktuel indkomst (ejendomsinvesteringer) Aktuel indkomst er en investeringsstrategi, der giver investorer eksponering for ensartede udbetalinger over gennemsnittet. Den mest almindelige løbende indkomstfokuserede
  • Beboelses ejendomme REITs Beboelses ejendomme REITs Boligejendomme REITs er REIT'er, der ejer og administrerer boligenheder til udlejning til lejere. Boliger REIT kan kategoriseres i enten enfamilie- eller flerfamiliestrukturer, der er tilgængelige til erhverv til ikke-erhvervsmæssige formål. De kan omfatte ejerlejligheder, sommerhuse, studenterboliger
  • Social sikring Social sikring Social sikring er et amerikansk føderalt regeringsprogram, der giver socialforsikring og fordele til mennesker med utilstrækkelig eller ingen indkomst. Den første sociale