Automatisk premium-lån - Oversigt, hvordan man opnår det, eksempel

Et automatisk præmielån er en bestemmelse i en livsforsikringspolice, der giver forsikringsselskabet mulighed for automatisk at trække det forfaldne præmiebeløb fra forsikringsværdien, når forsikringstageren ikke er i stand til - eller forsømmer - at betale præmien. Forsikringsudstederen Liv- og sundhedsforsikringsselskaber Livs- og sundhedsforsikringsselskaber (L&H) er selskaber, der dækker risikoen for tab af menneskeliv og medicinske udgifter i forbindelse med sygdom eller kvæstelser. Kunden - køberen af ​​forsikringspolicen - betaler en forsikringspræmie for dækningen. laver et beløb mod politikens kontante værdi til betaling af forfaldne præmier, forudsat at kontantværdien er mere end eller lig med det skyldige præmiebeløb.

Automatisk premium-lån

Resumé

  • Et automatisk præmielån er et træk ved kontante værdi livsforsikringspolicer; derfor skal forsikringstagere tegne sådanne politikker for at kunne opnå automatiske præmielån.
  • En kontants kontante værdi er ud over forsikringens pålydende værdi. En livsforsikringsforsikring kan tage et lån mod hans / hendes forsikrings kontante værdi.
  • Automatiske præmielån kan kun lånes, hvis politikens kontante værdi er lig med eller mere end det forfaldne præmiebeløb.

Opnåelse af et automatisk premium-lån

Når en forsikringstager tegner livsforsikring med kontant værdi, tilføjes præmiebetalingerne til det, der er kendt som en kontant overgivelsesværdi. Da akkumulerede kontanter tilhører forsikringstagerne, er der ikke behov for en kreditansøgning eller lånesikkerhed Sikkerhed Sikkerhed er et aktiv eller en ejendom, som en person eller enhed tilbyder til en långiver som sikkerhed for et lån. Det bruges som en måde at opnå et lån på, der fungerer som en beskyttelse mod potentielt tab for långiveren, hvis låntager misligholder sine betalinger. til låntagning mod kontantværdipolitikken. Forsikringstageren kan låne mod kontant tilbageleveringsværdi, og livsforsikringspolicer kan indeholde en klausul, ifølge hvilken forsikringsselskaberne automatisk kan trække præmiebeløb fra kontantværdien i tilfælde af manglende betaling af præmien.

Det automatiske præmielån er normalt en valgfri klausul i livsforsikringspolicer. Klausulen minimerer risikoen for, at en forsikring bortfalder på grund af forsømte betalinger. Policens pålydende værdi påvirkes ikke af det automatiske præmielån. Det akkumulerer imidlertid renter svarende til andre lån.

I tilfælde af forsikringstagerens død, før han / hun betaler det automatiske præmielån eller af anden årsag, hvis forsikringen med et udestående lån bliver annulleret, trækkes det fulde lånebeløb og renter fra forsikringsudbetalingen.

Praktisk eksempel

Antag, at du tegner en livsforsikringspolice, og den automatiske præmielån-klausul giver din forsikringsudsteder mulighed for at trække $ 600 fra den akkumulerede kontante værdi af din politik. Antag at du har glemt at foretage en præmiebetaling på den planlagte dato.

I henhold til klausulen i den automatiske præmieplan reducerer dit forsikringsselskab kontantværdien, der dækker præmiebeløbet. Således ophører din politik ikke på grund af den ubesvarede betaling og fortsætter som normalt.

Fordele ved et automatisk præmielån

Leveringen af ​​et automatisk præmielån gavner både forsikringsudstederen og forsikringstageren. Assurandøren kan opkræve præmier regelmæssigt og automatisk. De behøver ikke at sende flere meddelelser til forsikringstagerne for betaling af præmier.

Derudover kan forsikringstagerne fortsætte deres dækning, selvom de går glip af præmiebetalinger. Den automatiske præmielånklausul udøves, når præmiebetalingerne er forfaldne.

Forsikringstageren kan vælge en planlagt dato for regelmæssig betaling af forsikringspræmier. Men hvis han / hun ikke betaler præmierne - selv inden for afdragsperioden - trækker forsikringsselskaberne derefter præmiebeløbene fra kontantværdien af ​​hans / hendes politik. Således forhindres livsforsikringspolicen i at bortfalde. Forsikringsudstederne informerer forsikringstagerne, hvis det automatiske præmielån anvendes.

Ulemper ved et automatisk præmielån

I lighed med ethvert andet standardlån bærer et automatisk præmielån en rente. Derfor skal forsikringstageren også tilbagebetale lånebeløbet og rentebeløbet. Også, når en forsikringstager låner mod forsikringens kontante værdi, er dødsydelsen Utilsigtet dødsydelse Utilsigtet dødsydelse en type forsikringspolice, der udbetales i tilfælde af utilsigtet død af en forsikret person. Det adskiller sig fra livet, end livsforsikringskomponenten kan reduceres.

Kontantværdien kan efterfølgende reduceres til nul, hvis forsikringstageren fortsat tager lån til at betale forsikringspræmier. I et sådant tilfælde ophører politikken, da der ikke er nogen værdi tilbage, som et lån kan tages imod.

Flere ressourcer

Finance er den officielle udbyder af den globale Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ CBCA ™ -certificering Certified Banking & Credit Analyst (CBCA) ™ -akkreditering er en global standard for kreditanalytikere, der dækker finansiering, regnskab, kreditanalyse, cash flow-analyse , modellering af pagter, tilbagebetaling af lån og mere. certificeringsprogram designet til at hjælpe alle med at blive en finansanalytiker i verdensklasse. For at fortsætte din karriere vil de yderligere finansressourcer nedenfor være nyttige:

  • Forsikring ved utilsigtet død og afbrydelse Forsikring ved utilsigtet død og afbrydelse (AD&D) Utilsigtet døds- og nedbrydningsforsikring (AD&D) er en forsikringspolice, der udbetales til modtagere i tilfælde af utilsigtet død eller
  • Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber Ejendoms- og ulykkesforsikringsselskaber Ejendoms- og havariforsikringsselskaber er virksomheder, der dækker aktiver (f.eks. Hus, bil osv.) Og også ansvarsforsikring for ulykker, kvæstelser og skader på andre mennesker eller deres ejendele.
  • Variabel dødsydelse Variabel dødsydelse Den variable dødsydelse er det aspekt af en dødsydelse, der er knyttet til udførelsen af ​​investeringskontoen inden for forsikringstagerens variabel
  • Frivillig livsforsikring Frivillig livsforsikring Frivillig livsforsikring er en finansiel sikkerheds- og beskyttelsespolitik, der giver en kontant udbetaling til en modtager eller begunstigede ved død af