Fanen Developer - Oversigt, betydning, hvordan man tilføjer

Fanen Udvikler, som er en indbygget fane i Excel, indeholder de funktioner, der er nødvendige for at bruge Visual Basic til applikationer (VBA) VBA i Excel VBA er en forkortelse for Visual Basic til applikation. VBA er et programmeringssprog, der er udviklet af Microsoft Corp., og det er integreret i og udfører en makrohandling. Fanen er som standard deaktiveret. Det skal først aktiveres i sektionen Indstillinger i menuen Filer for at gøre det synligt på værktøjslinjen øverst i Excel-vinduet.

Fanen Udvikler

Hurtigt resume

  • Fanen Udvikler er en funktion, der er inkluderet i Microsoft Excel, og den er normalt skjult som standard.
  • Fanen giver brugerne mulighed for at oprette VBA-applikationer, designe formularer, oprette makroer, importere og eksportere XML-data osv.
  • Fanen Udvikler skal være aktiveret fra sektionen Indstillinger i menuen Filer for at blive vist på værktøjslinjen i Excel-vinduet.

Betydningen af ​​fanen Developer i Excel

Microsoft Excel er en af ​​de vigtigste Microsoft Office-applikationer, der er tilgængelige for finansfolk. Top 10 Regnskab & Finanscertificeringer Top 10 bedste regnskabs- og finansieringscertificeringer for at fremhæve, at nogen har lagt tid og kræfter på at udvide deres viden og færdigheder. Regnskabs- og finanscertificeringer fremhæver, at nogen har brugt tid og kræfter på at udvide deres viden og færdigheder. . Det hjælper med at oprette rapporter, analysere store datamængder, generere rapporter osv. Regnearksapplikationen gør det let for finansielle analytikere, investeringsbankfolk og porteføljeforvaltere at træffe beslutninger med lethed.

Finansfolk kan evaluere virksomheders økonomiske resultater, simulere forventede resultater og endda sammenligne investeringsscenarier. Når fanen Udvikler er aktiveret i Excel, udfører de mere avancerede funktioner såsom design af formularer, skrivning af kode, oprettelse af makroer VBA-makroer Indstilling af makroer i Excel VBA er ret enkel. Strukturen til Excel VBA-makroer involverer start med en underlinje (), inden makrokoden påbegyndes. Makroer bruger Visual Basic-applikationen i Excel til at oprette brugerdefinerede brugergenererede funktioner og fremskynde manuelle opgaver ved at oprette automatiserede processer. samt import og eksport af XML-filformater.

Sådan tilføjes fanen Developer til Excel-båndet?

Fanen Udvikler er normalt skjult som standard, og brugeren skal aktivere den fra sektionen Indstillinger. Følg følgende trin for at gøre fanen Udvikler synlig:

1. Klik på menuen Filer , og rul til menuen Indstillinger. Klik på Indstillinger i rullemenuen for at åbne vinduet Excel-indstillinger som følger.

Fanen Udvikler - Åbn vinduet Excel-indstillinger

2. Klik på indstillingen Tilpas bånd i vinduet Excel-indstillinger. Klik derefter på afkrydsningsfeltet Udvikler til højre under listen over hovedfaner for at markere afkrydsningsfeltet. Klik på OK-knappen.

Tilpas Excel-indstillinger

3. Fanen Udvikler vises på standardfaner øverst i Excel-vinduet. Fanen indeholder en liste over alle funktioner, som du har brug for til avancerede funktioner. Det forbliver synligt, medmindre du fjerner markeringen af ​​valgmuligheden Udvikler eller afinstallerer Microsoft Office-pakken.

Funktioner

Indstillinger i fanen Udvikler

Følgende er nogle af de nyttige muligheder, der er tilgængelige under fanen Excel Developer:

1. Makroer

Indstillingen Makroer er kodegruppen i fanen Udvikler, og den giver brugerne adgang til en liste over makroer, som de kan arbejde med. Brugere kan optage nye makroer, køre makroer og endda administrere allerede indspillede makroer. En makro er et sæt instruktioner, som en bruger kan optage og få dem gentaget automatisk, når en bestemt handling er udført.

