Banker i Ecuador - Oversigt, guide til de bedste banker i Ecuador

Bankerne i Ecuador overvåges af Banco Central del Ecuador (BCE), landets centralbank, der også er ansvarlig for at styre sine monetære og skattemæssige anliggender. Det har også til formål at fremme den økonomiske udvikling i Ecuador.

Banker i Ecuador

Udsigterne for banker i Ecuador er fortsat ret svage på trods af et opsving i kredit- og indskudsvæksten i landet. Sektoren står over for makroøkonomiske risici i forhold til den finansielle og finanspolitiske position under en dollariseret økonomi. Alligevel betragtes ecuadorianske banker som relativt sikre mod risikoen for globale økonomiske belastninger på grund af deres lave eksponering for eksterne finansielle linjer.

For alle, der overvejer en karriere inden for bankvirksomhed i Ecuador, er denne liste over de bedste banker i Ecuador en nyttig guide til, hvor man kan starte. For at lære mere, se vores liste over finansielle institutioner Virksomhedslister over de vigtigste aktører inden for virksomhedsfinansiering. Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere.

De bedste banker i Ecuador inkluderer:

Banco Pichincha

Grundlagt i 1906 er Banco Pichincha, hovedbanken i Grupo Pichincha, den største private bank i Ecuador med hensyn til kapitalisering og kundebase. Banken tilbyder en bred vifte af bankprodukter og -tjenester, ikke kun i Ecuador, men også i andre lande. Banken betjener omkring 1,8 millioner kunder og administrerer over 200 filialer i Ecuador.

Banken fører også tilsyn med adskillige datterselskaber som Banco Financiero Perú i Peru, Banco Pichincha i Colombia og Banco Pichincha i Panamá. Det opererer også gennem otte repræsentationskontorer i Spanien og et agentur i Miami.

Banco de Guayaquil

Banco de Guayaquil blev grundlagt i 1923 og fungerer som et datterselskab af Corporacion Multibg SA med hovedkontor i Guayaquil. Banken leverer virksomheds-, personlige, transaktions- og private bankløsninger gennem sit netværk af 4.791 servicepunkter i nøgleområder overalt i landet. Det er også til stede i Madrid og Panama City.

Produbanco

Banco de la Producción SA eller Produbanco blev etableret i 1978 med hovedkvarter i Quito. Banken leverer erhvervsmæssige, detail- og SMV-bankprodukter og -tjenester, der opererer i landet såvel som i Panama, Nicaragua, Costa Rica, Honduras, El Salvador, Den Dominikanske Republik, Guatemala og Caymanøerne. Det er en del af Promerica-koncernen siden 2014. Den har i øjeblikket 11.200 medarbejdere.

Banco Promérica

Banco Promerica SA er en af ​​de største private banker i Ecuador. Tidligere kendt som Banco MM Jaramillo Arteaga, tilbyder det et omfattende udvalg af detail-, familie- og virksomhedsbankprodukter og -tjenester. Hovedkvarteret er i Quito.

Citi Ecuador

Den internationale finansielle koncern Citibank startede sin virksomhed i Ecuador i 1960. Citi Ecuador er den eneste internationale bank i landet. Det har også den bedste risikokvalifikation af AAA på markedet. Det leverer en række bank- og finansielle tjenester gennem sine to hovedafdelinger i Quito og Guayaquil.

Banco Bolivariano

Hovedkvarteret i Guayaquil blev Banco Bolivariano grundlagt i 1979. Banken leverer detailprodukter, virksomheder og SMV-bankprodukter og -tjenester. Det tilbyder også udenrigshandel, investeringer og treasury management tjenester. I 1999 lancerede den elektroniske bankfunktioner via sin hjemmeside, og i 2001 introducerede banken Ecuagiros, som er specialiseret i familieoverførsler.

Banco del Austro

Banco del Austro begyndte at levere banktjenester i 1977. Den private bank er medlem af Grupo Eljuris finansielle enhed. Baseret i Cuenca fungerer det gennem et netværk med 92 kontorer og over 200 pengeautomater i større byer. Det fører også tilsyn med repræsentationskontorer og partnere i Spanien, Italien, Canada og USA.

