National Skill Development Agency - Træn 400 millioner inden 2022 i Indien

National Skill Development Agency (NSDA) er et indisk regeringsorgan, der er en del af Ministeriet for Skill Development and Entrepreneurship. NSDA's mission er at øge kompetenceudvikling på tværs af den private sektor og statslige positioner i Indien.

Besøg NSDAs hjemmeside her -> //www.nsda.gov.in/

færdighedsudvikling

NSDA's mål

Følgende er hovedmålene for National Skill Development Agency (NSDA):

 • - Støt Indiens regering femårs plan for kvalifikationstræning
 • - Organiser kompetenceudvikling på tværs af alle sektorer
 • - Evaluer effektiviteten af ​​eksisterende færdighedsudviklingsprogrammer og find måder at gøre dem mere effektive
 • - Udvikle en database med oplysninger om færdighedsudvikling over hele landet og opbygge et arbejdsmarkedsinformationssystem (LMIS)
 • - Støtte behov og krav for dårligt stillede enkeltpersoner og mindretal, herunder kvinder og forskelligartede mennesker

Hvor mange mennesker planlægger NSDA at træne?

Ministeriet for kompetenceudvikling erklærede oprindeligt i 2009, at det planlagde at uddanne 500 millioner mennesker inden 2022. Siden da har det forfinet dette skøn til at være tættere på 400 millioner mennesker inden 2022 .

100 millioner er de mennesker, der vil være nye i arbejdsstyrken og har brug for betydelig uddannelse af færdigheder. De resterende 300 millioner er allerede i arbejdsstyrken, men har brug for en færdighedsopgradering.

Kilde: Livemint.com

National Skill Development Council

National Skill Development Council består af flere medlemmer, herunder formanden, det generelle organ, det styrende organ, generaldirektøren, vicegeneraldirektør, direktøren for NSRD og forskellige forskningsanalytikere, forskningsassistenter, konsulenter og administrativt personale.

Det Nationale FærdighedsudviklingsagenturKilde: National Skill Development Agency

De vigtigste færdigheder

Indien er kendt for at være en god kilde til back-office og mid-office roller inden for bank, finans og teknologi.

Mange globale investeringsbanker Bulge Bracket Investment Banks Bulge Bracket investeringsbanker er de bedste globale investeringsbanker. Listen inkluderer virksomheder som Goldman Sachs, Morgan Stanley, BAML og JP Morgan. Hvad er en Bulge Bracket Investment Bank og ekspanderer hurtigt kontorer i Indien i byer som Mumbai, Bangalore og Dehli.

Fra bankernes synspunkt er de vigtigste færdigheder, der har udviklet sig:

 • Regnskab
 • Finansiere
 • Excel
 • Finansiel analyse
 • Finansiel modellering

Regnskab og økonomi

Indien vil gøre et stort skub for at øge sine medarbejderes færdigheder inden for regnskab og finansiering. Mens mange mennesker går på universitetet i betragtning af landets store størrelse og antallet af mennesker, der har brug for uddannelse, vil mange se på online-kurser for at mestre disse emner.

Finans har udviklet adskillige kurser, der er helt gratis i vores mission om at hjælpe enhver med at blive en finansanalytiker i verdensklasse The Analyst Trifecta® Guide Den ultimative guide til, hvordan man kan være en finansanalytiker i verdensklasse. Vil du være en finansanalytiker i verdensklasse? Ønsker du at følge branchens førende bedste praksis og skille sig ud fra mængden? Vores proces, kaldet The Analyst Trifecta®, består af analyse, præsentation og bløde færdigheder.

gratis regnskabskursus

Start dette gratis online regnskabskursus.

Finansiel modellering og værdiansættelse

For at bevæge Indiens befolkning i retning af flere frontoffice-roller udvikles finansiel modellering Hvad er finansiel modellering Finansiel modellering udføres i Excel for at forudsige en virksomheds økonomiske resultater. Oversigt over, hvad der er økonomisk modellering, hvordan og hvorfor opbygge en model. og værdiansættelse Værdiansættelse Værdiansættelse refererer til processen med at bestemme en virksomheds eller et aktivs nuværende værdi. Det kan gøres ved hjælp af en række teknikker. Analytikere, der ønsker færdigheder, vil være meget vigtige.

Finans har et unikt fokus på at udvikle praktiske, jobbaserede færdigheder, som finansielle analytikere har brug for for at stige op gennem rækkerne.

Vores finansielle modelleringskurser er taget af titusinder af håbende erhvervsøkonomiske fagfolk.

uddannelsesevner inden for økonomisk modellering

Excel-færdigheder

De fleste fagfolk, der arbejder inden for økonomi, bruger Excel Excel-ressourcer Lær Excel online med 100'ers gratis Excel-tutorials, ressourcer, guider og snydeark! Finans ressourcer er den bedste måde at lære Excel på dine egne vilkår. mere end de bryder sig om at indrømme.

En stor del af Finance's mission er at sikre, at analytikere har de værktøjer og uddannelse, de har brug for, inklusive uddannelse i praktiske programmer som Excel. For at komme i gang gratis, se Finance's Free Excel Course online!

Excel-færdigheder

Yderligere ressourcer

Missionen fra National Skill Development Agency NSDA er klar - give 400 millioner mennesker i Indien betydelige kvalifikationsopgraderinger inden 2022. For at komme dertil bliver de nødt til at samarbejde med så mange uddannelsesfirmaer som muligt og udnytte styrken ved eLearning.

Hvis du vil lære mere og begynde at fremme din karriere i dag, skal du tjekke disse ekstra finansressourcer:

 • Udforsk Finance's Karriere Kort
 • Teknisk færdighedsudvikling Vidensfinansiering selvstudievejledninger er en fantastisk måde at forbedre teknisk viden om finansiering, regnskab, finansiel modellering, værdiansættelse, handel, økonomi og mere.
 • Interviewguider Interviews Få dit næste interview! Tjek Finance interviewguider med de mest almindelige spørgsmål og bedste svar til enhver stilling inden for corporate finance. Interviewspørgsmål og svar til økonomi, regnskab, investeringsbank, aktieforskning, kommerciel bankvirksomhed, FP&A, mere! Gratis guider og øvelse for at få et interview til dit interview
 • Banker i Indien De bedste kommercielle banker i Indien Kommercielle banker i Indien er stort set klassificeret i tre kategorier: offentlige sektorbanker, private sektorbanker og udenlandske banker. Kommercielle banker inkluderer State Bank of India (SBI), ICICI Bank (Industrial Credit and Investment Corporation of India), HDFC Bank, Axis Bank, Kotak Mahindra Bank, IndusInd Bank