Når du klikker på "Optag makro" under fanen Udvikler, starter Excel automatisk optagelse af brugerens handlinger i programmet. Hvis du klikker på "Record Macro" igen stopper optagelsen af ​​makroen og gemmer den til senere brug.

Under makroindstillingerne kan brugere også åbne Visual Basic for Application (VBA) Editor til at oprette, redigere og optage makroer, der kan udføre hyppige eller gentagne opgaver i MS Office-applikationer. Mens brugere stadig kan oprette makroer på den traditionelle måde, giver skrivning af en makro fra VBA Editor mere fleksibilitet, og brugere kan udføre mere komplicerede opgaver ved hjælp af VBA. Windows-genvejen til lancering af VBA Editor er Alt + F11.

2. Tilføjelser

Tilføjelsesprogrammer er yderligere programmer, som brugerne kan installere for at få yderligere funktioner, funktioner og kommandoer i Excel. Når en bruger installerer Excel for første gang, er tilføjelsesprogrammer ikke umiddelbart tilgængelige, og brugerne skal først installere og aktivere dem.

Nogle af Excel-tilføjelsesprogrammerne er indbygget i applikationen, såsom Analysis Toolpak og Solver, mens andre er udviklet af løsningsudbydere til at udføre specifikke funktioner. Brugere kan også oprette et tilføjelsesprogram ved at skrive eller optage koden i et modul, gemme det som et Excel-tilføjelsesprogram og derefter tilføje tilføjelsesprogrammet til værktøjslinjen Hurtig adgang.

3. Interaktive kontroller

Der er to typer kontrolelementer i Excel-regneark, der bruges på regnearkformularer. De inkluderer formkontrol og ActiveX-kontrol. Form Controls er enkle at bruge. På den anden side er ActiveX mere avanceret, og det giver et fleksibelt design, som brugerne kan bruge i VBA.

Brugere kan indsætte kontrollerne i et regneark, redigere VBA-koden til kontrol og slå designtilstand til eller fra. Brugere kan også bruge kontrollerne til at indsætte interaktive værktøjer såsom radioknapper, afkrydsningsfelter og kombinationsfelter.

4. XML-kommandoer

Fanen Udvikler inkluderer også opgavepanelet XML-kilde, der giver brugerne mulighed for at importere og eksportere XML-data, der oprettes fra andre applikationer eller databaser. Afsnittet hjælper også med at administrere udvidelsespakker, der kan være inkluderet i et aktivt regneark. Brugere kan også udveksle XML-data mellem forskellige applikationer.

Yderligere ressourcer

Finans er den officielle udbyder af Financial Modellering and Valuation Analyst (FMVA) ™ FMVA®-certificering Deltag i 350.600+ studerende, der arbejder for virksomheder som Amazon, JP Morgan og Ferrari-certificeringsprogram, der er designet til at omdanne enhver til en verdensklasse finansanalytiker.

For at hjælpe dig med at blive en finansanalytiker i verdensklasse og fremme din karriere til dit fulde potentiale, vil disse yderligere ressourcer være meget nyttige:

  • Excel VBA Excel VBA VBA står for Visual Basic til applikationer. Excel VBA er Microsofts programmeringssprog til Excel og alle de andre Microsoft Office-programmer, som Word og PowerPoint. Office-suite-programmerne deler alle et fælles programmeringssprog.
  • Sådan tilføjes en VBA-knap i Excel? Sådan tilføjes en VBA-knap i Excel? Når du bruger en projektmappe, der indeholder VBA-kode, kan du tilføje en makroknap for at gøre det lettere for andre Excel-brugere at køre koden uden kendskab til
  • Sådan debugges kode? VBA: Sådan debugges kode Når du skriver og kører VBA-kode, er det vigtigt for brugeren at lære, hvordan man debugger kodefejl. Det er Excel-brugerens forventning, at koden
  • VBA-ordliste VBA-ordliste Denne VBA-ordbog er en nyttig guide til alle, der ønsker at lære at bruge VBA i Excel-modellering. Gennemgå hvert af termerne og definitionerne i VBA-ordbogen nedenfor for at lære de grundlæggende, inden du tager Finance's VBA Financial Modelling Course.