Banco del Pacifico

Etableret i 1972 var den statsejede ecuadorianske bank Banco del Pacifico den første af bankerne i Ecuador, der installerede et computersystem til bankvirksomhed, begyndende med et netværk med fem terminaler. Det introducerede også Bancomatático, den første pengeautomat i Sydamerika.

Banco Solidario SA

Grundlagt i 1995, Banco Solidario var tidligere kendt som Estrategia Financiera SA, der er baseret i Quito og tilbyder en række bankprodukter og -tjenester, herunder lån, kreditlinjer, opsparing, risikostyring, kreditvurdering og revisionsmetode til virksomheder og små virksomheder.

Banco Internacional

Den private finansielle institution Banco Internacional begyndte at levere bankprodukter og -tjenester i 1973 i Quito. Det er en af ​​de største banker i Ecuador med hensyn til fortjeneste og placering af kommercielle lån. Det er medlem af det spanske konglomerat, Fierro Group.

Karriere inden for investeringsbankvirksomhed

For at bryde ind i investeringsbankvirksomhed, job Gennemse jobbeskrivelser: krav og færdigheder til jobannoncer i investeringsbankvirksomhed, aktieforskning, skatkammer, FP&A, corporate finance, regnskab og andre finansområder. Disse jobbeskrivelser er udarbejdet ved at tage de mest almindelige lister over færdigheder, krav, uddannelse, erfaring og andet, der er flere vigtige ting at fokusere på. Disse inkluderer netværk, genoptage Investment Banking CV Investeringsbank CV-skabelon. Lær hvordan du skriver et investeringsbank CV (Analyst eller Associate) med Finance gratis guide og CV-skabelon. IB-CV'et er unikt. Det er vigtigt at skræddersy dit CV til industristandarden for at undgå at blive straks slettet, oplevelse,og økonomiske modelleringsevner Finansielle modelleringsevner Lær de 10 vigtigste økonomiske modelleringsevner og hvad der kræves for at være god til økonomisk modellering i Excel. De vigtigste færdigheder: regnskab. For at lære mere kan du udforske vores interaktive karrierekort…. For bankkarrierer vil du have en betydelig fordel i forhold til konkurrencen med vores finansielle modelleringskurser.

Yderligere ressourcer

Dette har været en guide til de bedste banker i Ecuador. For alle, der leder efter en karriere inden for bankvirksomhed, er denne liste et godt sted at starte dit netværk. Se også disse yderligere ressourcer:

  • Topbanker i Brasilien Topbanker i Brasilien Centralbanken i Brasilien blev oprettet i maj 1964. Fungerer som den centrale monetære myndighed i landet og fører tilsyn med bankernes aktiviteter i Brasilien. Centralbanken udfører flere funktioner, herunder at hjælpe finansministeriet med at træffe vigtige beslutninger, der styrer økonomien og økonomien
  • Top 100 investeringsbanker Virksomheder Lister over de vigtigste aktører inden for corporate finance Vi har lister over de vigtigste finansielle serviceselskaber, banker, institutioner, revisionsfirmaer og virksomheder i branchen. Gennemse disse vejledninger for at forberede dig på en karriere inden for finansielle tjenester og start netværk i dag for at fremskynde din karriere
  • Spørgsmål om investeringsbankinterview Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
  • Gå mig gennem en DCF Gå mig gennem en DCF Spørgsmålet, gå mig gennem en DCF-analyse er almindelig i investeringsbankinterviews. Lær hvordan du får fat i spørgsmålet med Finance detaljerede svarvejledning. Byg en 5-årig prognose for uhåndteret fri pengestrøm, beregne en terminalværdi, og diskonter alle disse pengestrømme til nutidsværdi ved hjælp af WACC.
  • Guide til finansiel modellering Gratis guide til finansiel modellering Denne guide til finansiel modellering dækker Excel-tip og bedste praksis om antagelser, drivere, prognoser, sammenkædning af de tre udsagn, DCF-analyse, mere