Omkostninger for solgte varer skabelon - Download gratis Excel-skabelon

Denne skabelon for solgte varer viser tre metoder til COGS-regnskab: FIFO, LIFO og et vægtet gennemsnit.

Nedenfor er et screenshot af COGS-skabelonen:

Omkostninger til solgte varer Skærmbillede af skabelon

Download den gratis skabelon

Indtast dit navn og din e-mail i nedenstående formular og download den gratis skabelon nu!

Udgifter til solgte varer (COGS) måler de “ direkte omkostninger”Afholdt i produktionen af ​​varer eller tjenester. Det inkluderer materielle omkostninger, direkte arbejdsomkostninger og direkte fabriksomkostninger og er direkte proportional med omsætningen. Når indtægterne stiger, kræves der flere ressourcer til at producere varer eller tjenester. COGS er ofte den anden linjepost, der vises på resultatopgørelsen Resultatopgørelse Resultatopgørelsen er et af en virksomheds kerneopgørelser, der viser deres overskud og tab over en periode. Fortjenesten eller tabet bestemmes ved at tage alle indtægter og trække alle omkostninger fra både drifts- og ikke-driftsaktiviteter. Denne opgørelse er et af tre udsagn, der anvendes i både virksomhedsfinansiering (inklusive finansiel modellering) og regnskab. ,kommer lige efter salgsindtægter Salgsindtægter Salgsindtægter er indtægterne, som en virksomhed modtager fra dens salg af varer eller levering af tjenester. I regnskab kan udtrykkene "salg" og "omsætning" bruges og bruges ofte om hinanden for at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. . COGS trækkes fra indtægterne for at finde bruttofortjeneste. Bruttofortjeneste Bruttofortjeneste er det direkte overskud, der er tilbage efter fratrækning af solgte varer eller "salgsomkostninger" fra salgsindtægter. Det bruges til at beregne bruttofortjenestemargenen og er det oprindelige overskudstal, der er angivet i en virksomheds resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat.at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. . COGS trækkes fra indtægterne for at finde bruttofortjeneste. Bruttofortjeneste Bruttofortjeneste er det direkte overskud, der er tilbage efter fratrækning af solgte varer eller "salgsomkostninger" fra salgsindtægter. Det bruges til at beregne bruttofortjenestemargenen og er det oprindelige overskudstal, der er angivet i en virksomheds resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat.at betyde det samme. Indtægter betyder ikke nødvendigvis modtagne kontanter. . COGS trækkes fra indtægterne for at finde bruttofortjeneste. Bruttofortjeneste Bruttofortjeneste er det direkte overskud, der er tilbage efter fratrækning af solgte varer eller "salgsomkostninger" fra salgsindtægter. Det bruges til at beregne bruttofortjenestemargenen og er det oprindelige overskudstal, der er angivet i en virksomheds resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat.s resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat.s resultatopgørelse. Bruttofortjeneste beregnes før driftsresultat eller nettoresultat.

Omkostninger for solgte varer består af alle omkostninger forbundet med at producere varerne eller levere de tjenester, der tilbydes af virksomheden. For varer kan disse omkostninger omfatte de variable omkostninger, der er involveret i fremstilling af produkter, såsom råvarer og arbejdskraft. De kan også omfatte faste omkostninger, såsom fabriksomkostninger, lageromkostninger og afhængigt af de relevante regnskabspraksis, undertiden afskrivningsomkostninger.

Regnskab for solgte varer

IFRS og US GAAP tillader forskellige politikker for regnskabsmæssig behandling af solgte varer. Meget kort er der fire hovedtyper af omkostninger ved klassificeringer af solgte varer.

  1. First-in-first-out (FIFO)
  2. Last-in-first-out (LIFO)
  3. Vægtet gennemsnit
  4. Specifik identifikation

Flere gratis skabeloner

For flere ressourcer, se vores forretningsskabelonbibliotek for at downloade adskillige gratis Excel-modellering, PowerPoint-præsentation og Word-dokumentskabeloner.

  • Excel-modelleringsskabeloner Excel & finansielle modelskabeloner Download gratis finansielle modelskabeloner - Finans regnearkbibliotek indeholder en 3-opstillet finansiel modelskabelon, DCF-model, gældsplan, afskrivningsplan, kapitaludgifter, renter, budgetter, udgifter, prognoser, diagrammer, grafer, tidsplaner , værdiansættelse, sammenlignelig virksomhedsanalyse, flere Excel-skabeloner
  • PowerPoint-præsentationsskabeloner
  • Transaktionsdokumentskabeloner Skabeloner Gratis forretningsskabeloner, der kan bruges i dit personlige eller professionelle liv. Skabeloner inkluderer Excel, Word og PowerPoint. Disse kan bruges til transaktioner, juridisk, økonomisk modellering, økonomisk analyse, forretningsplanlægning og forretningsanalyse.