Omvendt konvertibel note - Forståelse af hvordan en RCN fungerer

En omvendt konvertibel note (RCN) er en kortvarig investeringsmulighed, der kan være meget nyttigt for investorer, der lider af nogle pengestrømsproblemer. RCN'er er værdipapirer Omsættelige værdipapirer Omsættelige værdipapirer er ubegrænsede kortfristede finansielle instrumenter, der enten udstedes til aktieværdipapirer eller til gældsværdipapirer i et børsnoteret selskab. Det udstedende selskab opretter disse instrumenter til det udtrykkelige formål at skaffe midler til yderligere finansiering af forretningsaktiviteter og ekspansion. der tilbyder en jævn og forudsigelig indkomst, der konkurrerer med og overgår traditionelle afkast, herunder afkast, som investorer generelt kun ser fra obligationer med højt udbytte. Den årlige kuponrente Kuponrente En kuponrente er størrelsen af ​​den årlige renteindtægt, der betales til en obligationsindehaver, baseret på obligationens pålydende værdi. på en omvendt konvertibel note kan overstige 25%.RCN'er omtales undertiden som "vendbare noter" eller "omvendte værdipapirer".

Omvendt konvertibel note infografik

Hvordan fungerer RCN'er?

Omvendte konvertible sedler er investeringer, der er kuponholdige, og som udbetaler renter til investorer, indtil de når løbetiden. Løbetiden på RCN varierer fra så få som et par måneder til så meget som et par år. Værdipapirerne er for det meste baseret på aktiens resultat. Aktie Hvad er en aktie? En person, der ejer aktier i et selskab, kaldes en aktionær og er berettiget til at kræve en del af virksomhedens resterende aktiver og indtjening (hvis virksomheden nogensinde opløses). Udtrykkene "aktier", "aktier" og "egenkapital" bruges ombytteligt. der ligger til grund for dem. I de fleste tilfælde udstedes sedlerne af større finansielle institutioner Topbanker i USA Ifølge US Federal Deposit Insurance Corporation var der 6.799 FDIC-forsikrede kommercielle banker i USA pr. Februar 2014.Landets centralbank er Federal Reserve Bank, der opstod efter vedtagelsen af ​​Federal Reserve Act i 1913. De virksomheder, der oprindeligt udstedte aktierne knyttet til noterne, er ikke involveret på nogen måde.

Der er to primære dele til en omvendt konvertibel note: en salgsoption og et gældsinstrument . Når der købes en note, giver køberen RCN's udsteder mulighed for at give ham eller hende det underliggende aktiv i fremtiden.

Bestemmelse af omvendte konvertible seddeludbetalinger

En omvendt konvertibel note betaler investoren en forudbestemt kuponrente, før den når løbetiden. Betalinger foretages typisk kvartalsvis. Konsistensen af ​​kursen afspejler volatiliteten i RCN's underliggende aktie. Investoren påtager sig større risiko, når aktiens potentiale for volatilitet er højere. For investorer, der er villige til at tage større risici, tilbydes mere til put-optionen, hvilket betyder en højere kuponrente.

Efter modenhed modtager investoren enten en fuld refusion af den oprindelige investering eller et tidligere bestemt antal aktier i aktien, der er det underliggende aktiv for den omvendte konvertible note. Antallet af aktier beregnes ved at dividere investorens oprindelige investeringsbeløb med aktiekursens oprindelige pris.

Udbetalingsstrukturer

Der er to strukturer, der bruges til at bestemme, om en investor modtager sin oprindelige investering tilbage eller aktier i aktien.

1. Grundlæggende struktur

I en grundlæggende struktur modtager investoren 100% af sin oprindelige investering tilbage, hvis RCN's underliggende aktie lukker til eller over den oprindelige pris. Investoren modtager betaling i form af aktier, hvis aktien lukker under den oprindelige pris, hvilket betyder, at investoren ikke får fuld refusion for sin oprindelige investering.

2. Knock-in struktur

Knock-in-strukturen til en omvendt konvertibel note involverer de samme principper som den grundlæggende struktur. Imidlertid får investoren også en vis nedadgående beskyttelse. Antag for eksempel, at en investor foretager en $ 20.000 RCN-investering, der inkluderer et knock-in-niveau på 70%, der fungerer som en beskyttende barriere. Hvis den oprindelige pris på RCNs underliggende aktie er $ 60, og aktiekursen ved RCN's løbetid er højere end $ 42 knock-in-prisen, vil investoren modtage sin oprindelige $ 20.000-investering tilbage. Hvis aktien går under knock-in-kursen i løbet af sin levetid og lukker under den på seddelens løbetid, modtager investoren aktieaktier. For vores eksempel ville investoren modtage omkring 333 aktier ($ 20.000 ÷ $ 60).

Knock-in struktur

Risici ved RCN'er

Den grundlæggende risiko for en omvendt konvertibel note er at miste en del af hovedinvesteringen, når sedlen modnes. Husk, at det maksimale beløb, som en investor kan modtage, er begrænset til kuponrenten. Der er et par flere risici at være opmærksom på:

1. Skatter

RCN'er er todelt investeringer, der består af en salgsoption og et gældsinstrument. Dette gør skattebehandlingen af ​​RCN'er kompleks og betyder, at en investor kan blive forpligtet til at betale almindelig indkomstskat og kapitalgevinstskat på sit afkast.

2. Standardrisiko

Ved at købe et RCN skal investoren stole på det udstedende selskabs evne til at foretage regelmæssige rentebetalinger i løbet af seddelens levetid og være i stand til at foretage hovedbetalingen, når sedlen når ud.

3. Opkaldsbestemmelser

Visse RCN'er inkluderer en formildende funktion, der kan strippe investoren af ​​RCN, når den begynder at give frugtbart, og når renten er lav.

4. Sekundære markedsbegrænsninger

Hver investor skal være villig til at holde RCN til løbetid. I de fleste tilfælde forsøger den finansielle institution, der udsteder RCN, at opretholde et sekundært marked Sekundært marked Det sekundære marked er, hvor investorer køber og sælger værdipapirer fra andre investorer. Eksempler: New York Stock Exchange (NYSE), London Stock Exchange (LSE). så investorer kan sælge en RCN, før den modnes. Der er dog ingen garanti for, at et sekundært marked vil være tilgængeligt, og investoren løber den yderligere risiko for at få mindre end RCNs oprindelige pris, hvis han sælger.

Flere ressourcer

Vi håber, at du nød at læse finansguiden for at vende konvertible noter. For at lære mere om dette emne og mange flere tilbyder Finance en række ekstra gratis ressourcer, der kan være nyttige:

  • Forventet afkast Forventet afkast Det forventede afkast på en investering er den forventede værdi af sandsynlighedsfordelingen af ​​mulige afkast, den kan give investorer. Investeringsafkastet er en ukendt variabel, der har forskellige værdier forbundet med forskellige sandsynligheder.
  • Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmie Markedsrisikopræmien er det yderligere afkast, som en investor forventer af at have en risikabel markedsportefølje i stedet for risikofrie aktiver.
  • Økonomibetingelser og definitioner Betingelser Vigtige finansierings- og regnskabsvilkår defineret. Lær om en lang række emner for finansanalytikere, der udfører finansiel modellering og værdiansættelse. Disse vilkår giver dig hurtige svar på dine mest almindelige spørgsmål
  • Investering: En nybegynderguide Investering: En begyndervejledning Finansiel guide til investering for begyndere lærer dig det grundlæggende ved at investere og hvordan du kommer i gang. Lær om forskellige strategier og teknikker til handel og om de forskellige finansielle markeder, som du kan investere i.