Husholdningschef - Definition, arkiveringskrav og fordele

Husholdningslederen er en skatteopgørelsesstatus Progressiv skat En progressiv skat er en skattesats, der stiger, når den skattepligtige værdi stiger. Det er normalt opdelt i skatteklasser, der udvikler sig til successivt højere satser. For eksempel kan en progressiv skatteprocent bevæge sig fra 0% til 45% fra de laveste og højeste parenteser for enkeltpersoner, der bor i USA. For at en skatteyder kan kvalificere sig som husstandschef, skal han / hun være enten enlig eller ugift ved årets udgang og have opretholdt et hjem for en kvalificerende person som forældre, et barn eller andre nære slægtninge.

Huschef

Indsendelse som husstandsjef giver skatteydere et større standardfradrag og en bred skatteklasse til beregning af indkomstskat. At have en konceptuel forståelse af regnskab for indkomstskat gør det muligt for en virksomhed at opretholde økonomisk fleksibilitet. Skat er et indviklet felt at navigere i og forvirrer ofte selv de mest dygtige finansielle analytikere. , sammenlignet med status for enkelt arkivering. Skattereglerne for ansøgning som husstandsjef kan virke forvirrende. Skatteydere skal følge IRS-retningslinjerne til punkt og prikke for at undgå at blive udsat for skatterevision og efterforskning for manglende overholdelse.

Krav til arkivering som huschef

US Internal Revenue Service EFTPS® EFTPS® står for Electronic Federal Tax Payment System, som er et online skattebetalingssystem websted, der drives af IRS. indeholder retningslinjer hvert år for at hjælpe skatteydere i USA med at forstå, om de er kvalificerede til husstandsstatus eller ej, når de indgiver føderal indkomstskat:

# 1 Vedligeholdelse af en husstand

IRS kræver, at en skatteyder skal have betalt mere end halvdelen af ​​udgifterne til vedligeholdelse af en husstand. De kvalificerende udgifter inkluderer husholdningsregninger såsom forsyningsregninger, forsikring, dagligvarer, husleje / realkreditlån Et realkreditlån er et lån - leveret af en pantlåner eller en bank - der gør det muligt for en person at købe et hjem. Selv om det er muligt at optage lån til dækning af hele et husomkostning, er det mere almindeligt at sikre et lån til ca. 80% af boligens værdi. ejendomsskatter og reparationer. De kvalificerede udgifter ekskluderer dog omkostninger som tøj, sundhedspleje, ferier, livsforsikring, transport og uddannelse.

Hvis en skatteyder modtager en eller anden form for hjælp til at betale husstandens regninger fra et pårørende, ikke-slægtning eller offentlige programmer såsom midlertidig bistand til nødlidende familier, er skatteyderne stadig kvalificerede, hvis de betaler mindst halvdelen af ​​regningerne ved hjælp af deres egen besparelser eller indtjening. Skatteyderne bør ikke medtage midler fra nogen af ​​disse sekundære kilder som midler, de personligt betalte til vedligeholdelse af husstanden.

# 2 Anses ugift

En skatteyder kvalificerer sig som husstand, hvis han / hun blev betragtet som ugift pr. Årets sidste dag. Kravet passer til skatteydere, der er enlige, skilt eller lovligt adskilt. Et ægtepar, der bor i separate boliger fra 1. juli til 31. december, kan stadig betragtes som ugift.

Ægtefællerne skal indgive separate skatter og stadig opfylde de to andre krav for at blive ansat som husstandschef. Hvis årsagen til at bo i separate boliger er en midlertidig omstændighed, såsom medicinsk behandling, college-tilstedeværelse eller militærtjeneste, betragtes ægtefællerne som gift i løbet af skatteåret og kan ikke gøre krav på chefen for husstandsarkiveringsstatus.

# 3 Har et kvalificerende barn eller slægtning

Et kvalificerende barn eller en pårørende skal have boet i skatteyderens hjem i mere end halvdelen af ​​året. Skatteyderne skal også sørge for mindst 50% af vedligeholdelsesomkostningerne for den afhængige. Personer, der kvalificerer sig til dette forhold, inkluderer et barn, stedbørn, plejebarn, adopteret barn eller efterkommer af nogen af ​​dem, der er afhængige af reglerne for kvalificerende børn.

Under den kvalificerende relative regel kan du gøre krav på din far, mor, bror, søster, niece, nevø eller en af ​​bedsteforældrene. Listen over kvalificerede personer findes i tabel 4 i IRS-publikation 501.

IRS har en særlig regel, hvis den kvalificerende slægtning er forælder. Skattebureauet giver skatteyderen mulighed for at ansøge som husstandsleder, hvis forældrene ikke bor hos dem, men skatteyderne betaler mere end halvdelen af ​​udgifterne til at holde hovedhjemmet i hele året for forældrene.

Derudover, hvis forældrene bor i et hvilested for ældre, og skatteyderne betaler mere end halvdelen af ​​udgifterne til at holde forældrene i hjemmet, er skatteyderne kvalificeret til at indgive som huschef.

Fordele ved arkivering som husholdningsleder

Indgivelse af føderal indkomstskat som husstand giver flere fordele sammenlignet med indgivelse af skat som en enkelt person eller ægtepar, der indgiver skat separat.

# 1 Nedre skatteklasse

Den første fordel er, at husholdningslederen falder i en lavere skatteklasse. For eksempel gælder en skattesats på 15% for skatteydere med en bruttoindkomst på $ 9.326 til $ 37.950. Når man ansøger som husstandsjef, gælder skattesatsen på 15% for skatteydere med en indkomst på op til $ 50.800.

# 2 Højere standardfradrag

Skatteydere, der ansøger som husstandsjef, drager også fordel af et højere standardfradrag ved indgivelse af skat. Standardfradrag reducerer årets skattepligtige indkomst, hvilket kan sænke det skyldige skat. For eksempel i et skatteår 2017 kan et ægtepar, der indgiver separat, kræve op til $ 6.350, mens skatteydere, der indgiver som husstand, får op til $ 9.350 i standardfradrag. Det bringer en forskel på omkring $ 3.000 til fordel for, at skatteyderne indgiver som husstand.

Flere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker. For at fortsætte med at lære og udvikle din viden om økonomisk analyse anbefaler vi stærkt de yderligere finansressourcer nedenfor:

  • Canadiske indkomstskatbeslag Canadiske indkomstskatbeslag Denne artikel beskriver, hvordan canadiske skatteklasser fungerer. Indkomstbeskatningssystemet i Canada er et progressivt system, hvilket betyder, at enkeltpersoner, der tjener mere, generelt beskattes mere. I modsætning hertil betaler alle i et fladt skattesystem den samme procentdel
  • EFTPS EFTPS® EFTPS® står for Electronic Federal Tax Payment System, som er et online skattesystem, der betjenes af IRS.
  • Sådan bruges IRS.gov-webstedet Sådan bruges IRS.gov-webstedet IRS.gov er det officielle websted for Internal Revenue Service (IRS), USAs skatteopkrævningsbureau. Hjemmesiden bruges af virksomheder og
  • Skattebeskyttelse Skattebeskyttelse Et skatteskjold er et tilladt fradrag fra skattepligtig indkomst, der resulterer i en reduktion af skyldige skatter. Værdien af ​​disse skjolde afhænger af den effektive skattesats for selskabet eller individet. Almindelige omkostninger, der er fradragsberettigede, inkluderer afskrivninger, afskrivninger, pantbetalinger og renteudgifter