On-the-Run statsobligationer - Oversigt, handelsstrategi, likviditetspræmie

On-the-run statsobligationer er de mest udstedte statsobligationer eller sedler. Den mest handlede form for et statsobligationsniveau med en bestemt løbetid, den løbende statskasse er betydeligt mere likvid end andre former for værdipapirer. Derfor har de en tendens til at handle til en præmie. I teorien betyder det, at de generelt kommer med et lavere udbytte end deres "lavere leje" fætter: off-the-run statskasser. Dette er muligvis ikke tilfældet i praksis, da markederne generelt er meget effektive, så enhver meningsfuld misforståelse mellem on-the-run og off-the-run statsobligationer vil have tendens til at blive neutraliseret, da markedsdeltagere drager fordel af denne arbitrage.

On-the-Run statskasser

Handel ved hjælp af on-the-run statsobligationer

Handlende bruger ofte med succes prisforskellen mellem on-the-run og off-the-run værdipapirer som en handelsstrategi. De gør følgende:

  1. Sælg kortvarig sikkerhedskørsel
  2. Brug salgets provenu til at købe det første off-the-run-emne
  3. Hold den off-the-run sikkerhed i flere måneder (normalt omkring tre)
  4. Likvidere sikkerheden
  5. Gentag processen

Da statsobligationer er gældsforpligtelser, som den amerikanske regering besidder, betragtes de typisk som lav risiko sammenlignet med andre investeringsmuligheder.

On-the-Run-statskasser vs. Off-the-Run-statskasser

Igen er on-the-run statskasser den første udstedelse, som regeringen tilbyder af en obligation eller note med en given løbetid. Efter at have nået modenhedsperioden skifter den pågældende statskasse til en off-the-run skatkasse.

Off-the-run statsobligationer falder i værdi / omsættelighed, når de går fra det ene emne til det næste. Som hvert nye parti af statsobligationer 10-årig amerikansk statsobligation Den 10-årige amerikanske statsobligation er en gældsforpligtelse, der udstedes af finansministeriet for den amerikanske regering og har en løbetid på 10 år. Det betaler renter til indehaveren hver sjette måned med en fast rente, der bestemmes ved den første udstedelse. udskrives, flyttes hvert nummer af de ældre statskasser ned ad linjen - første nummer, andet nummer osv. - indtil udgaverne ikke længere er levedygtige.

Forhandlere, der er optaget af likviditet, fokuserer på løbende statsobligationer, fordi sådanne værdipapirer generelt er i højere efterspørgsel, og det er derfor lettere at finde en køber. Handlende, der ikke nødvendigvis er optaget af likviditet eller hurtigt salg, læner sig mod de mere omkostningseffektive off-the-run-statskasser med højere afkast.

Likviditetspræmien

Når forhandlere sælger statskasser, der er på farten (normalt med ideen om at købe et første-udgiftsskat, der ikke kører), er de normalt i stand til at få en likviditetspræmie Likviditetspræmie En likviditetspræmie kompenserer investorer for at investere i værdipapirer med lav likviditet. Likviditet henviser til, hvor let en investering kan sælges kontant. T-regninger og lagre betragtes som meget likvide, da de normalt kan sælges til enhver tid til den gældende markedspris. På den anden side investeringer såsom fast ejendom eller gældsinstrumenter fra køberen. Det er fordi, som nævnt før, statskasser undervejs betragtes som meget flydende.

Likviditetspræmien er et kompenserende beløb, som køberen betaler for den ekstra likviditet i det aktuelle statskasse. Det er også en bonus for sælgeren, som sandsynligvis vil investere i mindre likvide statsobligationer. Skattekammerne kommer typisk med en længere løbetid; de skal opbevares i længere tid. Indehaveren er derved mere udsat for markedssvingninger og ændringer i statskassernes værdier.

Off-the-Run afkastkurve

Det er vigtigt at forstå forskellen i udbytte mellem statskasser under kørsel og kørsel. For at forstå forskellen er rentekurven uden for løb Yield Curve Yield Curve er en grafisk gengivelse af renterne på gæld i en række løbetider. Det viser det afkast, en investor forventer at tjene, hvis han låner sine penge i en given periode. Grafen viser en obligations rente på den lodrette akse og tiden til løbetid på tværs af den vandrette akse. skal forklares.

Off-the-run rentekurven er bygget på pris-, afkast- og løbetidsdatoer for alle statsobligationer, der ikke er en del af on-the-run-udstedelsen (det senest udstedte statskasse).

Lad os sætte det i perspektiv med et eksempel:

I januar udsteder US Treasury 5-årige obligationer, som er løbende statsobligationer. I maj udsteder Treasury den næste batch af 5-årige obligationer, og batchen, der blev frigivet i januar, bliver statskasser. Rentekurven struktureres derefter omkring de ikke-løbende statsobligationer.

Rentekurven er struktureringen af ​​renten - der tegner afkastet på obligationer af samme kvalitet i forhold til deres løbetid. Det sætter igen mærket for obligationernes priser. En off-the-run rentekurve tegner sig for statskasser, der ved handel på det sekundære marked med lavere værdier og relativt højere afkast.

Off-the-run rentekurver er typisk mere nøjagtige, end når der anvendes skatkasseudbytter undervejs. Det skyldes det faktum, at statskasser - som følge af udsving i efterspørgslen - gennemgår prisforvridninger, der gør rentekurverne mindre pålidelige og skæv prissætning.

Sidste ord

Handlende, der leder efter likviditet, søger løbende statsobligationer. Handlende, der er villige til at spille det lange spil, kan afdække deres indsats ved at sælge on-the-run skattekasser for ikke-køre skattekammer, holde dem i en periode og derefter afvikle dem for at gentage processen igen.

Relaterede målinger

Finance er den officielle udbyder af den globale Financial Modelling & Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, designet til at hjælpe alle med at blive en verdensklasse finansanalytiker . For at fortsætte din karriere vil de yderligere ressourcer nedenfor være nyttige:

  • Obligationsprissætning Obligationsprissætning Obligationsprissætning er videnskaben om beregning af en obligations udstedelseskurs baseret på kupon, pålydende værdi, afkast og løbetid. Obligationsprissætning tillader investorer
  • Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve (The Fed) Federal Reserve er den amerikanske centralbank i USA og er den finansielle myndighed bag verdens største frie markedsøkonomi.
  • Lange og korte positioner Lange og korte positioner Ved investering repræsenterer lange og korte positioner retningsbestemte indsatser fra investorer om, at et værdipapir enten vil gå op (når det er langt) eller ned (når det er kort). Ved handel med aktiver kan en investor tage to typer positioner: lang og kort. En investor kan enten købe et aktiv (går længe) eller sælge det (går kort).
  • Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (T-Bills) Treasury Bills (eller T-Bills for short) er et kortvarigt finansielt instrument, der udstedes af det amerikanske finansministerium med løbetid fra et par dage op til 52 uger (et år). De betragtes som en af ​​de sikreste investeringer, da de støttes af den fulde tro og kredit fra De Forenede Staters regering.